Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Niet kunnen slapen

Slapeloze nachten Niet kunnen slapen door koorts
Kunt u niet slapen door koorts? Diep slapen helpt u sneller te genezen. Lees deze tips om beter te kunnen slapen bij koorts.
Niet kunnen slapen door een onrustig gevoel

Ligt u wakker door een onrustig gevoel? Niet kunnen slapen maakt stress en onrust erger. Stimuleer gezonde slaap met een natuurlijk middel en kom tot rust!

Slecht kunnen slapen Niet kunnen slapen door hoofdpijn

Heeft u last van hoofdpijn en slaapt u daardoor slecht? Wij vertellen u de oorzaken van hoofdpijn en geven u tips om uw hoofdpijn te verminderen en beter te slapen.

Niet kunnen slapen door hoesten

Last van hoesten in de nacht? Ontdek onze tips om hoesten 's nachts te voorkomen en te genezen, zodat u weer heerlijk doorslaapt.

Niet kunnen slapen door keelpijn

Last van slecht slapen door keelpijn? Wij vertellen u de mogelijke oorzaken en geven u tips hoe u dit zou kunnen behandelen.

Niet kunnen slapen door pijn

Niet kunnen slapen door pijn is een lastig probleem. Gebruik een natuurlijk middel om uw slaap te bevorderen en pijn te verzachten. Lees dit artikel voor tips.

slecht slapen door verkoudheid Slecht slapen door verkoudheid

Wakker liggen met een verstopte neus? Wij geven u tips zodat u weer heerlijk doorslaapt tijdens een verkoudheid. 

Slaapproblemen door angst

Angst en slaapproblemen gaan vaak gepaard en hebben nare gevolgen. Los uw angstklachten en slaapproblemen op natuurlijke wijze op. 

Niet kunnen slapen na het sporten Slecht slapen na het sporten

Moeilijk in slaap komen na een intensieve work-out? Met deze tips slaapt u beter na het sporten, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust en beter herstel van uw spieren.

Niet kunnen slapen door stress

Wakker liggen vanwege stress? Wij vertellen u meer over de oorzaken van stress en geven u tips om uw stress te verminderen voor een betere nachtrust

Nachtdienst Niet kunnen slapen als je vroeg op moet

Slaapt u slecht als u er de volgende dag op tijd uit moet? Dit kan stress veroorzaken waardoor slapen alleen maar lastiger wordt. Lees onze tips voor een betere nachtrust, ook als u er op tijd uit moet. 

Niet kunnen slapen door piekeren

Houdt piekeren u wakker? U valt maar niet in slaap en er spoken allerlei gedachten door uw hoofd. Wij vertellen meer over de redenen hierachter en geven u tips voor een betere nachtrust.

Niet kunnen slapen Niet kunnen slapen door honger

Met een knorrende maag in slaap vallen is lastig. U wilt geen hele maaltijd nuttigen, maar wel iets kleins, zodat uw hongergevoel gestreeld is. Wat u het beste kunt eten en ook kunt drinken voor het slapen gaan, delen wij in een blog.

Niet kunnen slapen door alcohol Niet kunnen slapen door alcohol

“Eén borrel voor het slapen gaan als ‘slaapmutsje’”. Werkt dit wel zo? Na de inname van alcohol kunt u wellicht sneller in slaap komen, maar het heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van uw nachtrust. In dit blog leggen we de invloed van alcohol op uw nachtrust uit.

Niet kunnen slapen volle maan

De maan heeft invloed op uw lichaam en emoties. Veel mensen voelen zich prikkelbaar, emotioneel en onrustig als het volle maan is. Daarnaast is het bewezen dat veel mensen tijdens de dagen vóór de volle maan net wat minder melatonine aanmaken. Hoe dit komt, lees meer!

Slapeloze nachten Slecht slapen overgang

Slaapt u slecht tijdens de overgang? De hormoonveranderingen kunnen hiervoor zorgen. We bespreken de oorzaken en geven u tips voor een betere nachtrust.

Slecht slapen door zwangerschap Niet kunnen slapen door zwangerschap

Niet kunnen slapen door de zwangerschap? Lees de oorzaken en tips om beter te slapen tijdens de zwangerschap.

Tips warme slaapkamer Niet kunnen slapen door warmte

Niet kunnen slapen door de warmte, iedereen herkent het wel. De oorzaken, gevolgen en tips lees je bij Dromenwinkel! 

Niet kunnen slapen 's nachts

Bent u niet tevreden over uw nachtrust? En kunt u niet goed slapen 's nachts? Een goede nachtrust is essentieel om goed te kunnen functioneren. Slecht slapen kan direct negatieve effecten hebben. Op onderstaande pagina's lees u tips over wat u kunt doen als u niet kunt slapen.

Niet kunnen slapen kind

Komt uw kind slecht in slaap? En kunt u daardoor ook niet slapen? Dan zullen jullie beide morgen prikkelbaarder zijn. Vooral voor kinderen is voldoende slaap essentieel om goed te kunnen functioneren. Daarentegen is slaap voor u als ouder belangrijk om de verantwoordelijkheid aan te kunnen. Op onderstaande pagina's leest u tips over wat u kunt doen als uw kind niet kan slapen.

Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken