Telefoonnummer: +32 2808 2967

Over Dromenwinkel

Wanneer u op zoek bent naar een slaapmiddel wat u helpt heerlijk te slapen en u energie geeft om weer fris aan de dag te beginnen, dan bent u bij Dromenwinkel op het juiste adres!

Bij ons kunt u slaapmiddelen kopen die een basis van honing en kruiden hebben. Deze ingrediënten stimuleren de slaap op natuurlijke wijze. Wij werken uitsluitend met kruiden die de gemoedsrust stimuleren en tegelijkertijd een kalmerend effect hebben op het lichaam. Daarnaast maken wij in een kleine dosering gebruik van het antihistaminicum doxylamine succinate (0,326%).

Droomsap op natuurlijke basis

Wat de slaapmiddelen die u bij ons kunt kopen uniek maakt, is de effectiviteit gecombineerd met een natuurlijke basis van honing en kruiden. Droomsap is dan ook een ware hit op de slaapmarkt en heeft al duizenden mensen geholpen om weer te genieten van een goede nachtrust.

Dus lig niet langer wakker en ontdek hoe ons slaapmiddel ook uw nachten en dagen kan veranderen. U kunt uw benodigde slaapmiddelen direct online bestellen in onze webshop. Voor 16:00u besteld betekent dat uw bestelling de volgende werkdag wordt geleverd!

  • Stimuleert natuurlijke slaap
  • Basis van honing en kruiden
  • Uitgerust wakker worden
  • Om in slaap te komen, en in slaap te blijven!

 

Elk ingrediënt van ons Droomsap heeft een uniek effect op lichaam en geest. Het is ontwikkeld vanuit de fytotherapie (kruidenleer). Met een natuurlijke basis van honing en kruiden, gecombineerd met het antihistaminicum doxylamine (0,326%) is ons slaapsap uniek in samenstelling en werking.

Uitgerust wakker worden met Droomsap

Slaapdrank waardoor u heerlijk kunt slapen en waarmee u uitgerust wakker wordt? Dan is Droomsap van Dromenwinkel.com het slaapsap waarnaar u op zoek bent. Het idee achter de producten is simpel: we minimaliseren de synthetische inname en maximaliseren de effectiviteit.

U kunt bij ons uw favoriete slaapdrank direct online bestellen.