Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel
Dreamer

Spaar mee voor unieke kortingen en leuke cadeaus

Dromenwinkel introduceert: "Droompunten", het online spaarprogramma voor klanten van Dromenwinkel. U kunt Droompunten gemakkelijk en automatisch sparen om te profiteren van interessante kortingen en cadeaus!

u ontvangt direct 50 Droompunten bij aanmaken van uw account
Credits in cart
Krijg Droompunten bij aankopen en meer
Bij elke aankoop ontvangt u Droompunten, wanneer u ons een nieuwe klant bezorgd belonen we u daarvoor, maar bijvoorbeeld ook uw verjaardag vergeten we niet...Lees meer en profiteer!
Zo spaart u droompunten
Dreamer holding credit
Profiteer van diverse voordelen
  • Spaar voor korting op onze producten
  • Koop leuke cadeaus met uw punten
  • Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe acties en ontwikkelingen
  • Krijg direct uw eerste 50 Droompunten bij uw aanmelding
Verzilver uw Droompunten voor cadeaus

Leuke kortingen, cadeaus of gratis verzendkosten

Zo werkt het
Het Droompunten spaarsysteem in een notendop
Maak een account aan

Klik op de link hieronder en maak uw account aan. Zodra uw account is geactiveerd bent u automatisch een gratis "Dromer": u spaart nu automatisch Droompunten, samen met vele anderen. Als welkomstcadeau krijgt u direct 50 Droompunten bijgeschreven!

Meld u nu aan
Spaar Droompunten

Bij elke aankoop in de webshop ontvangt u nu automatisch Droompunten, maar u kunt ook op andere manieren Droompunten sparen. Droompunten worden automatisch in uw account bewaard en u kunt daar ook simpel uw gespaarde saldo zien. Lees meer en profiteer!

Zo spaart u meer Droompunten
Verzilver uw Droompunten

Met Droompunten kunt u een van de cadeaus kopen of korting op een aankoop krijgen. Bekijk via de link hieronder wat u leuk vindt voor uzelf, of om aan iemand anders te geven. De benodigde Droompunten worden van uw saldo afgeschreven en u spaart gewoon verder!

Bekijk alle cadeaus
Veelgestelde vragen
Heeft u vragen die hier niet bij staan? Neem contact met ons op, zie hieronder.
Hoe kan ik mezelf aanmelden voor het Droompunten Spaarprogramma?

Droompunten sparen kan eenvoudig en is gratis. Vanaf het moment dat u een account aanmaakt bij Dromenwinkel bent u automatisch als "Dromer" geregistreerd en spaart u Droompunten. Dat gaat volledig automatisch en u hoeft verder niets te doen of te betalen.

Wat kan ik met mijn Droompunten doen?

Droompunten kunt u op verschillende manieren verzilveren. Op de website staan de verschillende bestedingsmogelijkheden, op de speciale pagina, klik hier voor het overzicht.

Wanneer u een cadeau koopt worden de benodigde Droompunten eenvoudig verrekend met het gespaarde saldo. Gespaarde Droompunten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Hoe kan ik Droompunten sparen?

Bij elke aankoop in de webshop krijgt u Droompunten. De verdiende Droompunten worden automatisch bijgeschreven op uw digitale spaarkaart die deel is van uw beveiligde klantgegevens. De verschillende artikelen leveren verschillende aantallen Droompunten op.

Naast aankopen in de webshop zijn er ook andere manieren om Droompunten te sparen. Dromenwinkel is vooral erg blij met mond-tot-mondreclame. Wanneer u een vriend, vriendin of familielid vertelt over Droomsap en deze worden klant bij Dromenwinkel wordt u beloond met 500 Droompunten!

Ook op uw verjaardag geven we een cadeau en delen we 250 Droompunten uit, u dient dan wel uw geboortedatum in te vullen in uw klantgegevens.

Wat als ik te weinig Droompunten heb voor een cadeau?
Deelbetalingen in Droompunten en contanten zijn in ons Spaarprogramma helaas niet mogelijk. U kunt in dat geval verder sparen tot u het benodigde aantal Droompunten heeft gespaard, of een cadeau uitzoeken waarvoor uw saldo op dat moment wel toereikend is.
Hoe weet ik hoeveel Droompunten ik heb gespaard?

In uw digitale klantenkaart staat het actuele saldo van de gespaarde Droompunten. Wanneer u naar uw klantgegevens gaat via de button "Login" rechtsboven in uw scherm ziet u in een oogopslag al uw geregistreerde gegevens, alsook uw actuele Droompunten saldo.

Hoe lang zijn Droompunten geldig?

Droompunten zijn onbeperkt geldig, u hoeft deze dus niet binnen een bepaalde periode te besteden. Hoe langer u spaart, hoe meer Droompunten u verzameld!

Kan ik Droompunten inwisselen voor geld?

Droompunten kunnen niet worden verzilverd in ruil voor contanten. Wel kunt u korting krijgen op aankopen in de webshop, of bijvoorbeeld uw gespaarde Droompunten voor gratis verzending gebruiken.

Is deelname aan het Droompunten Spaarprogramma verplicht?

Deelname aan het Droompunten Spaarprogramma is niet verplicht en de deelname verplicht u tot niets. Het is wel automatisch actief zodra u een account aanmaakt bij Dromenwinkel, maar het verplicht u dus verder tot niets. U kunt door deelname dus nooit kosten krijgen of ergens op worden aangesproken. Wanneer u de Droompunten niet gebruikt blijven ze gewoon in uw digitale klantenkaart staan en deze vervallen wanneer u uw account beëindigd. 

 

Wat zijn de voorwaarden van het Droompunten Spaarsysteem?

Op verzoek sturen we u de algemene voorwaarden van het Dromenwinkel Droompunten Spaarsysteem. Neem contact met ons op via chat, e-mail of bel ons.

Lees de voorwaarden hier.

Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken