Ga naar inhoud
0

Verzilver Droompunten voor cadeaus of korting op uw aankoop

Het Dromenwinkel Spaarsysteem

Het Dromenwinkel Spaarsysteem is het online spaarprogramma van Dromenwinkel om trouwe klanten te belonen. Vooral onze klanten die de webshop en onze producten aan anderen aanbevelen profiteren van interessante aanbiedingen. Wanneer u een account aanmaakt in onze webshop, doet u automatisch mee met het Droompunten spaarprogramma.

Met de gespaarde Droompunten kunt u bijvoorbeeld korting krijgen op uw volgende aankoop, gratis verzenden indien er verzendkosten zijn, of leuke cadeaus kopen.

Begin vandaag nog met sparen en doe mee!
U ontvangt direct 50 Droompunten bij aanmaken van uw account
Credits in cart

Krijg Droompunten bij aankopen en meer

Bij elke aankoop ontvangt u Droompunten, wanneer u ons een nieuwe klant bezorgd belonen we u daarvoor, maar bijvoorbeeld ook uw verjaardag vergeten we niet...Lees meer en profiteer!

Zo spaart u droompunten

Profiteer van diverse voordelen

  • Spaar voor korting op onze producten
  • Koop leuke cadeaus met uw punten
  • Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe acties en ontwikkelingen
  • Krijg direct uw eerste 50 Droompunten bij uw aanmelding
Dreamer holding credit

Recensies over Dromenwinkel

“Werkt perfect.. slaap snel in. En goed door.. we worden NIET suf wakker”
Mariella Keesmaat. 18-02-2023
“Super product. Ik slaap hier uitstekend op en heb geen bijwerkingen (de volgende morgen :-) ). Ben er heel blij mee.....”
E. Berg, 12-02-2023
“Droomsap helpt mij om door te slapen tijdens de nachtelijke opvliegers.”
Elly Hogenbirk, 15-02-2023
“Ik ben echt alleen maar positief. Ik was voorheen altijd een moeilijke slaper. Na een tip over droomsap, dit geprobeerd en volledig enthousiast.”
M. Prins, 12-02-2023
“Blij met Droomsap! De laatste jaren slaap ik met grote regelmaat slecht: niet in slaap kunnen vallen of midden in de nacht uren wakker liggen. Geen last meer van nu, echt heel fijn!”
Joyce, 24-12-2022
“Het werkt geweldig ik ben een slechte slaper. Maar sinds het gebruik van Droomsap echt ik slaap de hele nacht door!”
Monique Schiphorst, 28-12-2022
“Na maanden onderbroken slapen afgelopen nacht Droomsap gebruikt en heerlijk door geslapen! Zelfs na de wekker nog een half uur verder geslapen. Ik ben een blij mens 😀”
Caroline van Hilten, 06-01-2023
“Super goed spul, ik slaap er uitstekend op!! En ik heb echt al alles geprobeerd. No Stress moet je gewoon nemen als je je druk voelt en te gespannen, helpt echt goed, ik word er heel relaxed van. Mijn complimenten hoor Dromenwinkel!!!"”
Karin van Steeg, 03-01-2023
“Fijn droomsap, eindelijk doorslapen, jammer dat ik niet eerder wist dat dit er was.”
Johanna Venema, 17-02-2023
“Zeer tevreden, als ik verneem dat ik druk ben in mijn hoofd dan neem ik vaak 1 ml droom sap en dan slaap ik heerlijk. Soms dan doe ik het niet en dan na een paar uur naar beneden om toch een beetje te pakken. Al verschillende mensen kennis laten maken met droomsap. Ik zeg doen!”
Olga, 03-01-2023
“Fijn produkt. Ik val er veel sneller mee in slaap. Geen slaapmedicatie van de arts meer. Makkelijk in te nemen.. goede smaak”
Markvoort, 19-03-2023
“Met lipomag slaap ik echt heel erg goed! Werkt perfect, ik slaap door.”
S. 05-03-2023

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.