Ga naar inhoud
0

Op zoek naar een middel tegen overgangsklachten?

LipoMag+ vloeibaar magnesium vermindert overgangsverschijnselen zoals vermoeidheid, opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en lusteloosheid.

Vanaf 30,95
Lees meer

Recensies over Dromenwinkel

“Ik slaap al een paar jaar heel slecht ivm de overgang. Heb al van alles geprobeerd. Dit was mijn laatste redmiddel, anders zou ik naar huisarts gaan. Nu gebruik ik iedere avond 5 ml droomsap (de fles gaat heel lang mee :) ) En 1 a 2x daags 5 ml magnesium. Ik slaap sinds 5 weken bijna iedere avond weer goed. Heb tot nu toe 3 wat mindere nachten gehad ipv 3 tot 4 per week!!! Kortom, ik ben om, voorlopig droomsap voor mij :) Ik word niet slaperig wakker zoals ik in sommige reviews lees....”
M. Rood-Pool, 02-06-2023

Kies en bestel uw LipoMag+

  • Betaal met o.a. iDEAL of KLARNA
  • Gratis verzending vanaf €75,- (naar NL & B)
  • Veilig kopen met Webwinkelkeur keurmerk
LipoMag+ 250ml
Helpt bij vermoeidheid en een magnesiumtekort.
30,95
Hormonale schommelingen en stress in de overgang kunnen een magnesiumtekort veroorzaken
Magnesium is belangrijk in de energiestofwisseling, de botopbouw en de aanmaak van hormonen
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium voor vrouwen is 300 mg (RI=referentie inname)
LipoMag+ is vloeibaar liposomaal magnesium en zorgt voor 95% effectieve opname door het lichaam

De rol van magnesium in de overgang

De overgang gaat vaak gepaard met een aantal vervelende klachten die u graag wilt voorkomen. Magnesium kan hierin een sleutelrol spelen! Magnesium heeft een belangrijke functie in de energiestofwisseling, de botopbouw en de aanmaak van hormonen. Om deze reden kan het bijdragen aan de vermindering van overgangsverschijnselen zoals vermoeidheid, opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en lusteloosheid. Daarnaast werkt magnesium ook preventief bij andere veelvoorkomende klachten die kunnen optreden ná de overgang zoals osteoporose (botontkalking).
  • Vermindert overgangsklachten
  • Helpt bij vermoeidheid
  • Versterkt botten en spieren
  • Ondersteunt het brein en zenuwstelsel 

Magnesiumsupplementen: opname in het lichaam

Magnesiumsupplementen zijn er in veel verschillendefarmaceutische toedieningsvormen. U kunt kiezen voor tabletten, poeders en capsules, maar ook voor magnesium in vloeibare vorm, in een drank.

Dromenwinkel LipoMag+ is een vloeibaar liposomaal magnesiumsupplement. Het grote en onderscheidende voordeel van een liposomaal supplement is dat er tot wel 95% van de werkzame stoffen wordt opgenomen door uw lichaam, ten opzichte van maar 5% tot 20% uit reguliere supplementen zoals pillen of poeders.

Vermoeidheid overgang

Middel tegen overgangsklachten: LipoMag+

Overgangsklachten, bijna iedere vrouw in de overgang heeft hier last van. Opvliegers, paniekaanvallen en stemmingswissellingen zijn voorbeelden van klachten die vrouwen in de overgang ervaren. Overgangsklachten kunnen een grote invloed hebben op het dagelijks functioneren.

Overgangsklachten gaan vaak samen met vermoeidheid. Vermoeidheid zorgt voor minder energie, een futloos gevoel, gebrek aan concentratie en hoofdpijn. Er zijn een aantal manieren om eerder benoemde klachten te verminderen. Denk hierbij aan: slaapritme aanpassen, geen elektronica voor het slapen en gezond eten en drinken. Het kan natuurlijk zijn dat deze tips niet optimaal werken tegen slaaptekort. 

Helaas is er geen middel dat ervoor zorgt dat overgangsklachten en vermoeidheid volledig verleden tijd zijn. Echter is er wel een middel dat overgangsklachten verminderd: Dromenwinkel LipoMag+. LipoMag+ is een middel tegen overgangsklachten op basis van magnesium. Het middel helpt vermoeidheid en overgangsklachten te verminderen, versterkt de botten en spieren en ondersteunt de functies van het brein en het zenuwstelsel.