Ga naar inhoud

Slaap weer beter met Dromenwinkel

Dromenwinkel stimuleert een goede nachtrust. De combinatie van biologisch geteelde kruiden en natuurzuivere bijenhoning werkt rustgevend op lichaam en geest. Slaap weer heerlijk en word vitaal wakker.

Vanaf 8,95
Lees meer

Recensies over Dromenwinkel

“Droomsap is echt al jaren een uitkomst. Slaap ik lekker vast op. De Droomcaps slaap ik niet zo vast op maar zijn wel goed voor sneller inslapen”
Paul van der Gaag, 11-02-2021
“Ik merk een aanzienlijk verschil! Ik slaap (nog) niet ononderbroken door, maar slaap wel weer in. Hierdoor kom ik aan meer slaap dan de 2 a 2,5 uur slaap die ik eerst gewend was. Gebruik Droomsap nu 1 week en ga merken dat vermoeidheid minder wordt. Hierdoor houd ik het in mijn werk langer vol.”
Anita Nuijten, 10-02-2021
“Fijne winkel, dromensap is echt een top product. Na maanden slecht slapen nu eindelijk al een paar weken een volle nacht slapen. Wat een heerlijk gevoel en elke ochtend vrolijk uit bed.”
Beekie, 29-01-2021
“Werkt als een malle. 1 tot 2ml is voor mij al genoeg. Melatonine werkte niet meer lekker. Ben vaak uit mn ritme door de nachtdienst, dit is een geweldige oplossing.”
Laura Huppertz, 29-01-2021
“Van een kennis er op attent gemaakt en een proef verpakking aan gevraagd. Na goede resultaten een bestelling geplaats”
Jan van Grinsven, 17-02-2021
“Snelle levering top product na een week heel slecht slapen heeft dit mij goed geholpen ben zeer tevreden”
Virgina Scholtes, 26 februari 2021
“Ik word vriendelijk geholpen en krijg antwoord op vragen in de chat. Ik vind het een goed product. Het helpt mij goed om ontspannen te slapen.”
Kitty van der Meer, 13-02-2021
“Zowel de Droomsap als de No-stress voldoen aan de verwachtingen. De No-Stress helpt zeer snel en zorgt voor de rust die je graag in je hoofd wil hebben. De Droomsap zorgt voor een goede nachtrust die ik lang niet heb gehad.”
Marion Smits, 2 maart 2021
“Voor het eerst sinds hele lange tijd sliep ik wel 9 uur lang aaneen door. Zo geweldig dat ik dit advies voor Droomsap van een vriend heb gekregen. Ik ga 2 ml aan 2 vrienden doorgeven zodat zij het ook kunnen uitproberen.”
Ybon van der Doelen, 12-02-2021
“Goede service, bij onduidelijkheden lossen ze a la minuut op. Zelf gebruik ik het al jaren en heb het met veel succes al een aantal keren aanbevolen.”
Grietje, 27-01-2021
Beter slapen met Dromenwinkel

Iemand heeft Dromenwinkel aan u aanbevolen

Onlangs heeft u een aanbeveling van Dromenwinkel ontvangen in de vorm van een mail of whatsappbericht. In dit bericht staat een link naar onze webshop. Dé plek waar u moet zijn om beter te kunnen slapen. Om u wat meer kennis te laten maken met ons, stellen we ons graag aan u voor!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dromenwinkel en hebben passie voor gezondheid en algeheel welzijn. Onze missie is om iedereen een gezonde nachtrust te bieden met als doel uitgerust wakker worden om energiek aan de dag te beginnen.

Wat doen wij?

Om onze missie na te streven, zijn wij dagelijks aan het werk om producten te maken en verkopen die kunnen bijdragen aan uw nachtrust, uw vitaliteit en en uw algehele gezondheid. We kennen hen en de markt waardoor producten als DroomSap en DroomCaps nadeloos aansluiten bij hun slaaproblemen en deze oplossen.

Werking van onze producten

Onze producten zijn zo samengesteld dat deze alleen bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en honing. De ingrediënten kunnen op organische wijze de nachtrust positief beïnvloeden waardoor u gemakkelijker in slaap kan vallen en beter door kunt slapen, zonder telkens wakker te worden.

Eén van deze producten kunt u als nieuwe klant met de 15% kortingscode kopen

Mag in handbagage!
DroomSap 100ml

DroomSap 100 ml is ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

15,95
Ongeveer € 0,31 per nacht.
DroomSap 200ml

7 biologisch geteelde kruiden, natuurzuivere honing en een klein beetje doxylamine

25,95
Ongeveer € 0,26 per nacht.
DroomSap 300ml

Handige fles voor de regelmatige gebruiker. 

34,75
Ongeveer € 0,23 per nacht.
Reisverpakking
DroomSap 30ml Reisverpakking

Een korte trip, zakenreis of vakantie? Neem deze handige reisverpakking mee.

8,95
Ongeveer € 0,59 per nacht.
DroomCaps
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
16,95
Ongeveer € 0,27 per nacht.
No-Stress

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige ahornsiroop en een mix van 8 biologisch geteelde kruiden. 

11,95

Droompunten sparen

Om onze trouwe te belonen voor hun loyaliteit hebben wij een spaarprogramma geïntroduceerd. Met dit spaarprogramma kunnen trouwe dromers Droompunten sparen in hun account. Ze ontvangen Droompunten als ze Dromenwinkel aanbevelen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief, op hun verjaardag of wanneer zij een bestelling doen. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor unieke kortingen en leuke cadeaus.