Ga naar inhoud
0

Niet kunnen slapen door pijn

Niet kunnen slapen door pijn is een lastig probleem. Gebruik een natuurlijk middel om uw slaap te bevorderen en pijn te verzachten. Lees dit artikel voor tips.

Wanneer u last heeft van pijn, kan slapen een hele uitdaging worden. Pijn houdt u wakker. Chronische pijn veroorzaakt stress en zorgen, wat eveneens een negatief effect heeft op uw nachtrust. Daarbij wordt de beleving van pijn ook nog eens intensiever door een tekort aan slaap, waardoor u in een lastige cirkel terecht kunt komen, terwijl slaap juist noodzakelijk is voor het herstel van het lichaam. Wakker liggen door pijn is een akelig probleem, maar gelukkig hoeft u zich niet bij dit probleem neer te leggen. Er zijn natuurlijke manieren om de slaap te stimuleren, waardoor uw lichaam zich zoveel mogelijk kan herstellen en u zich beter in staat zult voelen om met de pijn om te kunnen gaan.

Waarom wordt pijn erger door slaaptekort?

Dat chronische pijn kan leiden tot slaapproblemen zal iedereen begrijpen, maar niet iedereen is zich ervan bewust dat weinig slaap ook kan leiden tot een versterking van de pijnbeleving. Als u te weinig uren slaapt, dan maakt dit u gevoeliger voor pijnprikkels. Dit effect heeft te maken met de aanmaak van het stofje melatonine. Melatonine bevordert niet alleen de slaap, het is ook betrokken bij de aanmaak van natuurlijke pijnstillende hormonen in het lichaam. Omdat melatonine wordt aangemaakt tijdens de nachtrust, zorgt een gebrek aan slaap voor een tekort aan melatonine in het lichaam en daarmee voor een lagere pijndrempel. Wanneer u al last heeft van pijn, is het dus van groot belang om uw nachtrust op een natuurlijke manier te bevorderen.

Beter slapen met natuurlijke hulpmiddelen

Dat een goede nachtrust extra belangrijk is voor iemand die te maken heeft met fysieke pijn, mag duidelijk zijn. Gelukkig kunt u uw nachtrust ondersteunen met een natuurlijk middel, waardoor u sneller in slaap zult vallen en beter door zult slapen. DroomCaps bestaan uit biologische kruiden en melatonine. Melatonine zorgt voor een diepere slaap en stimuleert de natuurlijke pijnstilling van het lichaam. De kruiden die zijn toegevoegd aan DroomCaps hebben een rustgevend effect en versterken de werking van het hoofdingrediënt. Door uw slaapproblemen aan te pakken met een natuurlijk middel zoals DroomCaps, zult u de vicieuze cirkel van slaapproblemen door pijn kunnen doorbreken.
DroomCaps
19,95
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
Bekijk product

Tips om beter te slapen met pijn

Naast het ondersteunen van uw nachtrust met een natuurlijk middel, kunt u nog meer doen om beter te slapen. Bij slaapproblemen door pijn is het belangrijk om ruim voor uw bedtijd al aandacht te besteden aan het verzachten van de pijn. Wanneer uw pijn wordt veroorzaakt door spierpijn of verkrampingen, kan het helpen om uw lichaam met warmte te behandelen. Neem bijvoorbeeld voor het slapengaan een warm bad of neem een warme kruik of pittenzak mee naar bed om tegen de pijnlijke spieren aan te houden. Ook kan het helpen om iets in uw hand te houden wat uw aandacht afleidt van de pijn.