Ga naar inhoud
0

Over ons

Over Dromenwinkel

Het bedrijf

Dromenwinkel heeft een passie voor gezondheid en algeheel welzijn. De producten die we maken, gebruiken we zelf en onze naasten ook. Daarom bevelen we de producten met volle overtuiging aan, want wat voor ons werkt, kan ook voor u werken.

Elk product heeft een unieke formule en werking, samengesteld met ingrediënten van de hoogst haalbare kwaliteit. Wanneer de producten van Dromenwinkel kunnen bijdragen aan uw nachtrust, uw vitaliteit en uw algehele stemming dan zijn wij geslaagd in onze missie. 

Missie
Onze missie is om iedereen een gezonde nachtrust te bieden met als doel uitgerust wakker worden en energiek aan de dag beginnen.

Historie

Het recept van ons DroomSap is ontwikkeld door een Nederlandse natuurgeneeskundige in de buurt van Arnhem met een specialisatie in de fytotherapie (leer van de geneeskrachtige planten en kruiden). Later zijn er met behulp van farmacologen, fysiotherapeuten en onze gerenommeerde kruidenexpert, de leverancier van onze kruiden extracten van Biosfeer uit Groede en zijn collega’s in Tasmanië nog verbeteringen doorgevoerd in het product.

Het recept van DroomSap is toen gekocht door een Nederlandse familie waarvan een deel in Canada woont. Dromenwinkel is dus een echt familiebedrijf. Zo klein als we zijn begonnen, met productie in een klein “keukenlaboratorium” zijn we de laatste jaren enorm gegroeid. Niet alleen in orders, productaanbod en collega’s, maar ook internationaal. Daarom wordt de productie van het DroomSap  in opdracht gedaan door een GMP-gecertificeerde fabrikant die ook diergeneesmiddelen en humane geneesmiddelen (=voor de mens) produceert. Ons DroomSap laten we speciaal in Nederland maken, met de hoogst mogelijk haalbare kwaliteitscontroles.

Ons DroomSap hebben we succesvol in Canada en de VS geïntroduceerd en we zijn bezig met de voorbereidingen voor andere landen om ons heen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de CEE (Centraal Oost-Europa: Tsjechië, Slowakije, Polen etc.) regio.

De kern van ons bedrijf blijft altijd: hoge kwaliteit producten en uitstekende service. Ons uitgangspunt is daarbij: we behandelen u zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden. Daarom blijft de klantenservice, die zulke hoge ogen scoort in onze beoordelingen, gewoon in Nederland, en is onze klantenservice niet uitbesteed aan een extern callcenter of chatbot. Het zijn bij Dromenwinkel nog gewoon nog échte mensen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, goede doelen
Als bedrijf geven we graag iets terug aan de maatschappij. We steunen kinderen in moeilijke situaties in verschillende landen over de wereld. Momenteel ondersteunen we via Stichting Woord en Daad diverse kinderen in Burkina Faso. We houden contact met de kinderen via verjaardagskaarten en brieven. 

Wij doneren elke maand een zeer substantieel bedrag van onze omzet aan Woord en Daad waarmee we zeven kinderen structureel ondersteuning bieden. Zij krijgen daarvoor kwalitatief goed onderwijs op christelijke basis en andere primaire levensbehoeften als kleding, voedsel, water en gezondheidszorg en een veilige omgeving. Zie ook ons blog over Stichting Woord en Daad.

Ook letten we op onze directe omgeving. We proberen de hele keten vanaf de grondstoffen (zoals de biologisch geproduceerde kruiden, de honing) tot en met de consument (verpakking, verzending) onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Mocht u op dat gebied nog adviezen hebben dan luisteren we graag naar u.

Over Droomsap

Droomsap op natuurlijke basis
Wanneer u op zoek bent naar een slaapmiddel dat u helpt heerlijk te slapen en u energie geeft om weer fris aan de dag te beginnen, dan bent u bij Dromenwinkel op het juiste adres! Wij maken ons DroomSap zelf naar familierecept van de oprichter. DroomSap wordt in een fabriek gemaakt en zorgvuldig verdeeld over de formaten flessen die wij beschikbaar hebben.

Bij ons kunt u slaapmiddelen kopen die een basis van honing en kruiden hebben. Deze ingrediënten stimuleren de slaap op natuurlijke wijze. Wij werken uitsluitend met biologisch geteelde kruiden die de gemoedsrust stimuleren en tegelijkertijd een kalmerend effect hebben op het lichaam. 

Om een extra boost te geven aan de effectiviteit van deze combinatie maken wij gebruik van de sederende werking van het antihistaminicum doxylamine in een heel lage dosering (slechts 3,26mg/ml). Elk ingrediënt van ons DroomSap heeft een uniek effect op lichaam en geest. DroomSap is ontwikkeld vanuit de fytotherapie (kruidenleer). Met een natuurlijke basis van natuurlijke bijenhoning en biologisch geteelde kruiden, gecombineerd met een hele lage dosering van het antihistaminicum doxylamine is ons DroomSap uniek in samenstelling en werking.

DroomSap is dan ook een ware hit op de slaapmarkt en heeft al duizenden mensen geholpen om weer te genieten van een goede nachtrust. Kijk gerust naar onze reviews op de onafhankelijke website van Feedback Company. Dus lig niet langer wakker en ontdek hoe ons slaapmiddel ook uw nachten en dagen kan veranderen.

Uitgerust wakker worden met Droomsap

Slaapdrank waardoor u heerlijk kunt slapen en waarmee u uitgerust wakker wordt? Dan is Droomsap van Dromenwinkel.com het slaapsap waarnaar u op zoek bent.

Het idee achter de producten is simpel: we minimaliseren de synthetische inname en maximaliseren de effectiviteit.

U kunt bij ons uw favoriete slaapdrank direct online bestellen.

Recensies over Dromenwinkel

“Fijn product, val echt stukken beter in slaap, slaap beter door, word uitgeruster wakker. Merk wel dat ik veel meer droom, iets wat ik voorheen met slecht slapen nauwelijks ooit deed.”
Kim van den Meulegraaf, 18-03-23
“Ik heb een knie operatie gehad. Slapen ging slecht door de pijn! Kon geen houding vinden. Neem nu lepeltje droomsap en slaap stukken beter. Dus ook beter voor mijn revalidatie en conditie, ben overdag uitgerust !”
Anneke Kramer, 03-06-2023
“Droomsap werkt zoals het hoort voor een goede nachtrust en Lipomag is makkelijk in te nemen, heeft een snelle inwerking voel mij actiever, bijna geen kramp meer.”
Frans Van Hoek, 17-04-2023
“Fantastisch, wist niet wat ik mee maakte nadat ik het voor het eerst ging proberen. Voor het eerst in jaaaaaaren goed door geslapen zonder dat ik vermoeid wakker werd. Echt super blij mee”
Brenda Put, 17-04-2023
“Werkt echt fantastisch ben altijd erg sceptisch over dit soort dingen maar droomsap werkt echt! Met een klein beetje slaap ik de nacht door wist niet wat me overkwam”
Annerieke van Beek, 23-07-2023
“Geweldig product, doet wat het beloofd, ik kan eindelijk dieper slapen.”
Shanne Kreunen, 17-05-2023
“Het product werd mij aanbevolen door de osteopaat en ik merk dat ik dieper slaap en minder vaak wakker wordt gedurende de nacht. Een aanrader!”
K. de Wit, 27-06-03
“Ik slaap er goed/heerlijk op en wordt fit weer wakker. Slaap wel dik 8 uur op een klein lepeltje sap. Fantastisch!”
Marijke Vanrosmalen, 18-04-2023
“Helpt enorm bij het verkrijgen van een goede slap; mijn smart Watch laat zien dat mijn stress niveau tijdens het slapen bij gebruik van droomsap veel lager is, bovendien slaap ik bij tussentijds wakker worden veel sneller in.”
Margo, 17-04-2023
“Mijn man heeft een depressie, veel medicatie geprobeerd, maar nachtrust kreeg hij nog steeds niet. Totdat we droomsap ontdekten 😃 in overleg met de arts mocht hij dit uitproberen en het werkt, hij krijgt in iedergeval zijn rust. Nu kunnen we werken aan herstel. Doordat mijn man nu snachts zijn rust heeft, slaap ik ook weer goed. Bedankt droom sap💪”
H. Post, 04-07-2023
“Heerlijk slapen en uitgerust opstaan. Mijn vrouw en ik gebruiken het 2 a 3x per week en zijn er uitermate tevreden over. Ik lig nog wel eens in bed na te denken en soms te piekeren en daardoor val ik na soms meer dan een uur pas in slaap. Met droomsap ben ik binnen een half uurtje heerlijk onder zeil.”
Ruud Pino, 03-08-2023
“Ik ben erg tevreden over droomsap. Ik val makkelijker in slaap en slaap beter door. Ik hoef ook niet steeds meer te gebruiken. In het begin had ik 's ochtends last van een droge mond maar nu spoel ik na de inname van het droomsap even mijn mond en drink nog een slokje water en daarmee is het voor mij opgelost. Ik heb ondertussen al meerdere bestellingen gedaan en ben er echt super blij mee en raad het ook regelmatig aan anderen aan.”
Monique van den Broek, 05-06-2023