Ga naar inhoud
Bel ons

DroomCaps

9.1 door 3964 reviews
17,95 16,95
Ongeveer € 0,27 per nacht
  • Op voorraad
  • Voor 18:00 uur besteld, nog dezelfde werkdag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
Met uw aankoop spaart u 75 Droompunten
Combinatie met 5 kruiden
Rustgevend voor lichaam en geest
Stimuleert een goede nachtrust

DroomCaps is een product dat een positieve invloed kan hebben op het slaap-waak ritme. DroomCaps kunnen dus vooral helpen bij onregelmatige dag-nacht ritmes, bijvoorbeeld voor mensen die onregelmatige werktijden hebben, heel jonge kinderen hebben, of door tijdsverschillen (zogenaamde “jet-lag”**) bij lange vliegreizen. Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen*.

*Het gunstige effect wordt verkregen bij de consumptie van 1 mg melatonine kort voor het slapengaan.

**Het gunstige effect wordt verkregen bij een minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming.

Dosering
1 capsule innemen, ongeveer 1 uur voor het slapen gaan. Bij voorkeur innemen met een glas water. Deze aanbevolen dosering niet overschrijden.

Melatonine is een hormoon dat bij mensen in de epifyse geproduceerd wordt uit serotonine en beïnvloedt het dag-nacht ritme. In Nederland mag melatonine in lage doseringen zoals 3mg zonder recept worden verkocht.  De minimale dosering moet boven de 0,5mg liggen.
 

Een extract van 5 biologisch geteelde kruiden:

  1. Citroenmelisse: Zowel in thee als in tinctuur-vorm heeft Citroenmelisse een anti-stress en anti-slapeloosheid effect.
  2. Hop heeft een ontspannend effect. Hop bevat daarnaast fenolen, die lijken op het vrouwelijk hormoon oestrogeen, waardoor hop kan helpen bij overgangsverschijnselen. De overgang zorgt soms voor slaapproblemen. Hop werkt voor een goede gemoedsrust en stimuleert de slaapbereidheid.
  3. Kamille is een rustgevend kruid. Het kan onder andere rustgevend werken tegen heftige emoties en het weert angsten. Daarnaast is het slaapopwekkend en zenuwversterkend.
  4. Passiebloem (Passiflora) kan rustgevend en ontspannend werken bij innerlijke onrust en stimuleert de slaapbereidheid.
  5. Valeriaanwortel staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Het kruid bevordert de nachtrust. Valeriaan brengt het centrale zenuwstelsel tot bedaren. Het wordt vaak toegepast in tijden van spanning. Het kruid is een populair natuurlijk slaapmiddel omdat het niet de verslavingsgevoeligheid kent die bij synthetische producten kunnen voorkomen

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen en van belang voor het goed functioneren van spieren, zoals de hartspier. Magnesium is nodig voor een goede werking van een groot aantal enzymen in de lichaamscellen en heeft een belangrijke rol in het metabolisme en enzymreacties.

GABA  (Gamma Amino Boterzuur) is een lichaamseigen stof die helpt tot rust te komen en te kunnen ontspannen. 

DroomCaps is een voedingssupplement met melatonine en kruiden. 
Voedingsssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een goede en gevarieerde voeding.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de achterkant van de verpakking of de volledige productinformatie op de website (zie tabblad hiernaast)

Bij vragen raadpleeg uw arts of neem gerust contact met ons op via de chat (onderaan deze pagina) of bel of mail ons, wij helpen u graag!

Melatonine

Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen* en helpt bij het verlichten van de ervaringen van jetlag**.

* Bij inname van 1mg kort voor het slapengaan.

** Bij minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming.

Kruiden en Magnesium

De kruiden in DroomCaps hebben elk hun eigen rustgevende invloed en dragen bij aan de ontspanning van het lichaam. Kijk voor meer info over de kruiden op onze website www.dromenwinkel.com.

Magnesium ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Dosering

1 capsule innemen, ongeveer 1 uur voor het slapen gaan. Bij voorkeur innemen met een glas water.

Deze aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten per capsule

Melatonine 3mg, 5-kruidenextract 290mg: Valeriaan extract (wortel) 75mg, Kamille extract 75mg, Passiebloem extract 50mg Citroenmelisse extract 50mg en Hop extract 50mg, GABA (Gamma-Amino-Boterzuur) 50mg, Magnesium (als aspartaat) 5mg, Dicalciumfosfaat-dihydraat 3,7mg (antiklontermiddel). Capsule: cellulose.

DroomCaps is glutenvrij en lactosevrij.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Op kamertemperatuur, droog, afgesloten en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwing

DroomCaps is een voedingssupplement met melatonine en kruidenextracten. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een goede en gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn van belang voor een goede gezondheid. Niet langer dan 3 weken achter elkaar gebruiken. Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar en tijdens zwangerschap en borstvoeding. Er is een risico op verstoring van het bioritme, verandert uw bioritme stop dan met gebruik. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen voor het centraal zenuwstelsel zoals antidepressiva en kalmerende middelen. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker voor u DroomCaps gaat gebruiken, of neem contact met ons op.

Recensies over Dromenwinkel

“Duidelijke info, interessante aanbiedingen en snelle levering. Ik slaap goed op droomsap. Wanneer ik in de nacht toch een keer wakker wordt, val ik heel snel weer in slaap. ‘s Ochtends uitgerust wakker worden zonder dufheid.”
Joke
“Bestellen gaat razendsnel en altijd de volgende dag al in huis. Ik had al van alles geprobeerd, dit is het eerste middel wat me echt heeft geholpen!”
Anoniem, 01-10-2019
“Ik heb droomsap nu drie keer gebruikt en alleen op het moment dat mijn hoofd te wakker was om nog in slaap te vallen. Dus niet preventief. Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat. Binnen een uur werd ik slaperig en had ik uiteindelijk een goede nachtrust.”
Manon, 02-09-2019
“Mijn man gebruikt het DroomSap sinds enige tijd. Voor mij is dat een uitkomst, want doordat hij rustig slaapt, doe ik dat ook! Ik word niet meer uit mijn slaap gehouden door eindeloos gedraai en nachtelijk gespook. Ik zorg ervoor dat er altijd een fles in de koelkast staat.”
Kirsten B, 22-10-2019
“GEWELDIG! Ik val binnen 30 min in slaap terwijl ik hier normaal 4 uur over doen, ik heb alle slaapmiddelen al geprobeerd maar dit is zeker de beste! Enigste minpuntje is dat je moe wakker word, je wilt je bed niet uit want je slaapt heerlijk. Pakketje was volgende dag binnen zoals afgesproken, Super!”
Maria, 26-09-2019
“De levering is perfect, Komt altijd op tijd en de uitwerking is zoals het er nu uitziet ook goed. We slapen goed. Als dat een het resultaat is van uw product dan zijn we dik tevreden.”
Bert Lokven, 22-09-2019
“Via via hoorde ik over droom sap. Na een operatie kon ik slecht in slaap komen en sliep ik onrustig. Zo hoorde ik hier van. Voor mij werkt het en ik gebruik het wanneer nodig”
Riemke, 29-09-2019

Bekijk ook deze producten van Dromenwinkel

Mag in handbagage!
DroomSap 100ml

DroomSap 100 ml is ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

15,95
Ongeveer € 0,31 per nacht.
DroomSap 300ml

DroomSap stimuleert een goede nachtrust. Slaap weer heerlijk en word vitaal wakker.

34,75
Ongeveer € 0,23 per nacht.
Meest gekozen
DroomSap 500ml
Gebruikt u DroomSap dagelijks? Dan is deze 500ml fles de meest voordelige keuze!
46,95
Ongeveer € 0,19 per nacht.
Reisverpakking
DroomSap 30ml Reisverpakking

Een korte trip, zakenreis of vakantie? Neem deze handige reisverpakking mee.

8,95
Ongeveer € 0,59 per nacht.

Heeft u vragen over DroomCaps?