Ga naar inhoud
0
droomsap_familie_dromenwinkel_beter_slapen

Slaap weer beter met Dromenwinkel

Dromenwinkel stimuleert een goede nachtrust. De combinatie van biologisch geteelde kruiden en natuurzuivere bijenhoning kunnen rustgevend werken op lichaam en geest. Slaap weer heerlijk en word vitaal wakker.

Vanaf 10,95
vrouw_slaapt_goed_dromenwinkel

Iemand heeft Dromenwinkel aan u aanbevolen

Onlangs heeft u een aanbeveling van Dromenwinkel ontvangen in de vorm van een mail of whatsappbericht. In dit bericht staat een link naar onze webshop. Dé plek waar u moet zijn om beter te kunnen slapen. Om u wat meer kennis te laten maken met ons, stellen we ons graag aan u voor!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dromenwinkel en hebben passie voor gezondheid en algeheel welzijn. Onze missie is om iedereen een gezonde nachtrust te bieden met als doel uitgerust wakker worden om energiek aan de dag te beginnen.

Wat doen wij?

Om onze missie na te streven, zijn wij dagelijks aan het werk om producten te maken en verkopen die kunnen bijdragen aan uw nachtrust, uw vitaliteit en en uw algehele gezondheid. We kennen hen en de markt waardoor producten als DroomSap en DroomCaps nadeloos aansluiten bij hun slaaproblemen en deze oplossen.

Werking van onze producten

Onze producten zijn zo samengesteld dat deze alleen bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en honing. De ingrediënten kunnen op organische wijze de nachtrust positief beïnvloeden waardoor u gemakkelijker in slaap kan vallen en beter door kunt slapen, zonder telkens wakker te worden.

Eén van deze producten kunt u als nieuwe klant met de 15% kortingscode kopen

Handige reisverpakking
DroomSap 30ml Reisverpakking

Een korte trip, zakenreis of vakantie? Neem deze reisverpakking mee.

10,95
Ongeveer € 0,67 per nacht.
DroomSap 100ml

Ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

18,95
Ongeveer € 0,35 per nacht.
DroomSap 200ml

Af en toe eens DroomSap nodig? Dan is de 200ml een goede keuze.

31,95
Ongeveer € 0,29 per nacht.
DroomSap 300ml

Handige fles voor de regelmatige DroomSap gebruiker. 

41,95
Ongeveer € 0,25 per nacht.
DroomCaps
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
19,95
Ongeveer € 0,33 per nacht.
No-Stress

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige biologische Madal Bal Ahornsiroop en extracten van 8 biologisch geteelde rustgevende kruiden. 

14,95

Droompunten sparen

Om onze trouwe te belonen voor hun loyaliteit hebben wij een spaarprogramma geïntroduceerd. Met dit spaarprogramma kunnen trouwe dromers Droompunten sparen in hun account. Ze ontvangen Droompunten als ze Dromenwinkel aanbevelen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief, op hun verjaardag of wanneer zij een bestelling doen. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor unieke kortingen en leuke cadeaus.