Ga naar inhoud

DroomCaps

9.2 door 6775 reviews
16,95
Ongeveer € 0,27 per nacht
  • Op voorraad
  • Voor 18:00 uur besteld, nog dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €50,- (B&NL)
Met uw aankoop spaart u 75 Droompunten Ga naar mijn Droompunten
Combinatie met 5 kruiden
Lichaam en geest hebben rust nodig
Nachtrust is belangrijk voor welbevinden

DroomCaps is een product dat een positieve invloed kan hebben op het slaap-waak ritme. DroomCaps kunnen dus vooral helpen bij onregelmatige dag-nacht ritmes, bijvoorbeeld voor mensen die onregelmatige werktijden hebben, heel jonge kinderen hebben, of door tijdsverschillen (zogenaamde “jet-lag”**) bij lange vliegreizen. Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen*.

*Het gunstige effect wordt verkregen bij de consumptie van 1 mg melatonine kort voor het slapengaan.

**Het gunstige effect wordt verkregen bij een minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming.

Dosering
1 capsule innemen, ongeveer 1 uur voor het slapen gaan. Bij voorkeur innemen met een glas water. Deze aanbevolen dosering niet overschrijden.

Melatonine is een hormoon dat bij mensen in de epifyse geproduceerd wordt uit serotonine en beïnvloedt het dag-nacht ritme. In Nederland mag melatonine in lage doseringen zoals 3mg zonder recept worden verkocht.  De minimale dosering moet boven de 0,5mg liggen.
 

Een extract van 5 biologisch geteelde kruiden:

  • Citroenmelisse: Zowel in thee als in tinctuur-vorm heeft Citroenmelisse een anti-stress en anti-slapeloosheid effect.
  • Hop heeft een ontspannend effect. Hop bevat daarnaast fenolen, die lijken op het vrouwelijk hormoon oestrogeen, waardoor hop kan helpen bij overgangsverschijnselen. De overgang zorgt soms voor slaapproblemen. Hop kan werken voor een goede gemoedsrust en stimuleert de slaapbereidheid.
  • Kamille is een rustgevend kruid. Het kan onder andere rustgevend werken tegen heftige emoties en het weert angsten. Daarnaast is het slaapopwekkend en zenuwversterkend.
  • Passiebloem (Passiflora) kan rustgevend en ontspannend werken bij innerlijke onrust en stimuleert de slaapbereidheid.
  • Valeriaanwortel staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Het kruid bevordert de nachtrust. Valeriaan brengt het centrale zenuwstelsel tot bedaren. Het wordt vaak toegepast in tijden van spanning. Het kruid is een populair natuurlijk slaapmiddel omdat het niet de verslavingsgevoeligheid kent die bij synthetische producten kunnen voorkomen

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen en van belang voor het goed functioneren van spieren, zoals de hartspier. Magnesium is nodig voor een goede werking van een groot aantal enzymen in de lichaamscellen en heeft een belangrijke rol in het metabolisme en enzymreacties.

GABA  (Gamma Amino Boterzuur) is een lichaamseigen stof die helpt tot rust te komen en te kunnen ontspannen. 

DroomCaps is een voedingssupplement met melatonine en kruiden. 
Voedingsssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een goede en gevarieerde voeding.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de achterkant van de verpakking of de volledige productinformatie op de website (zie tabblad hiernaast)

Bij vragen raadpleeg uw arts of neem gerust contact met ons op via de chat (onderaan deze pagina) of bel of mail ons, wij helpen u graag!

Melatonine

Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen* en helpt bij het verlichten van de ervaringen van jetlag**.

* Bij inname van 1mg kort voor het slapengaan.

** Bij minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming.

Kruiden en Magnesium

De kruiden in DroomCaps hebben elk hun eigen rustgevende invloed en dragen bij aan de ontspanning van het lichaam. Kijk voor meer info over de kruiden op onze website www.dromenwinkel.com.

Magnesium ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Dosering

1 capsule innemen, ongeveer 1 uur voor het slapen gaan. Bij voorkeur innemen met een glas water.

Deze aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten per capsule

Melatonine 3mg, 5-kruidenextract 290mg: Valeriaan extract (wortel) 75mg, Kamille extract 75mg, Passiebloem extract 50mg Citroenmelisse extract 50mg en Hop extract 50mg, GABA (Gamma-Amino-Boterzuur) 50mg, Magnesium (als aspartaat) 5mg, Dicalciumfosfaat-dihydraat 3,7mg (antiklontermiddel). Capsule: cellulose.

DroomCaps is glutenvrij en lactosevrij.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Op kamertemperatuur, droog, afgesloten en buiten bereik van kinderen.

! Let op ! Na openen de flacon in de koelkast bewaren bij 2-5 ℃, anders kunnen de capsules verkleuren. 

Waarschuwing

DroomCaps is een voedingssupplement met melatonine en kruidenextracten. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een goede en gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn van belang voor een goede gezondheid. Niet langer dan 3 weken achter elkaar gebruiken. Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar en tijdens zwangerschap en borstvoeding. Er is een risico op verstoring van het bioritme, verandert uw bioritme stop dan met gebruik. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen voor het centraal zenuwstelsel zoals antidepressiva en kalmerende middelen. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker voor u DroomCaps gaat gebruiken, of neem contact met ons op.

Bekijk ook deze producten van Dromenwinkel

DroomSap 100ml

DroomSap 100 ml is ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

15,95
Ongeveer € 0,31 per nacht.
DroomSap 300ml

Handige fles voor de regelmatige gebruiker. 

34,75
Ongeveer € 0,23 per nacht.
DroomSap 500ml
Gebruikt u vaker DroomSap? Dan is deze 500ml fles de meest voordelige keuze!
46,95
Ongeveer € 0,19 per nacht.
Reisverpakking
DroomSap 30ml Reisverpakking

Een korte trip, zakenreis of vakantie? Neem deze handige reisverpakking mee.

8,95
Ongeveer € 0,59 per nacht.

Recensies over Dromenwinkel

“Het werkt voor mij echt perfect. Als slechte, onrustige slaper kan ik met 2 ml droomsap 6 uur achter elkaar heerlijk slapen.”
Inge Marcelis, 21-03-2021
“Super goed spul, ik slaap er uitstekend op!! En ik heb echt alles al geprobeerd. Droomsap krijgt een 10 van mij . Ik had ook een keer de bestelling niet ontvangen en kreeg als service een flesje Droomsap . Echt heel goede service en website, ik raad het ook iedereen aan. No stress moet je gewoon nemen als je je druk voelt en te gespannen, helpt echt heel goed, ik wordt er heel relaxed van. Mijn complimenten hoor Dromenwinkel!!!”
De Dijkkapper Conny, 20-04-2021
“Fijne en duidelijke site, snelle levering en leuk dat je punten kunt sparen. Het helpt! Ik slaap goed en rustig!”
Noor van Gulik, 28-03-2021
“Was erg verrast. Na echt veel producten zowel uit Nederland als in het buitenland geprobeerd te hebben was dit gelijk bij het 1e gebruik bingo. Erg blij mee,zoals u kunt begrijpen”
Carla de Bruin, 21-03-2021
“Mijn man en ik zijn er tegelijkertijd mee begonnen zodat we onze ervaringen konden delen. Beide slapen nu de hele nacht. Soms met een sanitaire onderbreking om daarna weer direct in te slapen. Tijdens het inslapen voel ik mijn lichaam op een prettige manier “ zwaar” worden en zak in slaap zonder malende gedachten.”
Annemieke Suijker, 29-03-2021
“Voor mij zorgt het ervoor dat ik rustiger slaap. En als ik even wakker ben dat ik daarna gewoon lekker weer door wil slapen i.p.v. dan niet meer kunnen slapen.”
Karin Wijnberg, 19-04-2021
“Geweldig! Na jaren Imovane/oxazepam/temazepam (dit vanwege slechte nachtrust wegens gewrichtsreuma) sta ik versteld van de werking van Droomsap. Ik slaap door zonder zware middelen en word fris wakker. Gewoon doen!”
Annemiek van Velsen, 22-03-2021
“Droomsap wat perfect werkt voor mij. Top product wat zeer efficiënt is. Ik gebruik dit max 1-2/week als ik behoefte heb aan een nacht goed doorslapen. En de volgende morgen dit opstaan.”
Yvonne Niessen, 15-03-2021
“Werkt perfect!!! Kan eindelijk sinds tijden weer door slapen. Ongekend. Gebruik het niet elke avond maar wanneer ik weer even moet bij tanken. Met dank aan mijn vriendin die mij er op attendeerde.”
Christie Horsting, 16-04-21
“Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt! Ik heb al een aantal jaren een doorslaapstoornis. Sinds een paar dagen gebruik ik Droomsap (2ml) en slaap nu gemiddeld 7 uurtjes aan 1 stuk. Kortom, ik ben zeer tevreden!”
Willy, 20-03-2021
“Zowel de Droomsap als de No-stress voldoen aan de verwachtingen. De No-Stress helpt zeer snel en zorgt voor de rust die je graag in je hoofd wil hebben. De Droomsap zorgt voor een goede nachtrust die ik lang niet heb gehad.”
Marion Smits, 2 maart 2021

Heeft u vragen over DroomCaps?

Word ook Dromer en ontvang direct 50 droompunten!

Schrijf in voor de nieuwsbrief en krijg regelmatig de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuws. Meld je af wanneer je wilt.