Ga naar inhoud
0

Droomsap Kids, het 100% natuurlijke slaaphulpje voor kids

Stimuleert natuurlijke slaap op basis van honing, 7 kruiden, L-Theanine en GABA.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar i.v.m. honing
Vanaf 31,95
Lees meer
Speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar
100% natuurlijke ingrediënten om slaap te stimuleren
Meer rust 's nachts voor meer energie overdag
Unieke samenstelling van natuurlijke slaap activerende stoffen
Met een kindveilige sluiting

Slaapgebrek kan voor een hoop problemen zorgen

 1. Moeilijk in slaap vallen
 2. Slechte concentratie overdag
 3. Vaak humeurig
 4. Voelt zich vaak ziekjes
 5. En natuurlijk, kind wakker… jij wakker

Droomsap Kids kan de nachtrust bevorderen

Met een unieke samenstelling van natuurlijke actieve stoffen. Het nieuwe lid van de DroomSap familie, DroomSap Kids, is All-natural zonder de doxylamine. Maar wel op basis van de bekende natuurzuivere honing, de zeven biologische kruiden en met de aminozuren L-Theanine en GABA in een speciale verhouding. Een veilig en natuurlijk slaapmiddel voor kinderen dat de nachtrust kan bevorderen.

Kies en bestel jouw Droomsap Kids

 • Betaal veilig met o.a. iDEAL of KLARNA
 • Gratis verzending vanaf €75,- (naar NL & B)
 • Veilig kopen met Webwinkelkeur keurmerk
DroomSap Kids
DroomSap Kids 200ml
31,95

Wetenschap achter natuurlijke slaapstimulering

kruiden_ingredienten_droomsap_kids
7 kruiden
We beschrijven hier Passiflora incarnata als voorbeeld: het angst-remmende effect van Passiflora incarnata is vergelijkbaar met geneesmiddelen als oxazepam of midazolam. Daarom lijkt het een effectief en veilig middel te zijn om stress, angst en slapeloosheid te verminderen.
honing_ingrediet_droomsap_kids
Honing
Honing heeft veel positieve effecten en is een vanzelfsprekende natuurlijke basis voor een slaapdrank. Vooral als anti-tussivum (hoest-remmer) heeft het bewezen waarde. Hoesten en allergie is bij kinderen een veel voorkomende oorzaak van slecht slapen.
L-Theanine
L-Theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in theebladeren. L-Theanine blokkeert de binding van L-glutaminezuur aan glutamaatreceptoren in de hersenen. Dit verlaagt het stressniveau en werkt angstremmend. Daarnaast werkt het synergistisch met GABA, doordat het de hoeveelheid GABA in de hersenen verhoogt.
gaba_ingredient_droomsap_kids
GABA
GABA speelt een belangrijke rol in het slapen. Mensen met slaapproblemen hebben tot wel 30% lagere hoeveelheid GABA in de hersenen. Klinische studies hebben ook aangetoond dat inname van GABA de slaap verbetert bij mensen met slaapproblemen.

Oorzaken slecht slapen bij kinderen

Sommige ouders zijn ten einde raad als hun kind vaker niet kan slapen. Ze hebben alles al geprobeerd en vragen zich af wat er nog mogelijk is. Het niet kunnen slapen kan verschillende oorzaken hebben. 

Bij sommige kinderen kan verlatingsangst een deel van de oorzaak zijn. Als de ouders de kamer verlaten, raakt het kind overstuur en zal dan niet makkelijk in slaap vallen. Een andere oorzaak kan hoog sensitiviteit zijn. Een hoog sensitief kind ervaart veel emoties en blijft lang piekeren en gedachten blijven, maar door het hoofd dwalen en malen.

Adviezen bij kinderen om beter te slapen

Om de emoties van uw kind te controleren is meditatie voor het slapen gaan een optie. Mocht dit niet werken kunt u overgaan op homeopathische druppels of drankjes om uw kind te helpen met slapen. Afhankelijk van de leeftijd kunt u de dosering aanpassen aan de hoeveelheid slaap die een kind uiteindelijk nodig heeft.

Daarom koop je bij Dromenwinkel
 • Betaal veilig met o.a. iDeal of KLARNA
 • Gratis verzending vanaf €75,- (naar NL & B)
 • Veilig kopen met Webwinkelkeur keurmerk