Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Niet kunnen slapen door hoofdpijn

Heeft u last van hoofdpijn en slaapt u daardoor slecht? Wij vertellen u de oorzaken van hoofdpijn en geven u tips om uw hoofdpijn te verminderen en beter te slapen.

Het is erg vervelend wanneer u niet goed kunt slapen vanwege hoofdpijn. Wat kunt u doen als u hoofdpijn heeft en vervolgens niet kunt slapen? Wij helpen u graag op weg en geven u tips om van uw hoofdpijn af te komen. Ontdek daarnaast onze natuurlijke oplossingen om beter in slaap te kunnen vallen tijdens hoofdpijnaanvallen.

De oorzaken van hoofdpijn 

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom u last heeft van hoofdpijn. Dat maakt het vaak ook lastig om de oorzaak van hoofdpijn precies vast te kunnen stellen. Slecht slapen, stress, uitdroging, verkeerde houding, veel cafeïne en een slecht kussen of matras kunnen een rol spelen. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten hoofdpijn die elk andere oorzaken hebben. Veel voorkomende hoofdpijnen zijn spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn en migraine. Elke soort hoofdpijn heeft weer zijn eigen behandelmethodes om de pijn te verminderen.

Niet kunnen slapen door hoofdpijn

Oplossingen tegen hoofdpijn

Hoofdpijn in combinatie met een slechte nachtrust kan u behoorlijk belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Om uw hoofdpijn te verminderen kunt u pijnstillers nemen, maar wellicht zijn er verschillende dingen die u kunt veranderen in uw levensstijl of slaapgewoonten. Het opvolgen van bepaalde leefstijladviezen en adviezen over uw slaapgewoonten kunnen hoofdpijn voorkomen of verminderen. Allereerst is het belangrijk om te hydrateren bij beginnende hoofdpijn. Heeft u daarnaast wel genoeg gegeten? U kunt hoofdpijn ook verminderen door cafeïne te vermijden. Zorg dat u gedurende de dag voldoende beweegt door buiten te wandelen of te sporten.

Zijn de bovenstaande tips niet voldoende en valt u nog steeds slecht in slaap door hoofdpijn? Dan is DroomSap wellicht de uitkomst! Dit is een natuurlijk middel waardoor u beter slaapt en tot rust komt. 

Een goede nachtrust met DroomSap

Een gebrek aan slaap veroorzaakt vaak hoofdpijn. Een goede nachtrust is van essentieel belang om u fit en vitaal te voelen. Heeft u vaak last van hoofdpijn en slaapt u vervolgens slecht? DroomSap kan u helpen om sneller in slaap te vallen. Dit is een natuurlijk slaapdrankje dat een rustgevend effect heeft, door de combinatie van biologisch geteelde kruiden, natuurzuivere bijenhoning en een lage dosering doxylamine. 

DroomSap probeerverpakking
1,95

1 sachets om DroomSap eens zelf te proberen. De probeerverpakkingen bevatten elk 8 ml wat genoeg is voor ± 3 nachten “proefslapen” per sachet.

Bekijk product
DroomSap 100ml
19,95

Ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

Bekijk product
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken