Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Op zoek naar een middel tegen overgangsklachten?

LipoMag+ vloeibaar magnesium vermindert overgangsverschijnselen zoals vermoeidheid, opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en lusteloosheid.

Vanaf
31,95
Lees meer
“Sinds ik Droomsap neem heb ik weer ongebroken nachten, zonder dat het mij na het opstaan nog duf houdt.”
Lucia Hubregtse, 18-02-2024
12.863 klanten geven ons een 9.0
bij Feedback Company
“Na een zeer lange periode van slecht slapen nu 2 nachten eindelijk door kunnen slapen. Bijkomend voordeel is dat mijn altijd drukke hoofd heel rustig werd. Mijn vriend heeft het nu voor mij besteld en zal dit in nemen zonodig. Maar ik kan nu zeggen" ik heb goed geslapen ". En dit is voor mij heel wat waard.”
Carola Bakker, 17-03-2024
“Super spul om te ontspannen èn door te kunnen slapen. Niet verslavend. De eerste jaren na de overgang gebruikte ik meer en nu minder en regelmatig helemaal niet.”
Monique Gort, 18-02-2024
“Geweldig! Ik slaap er als een baby op zonder versuft wakker te worden. In tegendeel, sta juist fit en uitgeslapen op.”
Ysolda Roeters, 12-02-2024
“Ik gebruik dit middel nu een jaar met af en toe wat tussenpozen van een paar dagen. Bij mij werkt het uitstekend en heb geen enkele bijwerking. Ook geen sufheid. Ik heb jaren slecht geslapen ( hoe suf wordt je daar wel niet van??) en ben erg blij met dit middel. Alle simpele middelen hielpen nooit en aan slaappillen waag ik me niet ( is huisarts ook geen fan van.) De service is ook uitstekend dus ik blijf dit gebruiken.”
Yvonne, 01-03-2024
“Na jaren slecht geslapen te hebben moet ik nu de wekker zetten anders verslaap ik mij. Werkt echt !😕”
Cees, 11-02-2024
“Het was al lang geleden dat ik een nacht door sliep, was altijd stipt 3 uur wakker en als kleine ondernemer een hoofd vol, dus veel te veel om niet meer in slaap te vallen. Nu met droomsap slaap ik een hele nacht door tot de wekker. Word weer uitgerust wakker. Heb het al aan veel mensen aanbevolen.”
Anita Schellingerhoudt, 18-11-2023
“Droomsap werkt geweldig. Normaliter werd ik tussen 2 en 4 uur 's nachts wakker en kon dan niet meer slapen. Ik ging dan maar mijn bed uit. Met droomsap word ik soms even wakker en kan gewoon weer doorslapen. Heb met droomsap veel minder last van RLS (Restless Legs Syndrome)! Mooie bijvangst.”
Jan Visser/ Psychotherapiepraktijk Bergermeer, 19-11-2023
“Super blij mee! Gebruik het niet te vaak, maar als ik weer rommelig slaap neem ik het Droomsap en het werkt echt top.”
17-01-2024 Michelle Koot
“Wat een fantastisch spul is dit zeg! Ik heb al veel geprobeerd en was daarom erg sceptisch. Nou boven verwachting. Ik slaap eindelijk de hele dag diep. Ik heb me nog nooit zo uitgerust en fit gevoeld. Echt een aanrader!”
Sharissa Mallens, 24-02-2024
“k was nogal sceptisch nadat mijn nogal nuchtere moeder hiermee aan kwam zetten. Die ook op haar beurt erg sceptisch was toen een vriendin van haar ermee kwam. Maar uiteindelijk als zeer positief ervaren en inmiddels al velen gedroomsapfluenced. Voor het eerst in meerdere bestellingen ook eens wat mis gegaan met de levering. Maar hierop perfect correct gehandeld en direct een nieuwe ontvangen. Dus een positief reviewtje op z’n plek”
Joren, 30-03-2024
“Ik ben heel erg tevreden over Droomsap. Ik slaap nu eindelijk weer eens hele nachten door. En als ik even naar de toilet moet dan lig ik daarna geen uren meer wakker.”
L.V. 19-02-2024

Kies en bestel uw LipoMag+

  • Betaal met o.a. iDEAL of KLARNA
  • Gratis verzending vanaf € 75,- (naar NL & BE)
  • Veilig kopen met WebwinkelKeur keurmerk
LipoMag+ 250ml
Helpt bij vermoeidheid en een magnesiumtekort.
31,95
Maximale waarde overschreden
Hormonale schommelingen en stress in de overgang kunnen een magnesiumtekort veroorzaken
Magnesium is belangrijk in de energiestofwisseling, de botopbouw en de aanmaak van hormonen
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium voor vrouwen is 300 mg (RI=referentie inname)
LipoMag+ is vloeibaar liposomaal magnesium en zorgt voor 95% effectieve opname door het lichaam

De rol van magnesium in de overgang

De overgang gaat vaak gepaard met een aantal vervelende klachten die u graag wilt voorkomen. Magnesium kan hierin een sleutelrol spelen. Magnesium heeft een belangrijke functie in de energiestofwisseling, de botopbouw en de aanmaak van hormonen. Om deze reden kan het bijdragen aan de vermindering van overgangsverschijnselen zoals vermoeidheid, opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en lusteloosheid. Daarnaast werkt magnesium ook preventief bij andere veelvoorkomende klachten die kunnen optreden ná de overgang zoals osteoporose (botontkalking).

  • Vermindert overgangsklachten
  • Helpt bij vermoeidheid
  • Versterkt botten en spieren
  • Ondersteunt het brein en zenuwstelsel 

Magnesiumsupplementen: opname in het lichaam

Magnesiumsupplementen zijn er in veel verschillende farmaceutische toedieningsvormen. U kunt kiezen voor tabletten, poeders en capsules, maar ook voor magnesium in vloeibare vorm, in de vorm van een drankje.

Dromenwinkel LipoMag+ is een vloeibaar liposomaal magnesiumsupplement. Een groot en onderscheidend voordeel van een liposomaal supplement is dat er tot wel 95% van de werkzame stoffen wordt opgenomen door uw lichaam, ten opzichte van maar 5% tot 20% uit reguliere supplementen zoals pillen of poeders.

Vermoeidheid overgang

Middel tegen overgangsklachten: LipoMag+

Overgangsklachten, bijna iedere vrouw in de overgang heeft hier last van. Opvliegers, paniekaanvallen en stemmingswisselingen zijn voorbeelden van klachten die vrouwen in de overgang ervaren. Overgangsklachten kunnen een grote invloed hebben op het dagelijks functioneren.

Overgangsklachten gaan vaak samen met vermoeidheid. Vermoeidheid zorgt voor minder energie, een futloos gevoel, gebrek aan concentratie en hoofdpijn. Er zijn een aantal manieren om eerder benoemde klachten te verminderen. Denk hierbij aan: slaapritme aanpassen, geen elektronica voor het slapen en gezond eten en drinken. Het kan natuurlijk zijn dat deze tips niet optimaal werken tegen slaaptekort. 

Helaas is er geen middel dat ervoor zorgt dat overgangsklachten en vermoeidheid volledig verleden tijd zijn. Echter is er wel een middel dat overgangsklachten verminderd: Dromenwinkel LipoMag+. LipoMag+ is een middel tegen overgangsklachten op basis van magnesium. Het middel helpt vermoeidheid en overgangsklachten te verminderen, versterkt de botten en spieren en ondersteunt de functies van het brein en het zenuwstelsel.

Heeft u vragen? Neem contact op! (bij vragen over uw order, stuur ons uw ordernummer)

Word ook Dromer en ontvang direct 50 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes.
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken