Ga naar inhoud
Door de decemberdrukte bij DHL is vertraging in de aflevering van uw bestelling mogelijk. Op 25 en 26 december en 1 januari is de klantenservice gesloten.
nl
Dromenwinkel

No-Stress natuurlijke rustgevende druppels

Laat stress uw dagelijks leven niet beperken!

Gebruik No-Stress wanneer u te maken heeft met stressvolle situaties en u de stress niet de baas kunt worden.

Ontdek de natuurlijke rustgevende druppels van No-Stress van Dromenwinkel. Een uniek 100% natuurlijk product gemaakt van biologische Madal Bal Ahornsiroop met 8 biologisch geteelde rustgevende kruiden. Geeft dagelijks rust.

Na een paar druppels weer energiek en ontspannen met de dag verder!

Vanaf
14,95
Lees meer
Met ahornsiroop en 8 kruiden
100% natuurlijk
Ontspannen
“Droomsap werkt geweldig. Normaliter werd ik tussen 2 en 4 uur 's nachts wakker en kon dan niet meer slapen. Ik ging dan maar mijn bed uit. Met droomsap word ik soms even wakker en kan gewoon weer doorslapen. Heb met droomsap veel minder last van RLS (Restless Legs Syndrome)! Mooie bijvangst.”
Jan Visser/ Psychotherapiepraktijk Bergermeer, 19-11-2023
11.947 klanten geven ons een 9.1
bij Feedback Company
“Meest geweldige product wat ik kan bedenken. Gebruik het al jaren en ik slaap als een roos. Word gewoon wakker en als er nog geen wekker gaat, val ik weer heerlijk in slaap. Raad het iedereen aan.”
Renate Broer, 17-06-23
“GEWELDIG SPUL! Wat een uitkomst! Eerder had ik nooit slaapproblemen maar door de overgang ineens wel. In combinatie met een fulltime baan breekt je dat op. Dus ik ben er heel erg blij mee!”
Wendy Venderbosch, 19-09-2023
“Het product werd mij aanbevolen door de osteopaat en ik merk dat ik dieper slaap en minder vaak wakker wordt gedurende de nacht. Een aanrader!”
K. de Wit, 27-06-03
“Ik ben erg tevreden over droomsap. Ik val makkelijker in slaap en slaap beter door. Ik hoef ook niet steeds meer te gebruiken. In het begin had ik 's ochtends last van een droge mond maar nu spoel ik na de inname van het droomsap even mijn mond en drink nog een slokje water en daarmee is het voor mij opgelost. Ik heb ondertussen al meerdere bestellingen gedaan en ben er echt super blij mee en raad het ook regelmatig aan anderen aan.”
Monique van den Broek, 05-06-2023
“Via en vriend gehoord over droomsap. Proefpakket besteld en het beviel me goed. Dus meteen 500 ml besteld. Ik sliep heel moeilijk in en kon niet doorslapen, maar door droomsap val ik lekker in slaap en slaap goed door. Word heerlijk uitgerust wakker! Ik beveel het ook iedereen aan. Helemaal top. Bedankt voor mijn goede nachtrust.”
Joop Willems, 23-06-03
“Het was al lang geleden dat ik een nacht door sliep, was altijd stipt 3 uur wakker en als kleine ondernemer een hoofd vol, dus veel te veel om niet meer in slaap te vallen. Nu met droomsap slaap ik een hele nacht door tot de wekker. Word weer uitgerust wakker. Heb het al aan veel mensen aanbevolen.”
Anita Schellingerhoudt, 18-11-2023
“Het was mijn huisarts die mij wees op het bestaan van Droomsap. Zij was geen voorstander van het voorschrijven van slaapmiddelen, waaraan je verslaafd kunt worden. Als mantelzorger sinds de ziekte van mijn vrouw en na haar overlijden, kon ik moeilijk in slaap vallen en sliep ik slecht. Het aanvragen van een proefmonster en gebruik ervan, toonde aan dat Droomsap werkte. Met regelmaat gebruik ik dit middel. Ik kan het van harte aanbevelen.”
Frans Niessen, 31-05-2023
“Geweldig product, doet wat het beloofd, ik kan eindelijk dieper slapen.”
Shanne Kreunen, 17-05-2023
“Heerlijk slapen en uitgerust opstaan. Mijn vrouw en ik gebruiken het 2 a 3x per week en zijn er uitermate tevreden over. Ik lig nog wel eens in bed na te denken en soms te piekeren en daardoor val ik na soms meer dan een uur pas in slaap. Met droomsap ben ik binnen een half uurtje heerlijk onder zeil.”
Ruud Pino, 03-08-2023
“Helpt enorm bij het verkrijgen van een goede slap; mijn smart Watch laat zien dat mijn stress niveau tijdens het slapen bij gebruik van droomsap veel lager is, bovendien slaap ik bij tussentijds wakker worden veel sneller in.”
Margo, 17-04-2023
“Vriendin van mij adviseerde de droomsap. Na 3 dagen merkte ik duidelijk verschil. Ik sliep dieper. En zag dat zelfs terug in mijn sporthorloge. Ik ben topsporter en slaap is enorm belangrijk voor mijn herstel na zware trainingen. Ben zeer tevreden over het product!”
Jorina Baars, 18-06-2023

Bestel uw No-Stress makkelijk en snel

  • Gratis verzenden vanaf € 75,- (naar NL en B)
  • Betaal gemakkelijk en snel met o.a. iDEAL of Klarna
  • Betrouwbaar kopen met het Webwinkelkeurmerk
No-Stress

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige biologische Madal Bal Ahornsiroop en tincturen van 8 biologisch geteelde rustgevende kruiden. 

14,95

Incidenteel of gedurende langere periodes van stress te gebruiken

No-Stress natuurlijke rustgevende druppels. Incidenteel of gedurende langere periodes van stress te gebruiken. No-Stress bevat de volgende ingrediënten: Biologische Madal Bal Ahornsiroop, Kruidentincturen van Gele Maskerbloem, Haver, Meidoorn, Kerspruim, Olijf, Paardenkastanje, Passiebloem en Zilverlinde.

U kunt No-Stress dagelijks gebruiken. De dosering is slechts een paar druppels maar het geeft direct een rustgevend effect.

drink_groene_kruidenthee_voor_het_slapen

Wat is de dosering van No-Stress?

No-Stress is een voedingssupplement dat past binnen evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Wij adviseren om No-Stress in een glas water te druppelen en dan op te drinken.

  • Voor volwassenen geldt per dosering 20 – 30 druppels gebruiken, tot 3 keer per dag innemen.
  • En voor kinderen vanaf 12 jaar geldt per dosering 10 – 20 druppels gebruiken tot 3 keer per dag innemen.
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Word ook Dromer en ontvang direct 50 Droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken