Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Dromenwinkel VIP dromerspanel

Bij Dromenwinkel waarderen we de mening en inzichten van onze trouwen klanten.

Aanmelden
Dreamer
Credits in cart
Vip dromer
Als VIP dromer krijgt u de unieke kans om mee te denken over toekomstige acties, boodschappen, productontwikkelingen en serviceverbeteringen.
Credits in cart
Exclusieve voordelen
  • Ontvang gratis droompunten
  • Gratis verzending
  • Als eerste toegang tot nieuwe producten
  • Ontvang speciale cadeaus

Wat kunt u verwachten?

Als VIP klant levert u een aantal keer per jaar een bijdrage: 

Directe impact

Uw feedback helpt ons om de ervaringen van al onze klanten te verbeteren.
Door deel te nemen, hebt u een directe invloed op onze producten en diensten.

Engagement

Een paar keer per jaar zullen we u uitnodigen om uw mening te geven via enquêtes. De
lengte en frequentie van deze enquêtes kunnen variëren, afhankelijk van het onderwerp.

De voordelen

Uw deelname stelt u niet alleen in staat om actief invloed uit te oefenen op onze
toekomst, maar verzekert u ook van verschillende voordelen die speciaal voor onze meest
gewaardeerde klanten zijn gereserveerd. Dit kunt u verwachten als VIP lid van Dromenwinkel:

Exclusieve updates

U wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en productlanceringen.

Speciale beloningen

Geniet van exclusieve voordelen zoals gratis droompunten, gratis verzending en als eerste toegang tot nieuwe producten. Daarnaast ontvangt u speciale cadeaus als blijk van waardering voor uw inzet en feedback.

Actief meedenken

Als VIP dromer krijgt u de unieke kans om mee te denken over toekomstige acties, boodschappen, productontwikkelingen en serviceverbeteringen. Uw feedback is van belang voor ons succes.

VIP-panellid worden?

Wilt u onderdeel zijn van het exclusieve Dromenwinkel klantenpanel en profiteren van de voordelen? Vul de korte enquête in en laat uw mailadres achter. 

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen die hier niet bij staan? Neem contact met ons op, zie hieronder.

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor het Droompunten Spaarprogramma?

Droompunten sparen kan eenvoudig en is gratis. Vanaf het moment dat u een account aanmaakt bij Dromenwinkel bent u automatisch als "Dromer" geregistreerd en spaart u Droompunten. Dat gaat volledig automatisch en u hoeft verder niets te doen of te betalen.

Wat kan ik met mijn Droompunten doen?

Droompunten kunt u op verschillende manieren verzilveren. Op de website staan de verschillende bestedingsmogelijkheden, op de speciale pagina, klik hier voor het overzicht.

Wanneer u een cadeau koopt worden de benodigde Droompunten eenvoudig verrekend met het gespaarde saldo. Gespaarde Droompunten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Hoe kan ik Droompunten sparen?

Bij elke aankoop in de webshop krijgt u Droompunten. De verdiende Droompunten worden automatisch bijgeschreven op uw digitale spaarkaart die deel is van uw beveiligde klantgegevens. De verschillende artikelen leveren verschillende aantallen Droompunten op.

Naast aankopen in de webshop zijn er ook andere manieren om Droompunten te sparen. Dromenwinkel is vooral erg blij met mond-tot-mondreclame. Wanneer u een vriend, vriendin of familielid vertelt over Droomsap en deze worden klant bij Dromenwinkel wordt u beloond met 500 Droompunten!

Ook op uw verjaardag geven we een cadeau en delen we 250 Droompunten uit, u dient dan wel uw geboortedatum in te vullen in uw klantgegevens.

Wat als ik te weinig Droompunten heb voor een cadeau?
Deelbetalingen in Droompunten en contanten zijn in ons Spaarprogramma helaas niet mogelijk. U kunt in dat geval verder sparen tot u het benodigde aantal Droompunten heeft gespaard, of een cadeau uitzoeken waarvoor uw saldo op dat moment wel toereikend is.
Hoe weet ik hoeveel Droompunten ik heb gespaard?

In uw digitale klantenkaart staat het actuele saldo van de gespaarde Droompunten. Wanneer u naar uw klantgegevens gaat via de button "Login" rechtsboven in uw scherm ziet u in een oogopslag al uw geregistreerde gegevens, alsook uw actuele Droompunten saldo.

Hoe lang zijn Droompunten geldig?

Droompunten zijn onbeperkt geldig, u hoeft deze dus niet binnen een bepaalde periode te besteden. Hoe langer u spaart, hoe meer Droompunten u verzameld!

Kan ik Droompunten inwisselen voor geld?

Droompunten kunnen niet worden verzilverd in ruil voor contanten. Wel kunt u korting krijgen op aankopen in de webshop, of bijvoorbeeld uw gespaarde Droompunten voor gratis verzending gebruiken.

Is deelname aan het Droompunten Spaarprogramma verplicht?

Deelname aan het Droompunten Spaarprogramma is niet verplicht en de deelname verplicht u tot niets. Het is wel automatisch actief zodra u een account aanmaakt bij Dromenwinkel, maar het verplicht u dus verder tot niets. U kunt door deelname dus nooit kosten krijgen of ergens op worden aangesproken. Wanneer u de Droompunten niet gebruikt blijven ze gewoon in uw digitale klantenkaart staan en deze vervallen wanneer u uw account beëindigd. 

 

Wat zijn de voorwaarden van het Droompunten Spaarsysteem?

Op verzoek sturen we u de algemene voorwaarden van het Dromenwinkel Droompunten Spaarsysteem. Neem contact met ons op via chat, e-mail of bel ons.

Lees de voorwaarden hier.

Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken