Ga naar inhoud
0

Over ons

Over Dromenwinkel

Het bedrijf

Dromenwinkel heeft een passie voor gezondheid en algeheel welzijn. De producten die we maken, gebruiken we zelf en onze naasten ook. Daarom bevelen we de producten met volle overtuiging aan. Want wat voor ons werkt, kan ook voor u werken.

Elk product heeft een unieke formule en werking, samengesteld met ingrediënten van de hoogst haalbare kwaliteit. Wanneer de producten van Dromenwinkel kunnen bijdragen aan uw nachtrust, uw vitaliteit en uw algehele stemming dan zijn wij geslaagd in onze missie. 

Missie
Onze missie is om iedereen een gezonde nachtrust te bieden met als doel uitgerust wakker worden en energiek aan de dag beginnen.

Historie

Het recept van ons DroomSap is ontwikkeld door een Nederlandse natuurgeneeskundige in de buurt van Arnhem met een specialisatie in de fytotherapie (leer van de geneeskrachtige planten en kruiden). Later zijn er met behulp van farmacologen, fytotherapeuten en onze gerenommeerde kruidenexpert, de leverancier van onze kruiden extracten van Biosfeer uit Groede en zijn collega’s in Tasmanië nog verbeteringen doorgevoerd in het product.

Het recept van DroomSap is toen gekocht door een Nederlandse familie waarvan een deel in Canada woont. Dromenwinkel is dus een echt familiebedrijf. Zo klein als we zijn begonnen, met productie in een klein “keukenlaboratorium” zijn we de laatste jaren enorm gegroeid. Niet alleen in orders, productaanbod en collega’s, maar ook internationaal. Daarom wordt de productie van het DroomSap nu in opdracht gegeven aan een GMP-gecertificeerde fabrikant die ook diergeneesmiddelen en humane geneesmiddelen (=voor de mens) in opdracht van bedrijven produceert. Dus ons DroomSap laten speciaal voor ons in Nederland maken, met de hoogst mogelijk haalbare kwaliteitscontroles.

Zo hebben we inmiddels ons DroomSap succesvol in Canada en de VS geïntroduceerd. En zijn we bezig met de voorbereidingen voor andere landen om ons heen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de CEE (Centraal Oost Europa: Tsjechië, Slowakije, Polen etc.) regio.

De kern van ons bedrijf blijft altijd: hoge kwaliteit producten en uitstekende service. Ons uitgangspunt is daarbij altijd simpel: we behandelen u zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden. Daarom blijft de klantenservice, die zulke hoge ogen scoort in onze beoordelingen, gewoon in Nederland, en is onze klantenservice niet uitbesteed aan een extern callcenter of chatbot. Het zijn bij Dromenwinkel nog gewoon nog échte mensen!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, goede doelen
Als bedrijf geven we graag iets terug aan de maatschappij. We steunen kinderen in moeilijke situaties in verschillende landen over de wereld. Momenteel ondersteunen we via Stichting Woord en Daad diverse kinderen in Burkina Faso. We houden contact met de kinderen via verjaardagskaarten en brieven. 

Wij doneren elke maand een zeer substantieel bedrag van onze omzet aan Woord en Daad waarmee we zeven kinderen structureel ondersteuning bieden. Zij krijgen daarvoor kwalitatief goed onderwijs op christelijke basis en andere primaire levensbehoeften als kleding, voedsel, water en gezondheidszorg en een veilige omgeving. Zie ook ons blog over Stichting Woord en Daad.

Ook letten we op onze directe omgeving, we proberen de hele keten vanaf de grondstoffen (zoals de biologisch geproduceerde kruiden, de honing) tot en met de consument (verpakking, verzending) onze voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Mocht u op dat gebied nog adviezen hebben dan luisteren we graag naar u.

 

Over Droomsap

Droomsap op natuurlijke basis
Wanneer u op zoek bent naar een slaapmiddel dat u helpt heerlijk te slapen en u energie geeft om weer fris aan de dag te beginnen, dan bent u bij Dromenwinkel op het juiste adres! Wij maken ons DroomSap zelf naar familierecept van de oprichter. DroomSap wordt een fabriek gemaakt en zorgvuldig verdeeld over de formaten flessen die wij beschikbaar hebben.

Bij ons kunt u slaapmiddelen kopen die een basis van honing en kruiden hebben. Deze ingrediënten stimuleren de slaap op natuurlijke wijze. Wij werken uitsluitend met biologisch geteelde kruiden die de gemoedsrust stimuleren en tegelijkertijd een kalmerend effect hebben op het lichaam. 

Om een extra boost te geven aan de effectiviteit van deze combinatie maken wij gebruik van de sederende werking van het antihistaminicum doxylamine in een heel lage dosering (slechts 3,26mg/ml). Elk ingrediënt van ons DroomSap heeft een uniek effect op lichaam en geest. DroomSap is ontwikkeld vanuit de fytotherapie (kruidenleer). Met een natuurlijke basis van natuurlijke bijenhoning en biologisch geteelde kruiden, gecombineerd met een hele lage dosering van het antihistaminicum doxylamine is ons DroomSap uniek in samenstelling en werking.

DroomSap is dan ook een ware hit op de slaapmarkt en heeft al duizenden mensen geholpen om weer te genieten van een goede nachtrust. Kijk gerust naar onze reviews op de onafhankelijke website van Feedback Company. Dus lig niet langer wakker en ontdek hoe ons slaapmiddel ook uw nachten en dagen kan veranderen.

Uitgerust wakker worden met Droomsap

Slaapdrank waardoor u heerlijk kunt slapen en waarmee u uitgerust wakker wordt? Dan is Droomsap van Dromenwinkel.com het slaapsap waarnaar u op zoek bent.

Het idee achter de producten is simpel: we minimaliseren de synthetische inname en maximaliseren de effectiviteit.

U kunt bij ons uw favoriete slaapdrank direct online bestellen.

Recensies over Dromenwinkel

“Zeer tevreden, als ik verneem dat ik druk ben in mijn hoofd dan neem ik vaak 1 ml droom sap en dan slaap ik heerlijk. Soms dan doe ik het niet en dan na een paar uur naar beneden om toch een beetje te pakken. Al verschillende mensen kennis laten maken met droomsap. Ik zeg doen!”
Olga, 03-01-2023
“Super goed spul, ik slaap er uitstekend op!! En ik heb echt al alles geprobeerd. No Stress moet je gewoon nemen als je je druk voelt en te gespannen, helpt echt goed, ik word er heel relaxed van. Mijn complimenten hoor Dromenwinkel!!!"”
Karin van Steeg, 03-01-2023
“Na jaren rusteloze, vaak wakkere nachten, eindelijk weer héérlijk slapen. Ook af en toe wakker maar ik slaap meteen weer héérlijk door!”
Karin van Hoven, 18-03-2023
“Fijn droomsap, eindelijk doorslapen, jammer dat ik niet eerder wist dat dit er was.”
Johanna Venema, 17-02-2023
“Met lipomag slaap ik echt heel erg goed! Werkt perfect, ik slaap door.”
S. 05-03-2023
“Werkt perfect.. slaap snel in. En goed door.. we worden NIET suf wakker”
Mariella Keesmaat. 18-02-2023
“Super product. Ik slaap hier uitstekend op en heb geen bijwerkingen (de volgende morgen :-) ). Ben er heel blij mee.....”
E. Berg, 12-02-2023
“Fijn produkt. Ik val er veel sneller mee in slaap. Geen slaapmedicatie van de arts meer. Makkelijk in te nemen.. goede smaak”
Markvoort, 19-03-2023
“Blij met Droomsap! De laatste jaren slaap ik met grote regelmaat slecht: niet in slaap kunnen vallen of midden in de nacht uren wakker liggen. Geen last meer van nu, echt heel fijn!”
Joyce, 24-12-2022
“Het werkt geweldig ik ben een slechte slaper. Maar sinds het gebruik van Droomsap echt ik slaap de hele nacht door!”
Monique Schiphorst, 28-12-2022
“Ik ben echt alleen maar positief. Ik was voorheen altijd een moeilijke slaper. Na een tip over droomsap, dit geprobeerd en volledig enthousiast.”
M. Prins, 12-02-2023
“Na maanden onderbroken slapen afgelopen nacht Droomsap gebruikt en heerlijk door geslapen! Zelfs na de wekker nog een half uur verder geslapen. Ik ben een blij mens 😀”
Caroline van Hilten, 06-01-2023