Ga naar inhoud
0

Slaap weer beter met DroomCaps

DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 rustgevende biologisch geteelde kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.

Slaap weer heerlijk en word vitaal wakker.

Vanaf 19,95

Bestel uw DroomCaps makkelijk en snel

  • Gratis verzenden vanaf € 75,- (naar NL en B)
  • Betaal gemakkelijk en veilig met o.a. iDEAL of Klarna
  • Betrouwbaar kopen met het Webwinkelkeurmerk
DroomCaps
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
19,95
Ongeveer € 0,33 per nacht.
vrouw_slaapt_goed_dromenwinkel

DroomCaps helpt bij het sneller in slaap vallen

Deze makkelijk in te nemen capsules kunnen helpen bij het sneller in slaap vallen* en/of bij het verlichten van de ervaringen van jetlag**. Met de volgende ingrediënten: Melatonine 3mg, Citroenmelisse, Hop, Kamille Passiebloem, Valeriaan, GABA en Magnesium.

* Het gunstige effect wordt verkregen bij de consumptie van 1 mg melatonine kort voor het slapengaan.

** Het gunstige effect wordt verkregen bij een minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming.

De voordelen van DroomCaps

De DroomCaps capsules zijn gemaakt van cellulose en daarom geschikt voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast zijn DroomCaps glutenvrij en bevatten geen lactose. 

Een flacon bevat 60 capsules. Hiermee betaalt u ongeveer € 0,33 per nacht. Bewaar de flacon na het openen in de koelkast bij 2 tot 5º C.