Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Niet kunnen slapen door koorts

Kunt u niet slapen door koorts? Diep slapen helpt u sneller te genezen. Lees deze tips om beter te kunnen slapen bij koorts.

Juist wanneer u ziek bent, is slapen heel erg belangrijk. Wanneer het lichaam rust, kan alle energie gebruikt worden voor het genezingsproces. Cellen herstellen zich sneller en spieren en organen ontvangen de optimale hoeveelheid zuurstof die nodig is voor vernieuwing. Als u wakker ligt door koorts is dit dus niet alleen erg vervelend, het belemmert ook nog eens een vlot herstel. Helaas kan koorts het heel moeilijk maken om in slaap te vallen. Door een wisselende lichaamstemperatuur, overmatig zweten en rillen, bent u onrustig in bed. Gelukkig zijn er manieren waarop u uw slaap kunt bevorderen, zodat de koorts snel kan zakken en u zich snel beter zult voelen.

Sneller herstellen van koorts door diepe slaap 

Om te herstellen van koorts is het niet alleen belangrijk dat u voldoende slaapt, maar ook de kwaliteit van uw slaap is een belangrijke factor. U kunt namelijk wel veel uren slapen, maar pas wanneer u in een rustige, diepe slaap terechtkomt kan uw lichaam echt profiteren van de optimale condities voor genezing. Tijdens deze diepe slaap krijgt uw lichaam de kans om het immuunsysteem te versterken. Er worden nieuwe witte bloedcellen en antilichamen geproduceerd, waardoor u de strijd met een virus beter aankunt. Koorts kan u belemmeren om diep te slapen. Het is daarom goed om uw slaap te ondersteunen met een natuurlijk middel en de juiste omstandigheden te creëren waarin u tot rust kunt komen. 

Niet kunnen slapen door koorts

Tips om beter te slapen met koorts 

Ook wanneer u koorts heeft en wakker ligt van een ongemakkelijk gevoel zijn er manieren waarop u een natuurlijke, diepe slaap kunt stimuleren. 

  • Zorg voor een comfortabel matras met schone, katoenen lakens die goed ademen. 
  • Draag comfortabele, dunne kleding en gebruik eventueel een warme kruik bij pijnlijke spieren. 
  • Drink voldoende water en vermijd cafeïnehoudende dranken, zoals koffie en zwarte thee. 
  • Zorg dat de kamer waarin u slaapt goed geventileerd is en dat u niet gestoord zult worden wanneer u dan eindelijk in slaap bent gevallen. 
  • Tenslotte kan het zeer behulpzaam zijn voor uw genezing om uw slaap te ondersteunen met een natuurlijk slaapmiddel. 

Een natuurlijk middel om dieper te slapen bij koorts

Nu u weet dat het niet alleen belangrijk is om te slapen bij koorts, maar ook dat een diepe, rustige slaap nodig is voor optimaal herstel, vraagt u zich misschien af hoe u hiervoor kunt zorgen. Wanneer u ziek bent en moet herstellen, is het aan te raden om een natuurlijk middel te gebruiken waarmee u een heilzame, diepe slaap ondersteunt. DroomSap is gemaakt van honing, biologische kruiden en doxylamine. Doxylamine stimuleert het proces van het in slaap vallen en blijven. Het brengt uw lichaam in de juiste conditie om snel van koorts en ziekte te herstellen. Slaap rustig en diep met behulp van DroomSap, zodat u snel weer de oude bent.

DroomSap probeerverpakking
1,95

1 sachets om DroomSap eens zelf te proberen. De probeerverpakkingen bevatten elk 8 ml wat genoeg is voor ± 3 nachten “proefslapen” per sachet.

Bekijk product
DroomSap 100ml
19,95

Ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

Bekijk product
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken