Ga naar inhoud

Slaap weer beter met Dromenwinkel

Dromenwinkel stimuleert een goede nachtrust. De combinatie van biologisch geteelde kruiden en natuurzuivere bijenhoning kunnen rustgevend werken op lichaam en geest. Slaap weer heerlijk en word vitaal wakker.

Vanaf 8,95
Lees meer

Recensies over Dromenwinkel

“Snelle bezorging. Vriendelijke mensen. Mooie overzichtelijke site. Goede producten!”
Irene Westerduin, 09-05-2021
“Heb veel last van de overgang waardoor ik heel slecht slaap. Al vanaf de eerste keer dat ik Droomsap gebruikte slaap ik veel beter. Word uitgerust wakker en daardoor veel fitter.”
Karin van Wijnen, 15-06-2021
“Super goed spul, ik slaap er uitstekend op!! En ik heb echt alles al geprobeerd. Droomsap krijgt een 10 van mij . Ik had ook een keer de bestelling niet ontvangen en kreeg als service een flesje Droomsap . Echt heel goede service en website, ik raad het ook iedereen aan. No stress moet je gewoon nemen als je je druk voelt en te gespannen, helpt echt heel goed, ik wordt er heel relaxed van. Mijn complimenten hoor Dromenwinkel!!!”
De Dijkkapper Conny, 20-04-2021
“Ik weet niet beter dan dat ik elke nacht na 5 uur slapen wakker word en lang wakker blijf, om dan vervolgens weer de slaap te hervatten na ruim een half uur. Onlangs een probeerverpakking droomsap gekocht, omdat ik benieuwd was. Inmiddels mijn eerste fles aangeschaft en nu een dag of 8 bezig. Ik slaap zo lekker! Word nog wel wakker, maar ben zo weer weg. Geen gedraai meer midden in de nacht, heerlijk gewoon. Ik zeg doen, in ieder geval een probeerverpakking om zelf te kunnen ervaren en oordelen.”
Sylvia D, 16-05-2021
“Sinds ik dit gebruik slaap ik beter. Minder stress gevoel”
Jenny van Ewijk, 30-05-2021
“Was erg verrast. Na echt veel producten zowel uit Nederland als in het buitenland geprobeerd te hebben was dit gelijk bij het 1e gebruik bingo. Erg blij mee,zoals u kunt begrijpen”
Carla de Bruin, 21-03-2021
“Werkt perfect!!! Kan eindelijk sinds tijden weer door slapen. Ongekend. Gebruik het niet elke avond maar wanneer ik weer even moet bij tanken. Met dank aan mijn vriendin die mij er op attendeerde.”
Christie Horsting, 16-04-21
“Ik heb droomsap nu drie keer gebruikt en alleen op het moment dat mijn hoofd te wakker was om nog in slaap te vallen. Dus niet preventief. Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat. Binnen een uur werd ik slaperig en had ik uiteindelijk een goede nachtrust.”
Manon, 02-09-2019
“Mijn man en ik zijn er tegelijkertijd mee begonnen zodat we onze ervaringen konden delen. Beide slapen nu de hele nacht. Soms met een sanitaire onderbreking om daarna weer direct in te slapen. Tijdens het inslapen voel ik mijn lichaam op een prettige manier “ zwaar” worden en zak in slaap zonder malende gedachten.”
Annemieke Suijker, 29-03-2021
“Werk super goed voor mij. Ik slaap sinds 20 jaar weer nachten door. Heerlijk.”
Lucy Silverenberg, 07-06-2021
“Voor mij zorgt het ervoor dat ik rustiger slaap. En als ik even wakker ben dat ik daarna gewoon lekker weer door wil slapen i.p.v. dan niet meer kunnen slapen.”
Karin Wijnberg, 19-04-2021
“Droomsap is de uitvinding van de eeuw! Wat een genot, heerlijk in slaap vallen, doorslapen en fit wakker worden. Nooit meer zonder! Al veel vriendinnen de tip gedaan en ook zij zijn super happy!”
Andrea Nolles, 05-05-2021
Beter slapen met Dromenwinkel

Iemand heeft Dromenwinkel aan u aanbevolen

Onlangs heeft u een aanbeveling van Dromenwinkel ontvangen in de vorm van een mail of whatsappbericht. In dit bericht staat een link naar onze webshop. Dé plek waar u moet zijn om beter te kunnen slapen. Om u wat meer kennis te laten maken met ons, stellen we ons graag aan u voor!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dromenwinkel en hebben passie voor gezondheid en algeheel welzijn. Onze missie is om iedereen een gezonde nachtrust te bieden met als doel uitgerust wakker worden om energiek aan de dag te beginnen.

Wat doen wij?

Om onze missie na te streven, zijn wij dagelijks aan het werk om producten te maken en verkopen die kunnen bijdragen aan uw nachtrust, uw vitaliteit en en uw algehele gezondheid. We kennen hen en de markt waardoor producten als DroomSap en DroomCaps nadeloos aansluiten bij hun slaaproblemen en deze oplossen.

Werking van onze producten

Onze producten zijn zo samengesteld dat deze alleen bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en honing. De ingrediënten kunnen op organische wijze de nachtrust positief beïnvloeden waardoor u gemakkelijker in slaap kan vallen en beter door kunt slapen, zonder telkens wakker te worden.

Eén van deze producten kunt u als nieuwe klant met de 15% kortingscode kopen

DroomSap 100ml

DroomSap 100 ml is ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

15,95
Ongeveer € 0,31 per nacht.
DroomSap 200ml

7 biologisch geteelde kruiden, natuurzuivere honing en een klein beetje doxylamine

25,95
Ongeveer € 0,26 per nacht.
DroomSap 300ml

Handige fles voor de regelmatige gebruiker. 

34,75
Ongeveer € 0,23 per nacht.
Reisverpakking
DroomSap 30ml Reisverpakking

Een korte trip, zakenreis of vakantie? Neem deze handige reisverpakking mee.

8,95
Ongeveer € 0,59 per nacht.
DroomCaps
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
16,95
Ongeveer € 0,27 per nacht.
No-Stress

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige ahornsiroop en een mix van 8 biologisch geteelde kruiden. 

11,95

Droompunten sparen

Om onze trouwe te belonen voor hun loyaliteit hebben wij een spaarprogramma geïntroduceerd. Met dit spaarprogramma kunnen trouwe dromers Droompunten sparen in hun account. Ze ontvangen Droompunten als ze Dromenwinkel aanbevelen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief, op hun verjaardag of wanneer zij een bestelling doen. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor unieke kortingen en leuke cadeaus.