Ga naar inhoud
Door de decemberdrukte bij DHL is vertraging in de aflevering van uw bestelling mogelijk. Op 25 en 26 december en 1 januari is de klantenservice gesloten.
nl
Dromenwinkel
droomsap_familie_dromenwinkel_beter_slapen

Slaap weer beter met Dromenwinkel

Dromenwinkel stimuleert een goede nachtrust. De combinatie van biologisch geteelde kruiden en natuurzuivere bijenhoning kunnen rustgevend werken op lichaam en geest. Slaap weer heerlijk en word vitaal wakker.

Vanaf
10,95
“GEWELDIG SPUL! Wat een uitkomst! Eerder had ik nooit slaapproblemen maar door de overgang ineens wel. In combinatie met een fulltime baan breekt je dat op. Dus ik ben er heel erg blij mee!”
Wendy Venderbosch, 19-09-2023
11.947 klanten geven ons een 9.1
bij Feedback Company
“Geweldig product, doet wat het beloofd, ik kan eindelijk dieper slapen.”
Shanne Kreunen, 17-05-2023
“Na jaren lang erg slecht geslapen te hebben wij (mijn vrouw ook) weer eindelijk een goed nachtrust. Het werk echt ongelofelijk goed.”
Hans Soetens, 20-10-2023
“Het was mijn huisarts die mij wees op het bestaan van Droomsap. Zij was geen voorstander van het voorschrijven van slaapmiddelen, waaraan je verslaafd kunt worden. Als mantelzorger sinds de ziekte van mijn vrouw en na haar overlijden, kon ik moeilijk in slaap vallen en sliep ik slecht. Het aanvragen van een proefmonster en gebruik ervan, toonde aan dat Droomsap werkte. Met regelmaat gebruik ik dit middel. Ik kan het van harte aanbevelen.”
Frans Niessen, 31-05-2023
“Vriendin van mij adviseerde de droomsap. Na 3 dagen merkte ik duidelijk verschil. Ik sliep dieper. En zag dat zelfs terug in mijn sporthorloge. Ik ben topsporter en slaap is enorm belangrijk voor mijn herstel na zware trainingen. Ben zeer tevreden over het product!”
Jorina Baars, 18-06-2023
“Heerlijk slapen en uitgerust opstaan. Mijn vrouw en ik gebruiken het 2 a 3x per week en zijn er uitermate tevreden over. Ik lig nog wel eens in bed na te denken en soms te piekeren en daardoor val ik na soms meer dan een uur pas in slaap. Met droomsap ben ik binnen een half uurtje heerlijk onder zeil.”
Ruud Pino, 03-08-2023
“Echt een super product, uurtje voor het slapen gaan innemen, aanbevolen is 2 ml per keer maar ik heb maar 1-1.5 ml nodig, slaap heerlijk, als ik tussendoor wakker word dan val ik daarna weer heel snel in slaap, neem het 1 tot 2 keer per week. Heb net alweer een nieuwe fles besteld.”
Simone, 26-05-2023
“Mijn man heeft een depressie, veel medicatie geprobeerd, maar nachtrust kreeg hij nog steeds niet. Totdat we droomsap ontdekten 😃 in overleg met de arts mocht hij dit uitproberen en het werkt, hij krijgt in iedergeval zijn rust. Nu kunnen we werken aan herstel. Doordat mijn man nu snachts zijn rust heeft, slaap ik ook weer goed. Bedankt droom sap💪”
H. Post, 04-07-2023
“Ik heb echt al jaren slaapproblemen , de arts heeft me van alle soorten slaapmedicatie voorgeschreven waar ik echter amper baat bij heb gehad, en juist waarvan ik meerdere ander soort klachten bij kreeg, maar sinds ik droomsap gebruik heb ik eindelijk mijn nachtelijke rust echt gevonden, en ben er ontzettend blij mee!”
Gelukkige droomsap gebruikster, 21-10-23
“Ik slaap er goed/heerlijk op en wordt fit weer wakker. Slaap wel dik 8 uur op een klein lepeltje sap. Fantastisch!”
Marijke Vanrosmalen, 18-04-2023
“Het product werd mij aanbevolen door de osteopaat en ik merk dat ik dieper slaap en minder vaak wakker wordt gedurende de nacht. Een aanrader!”
K. de Wit, 27-06-03
“Meest geweldige product wat ik kan bedenken. Gebruik het al jaren en ik slaap als een roos. Word gewoon wakker en als er nog geen wekker gaat, val ik weer heerlijk in slaap. Raad het iedereen aan.”
Renate Broer, 17-06-23
Vrouw slaapt goed Dromenwinkel

Iemand heeft Dromenwinkel aan u aanbevolen

Onlangs heeft u een aanbeveling van Dromenwinkel ontvangen in de vorm van een mail of whatsappbericht. In dit bericht staat een link naar onze webshop. Dé plek waar u moet zijn om beter te kunnen slapen. Om u wat meer kennis te laten maken met ons, stellen we ons graag aan u voor!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dromenwinkel en hebben passie voor gezondheid en algeheel welzijn. Onze missie is om iedereen een gezonde nachtrust te bieden met als doel uitgerust wakker worden om energiek aan de dag te beginnen.

Wat doen wij?

Om onze missie na te streven, zijn wij dagelijks aan het werk om producten te maken en verkopen die kunnen bijdragen aan uw nachtrust, uw vitaliteit en en uw algehele gezondheid. We kennen hen en de markt waardoor producten als DroomSap en DroomCaps nadeloos aansluiten bij hun slaaproblemen en deze oplossen.

Werking van onze producten

Onze producten zijn zo samengesteld dat deze alleen bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en honing. De ingrediënten kunnen op organische wijze de nachtrust positief beïnvloeden waardoor u gemakkelijker in slaap kan vallen en beter door kunt slapen, zonder telkens wakker te worden.

Eén van deze producten kunt u als nieuwe klant met de 15% kortingscode kopen

Handige reisverpakking
DroomSap 30ml Reisverpakking

Een korte trip, zakenreis of vakantie? Neem deze reisverpakking mee.

10,95
Ongeveer € 0,67 per nacht.
DroomSap 100ml

Ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

18,95
Ongeveer € 0,35 per nacht.
DroomSap 200ml

Af en toe eens DroomSap nodig? Dan is de 200ml een goede keuze.

31,95
Ongeveer € 0,29 per nacht.
DroomSap 300ml

Handige fles voor de regelmatige DroomSap gebruiker. 

41,95
Ongeveer € 0,25 per nacht.
Verwacht in week 48
DroomCaps
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
19,95
Ongeveer € 0,33 per nacht.
No-Stress

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige biologische Madal Bal Ahornsiroop en tincturen van 8 biologisch geteelde rustgevende kruiden. 

14,95

Droompunten sparen

Om onze trouwe te belonen voor hun loyaliteit hebben wij een spaarprogramma geïntroduceerd. Met dit spaarprogramma kunnen trouwe dromers Droompunten sparen in hun account. Ze ontvangen Droompunten als ze Dromenwinkel aanbevelen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief, op hun verjaardag of wanneer zij een bestelling doen. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor unieke kortingen en leuke cadeaus.
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken