Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel
droomsap_familie_dromenwinkel_beter_slapen

Slaap weer beter met Dromenwinkel

Dromenwinkel stimuleert een goede nachtrust. De combinatie van biologisch geteelde kruiden en natuurzuivere bijenhoning kunnen rustgevend werken op lichaam en geest. Slaap weer heerlijk en wordt vitaal wakker.

Vanaf
10,95
“Het was al lang geleden dat ik een nacht door sliep, was altijd stipt 3 uur wakker en als kleine ondernemer een hoofd vol, dus veel te veel om niet meer in slaap te vallen. Nu met droomsap slaap ik een hele nacht door tot de wekker. Word weer uitgerust wakker. Heb het al aan veel mensen aanbevolen.”
Anita Schellingerhoudt, 18-11-2023
12.846 klanten geven ons een 9.0
bij Feedback Company
“Geweldig! Neem maar 1 ml en slaap de hele nacht lekker door. Niet vervelend in de morgen.”
C. Vermeer, 24-03-2024
“Super blij mee! Gebruik het niet te vaak, maar als ik weer rommelig slaap neem ik het Droomsap en het werkt echt top.”
17-01-2024 Michelle Koot
“Geweldig! Ik slaap er als een baby op zonder versuft wakker te worden. In tegendeel, sta juist fit en uitgeslapen op.”
Ysolda Roeters, 12-02-2024
“Wat een fantastisch spul is dit zeg! Ik heb al veel geprobeerd en was daarom erg sceptisch. Nou boven verwachting. Ik slaap eindelijk de hele dag diep. Ik heb me nog nooit zo uitgerust en fit gevoeld. Echt een aanrader!”
Sharissa Mallens, 24-02-2024
“Na jaren slecht geslapen te hebben moet ik nu de wekker zetten anders verslaap ik mij. Werkt echt !😕”
Cees, 11-02-2024
“Sinds ik Droomsap neem heb ik weer ongebroken nachten, zonder dat het mij na het opstaan nog duf houdt.”
Lucia Hubregtse, 18-02-2024
“Ik ben heel erg tevreden over Droomsap. Ik slaap nu eindelijk weer eens hele nachten door. En als ik even naar de toilet moet dan lig ik daarna geen uren meer wakker.”
L.V. 19-02-2024
“45 jaar in de zorg gewerkt met onregelmatige diensten, weinig slaap. Nu dankzij droomsap eindelijk een goede nachtrust. Vanavond bij het programma Meldpunt een tenenkrommend item over het nadeel van gebruik droomsap. Notabene een apotheker die de meest verslavende slaaptroep geeft aan patienten. Wat een hypocrisie....”
S. Schaap, 01-03-2024
“Ik gebruik dit middel nu een jaar met af en toe wat tussenpozen van een paar dagen. Bij mij werkt het uitstekend en heb geen enkele bijwerking. Ook geen sufheid. Ik heb jaren slecht geslapen ( hoe suf wordt je daar wel niet van??) en ben erg blij met dit middel. Alle simpele middelen hielpen nooit en aan slaappillen waag ik me niet ( is huisarts ook geen fan van.) De service is ook uitstekend dus ik blijf dit gebruiken.”
Yvonne, 01-03-2024
“Super spul om te ontspannen èn door te kunnen slapen. Niet verslavend. De eerste jaren na de overgang gebruikte ik meer en nu minder en regelmatig helemaal niet.”
Monique Gort, 18-02-2024
“Droomsap werkt geweldig. Normaliter werd ik tussen 2 en 4 uur 's nachts wakker en kon dan niet meer slapen. Ik ging dan maar mijn bed uit. Met droomsap word ik soms even wakker en kan gewoon weer doorslapen. Heb met droomsap veel minder last van RLS (Restless Legs Syndrome)! Mooie bijvangst.”
Jan Visser/ Psychotherapiepraktijk Bergermeer, 19-11-2023
Vrouw slaapt goed Dromenwinkel

Iemand heeft Dromenwinkel aan u aanbevolen

Onlangs heeft u een aanbeveling van Dromenwinkel ontvangen in de vorm van een mail of whatsapp bericht. In dit bericht staat een link naar onze webshop. Dé plek waar u moet zijn om beter te kunnen slapen. Om u wat meer kennis te laten maken met ons, stellen we ons graag aan u voor!

Wie zijn wij? 

Wij zijn Dromenwinkel en hebben passie voor gezondheid en algeheel welzijn. Onze missie is om iedereen een gezonde nachtrust te bieden met als doel uitgerust wakker worden om energiek aan de dag te beginnen.

Wat doen wij?

Om onze missie na te streven, zijn wij dagelijks aan het werk om producten te maken en verkopen die kunnen bijdragen aan uw nachtrust, uw vitaliteit en en uw algehele gezondheid. We kennen hen en de markt waardoor producten als DroomSap en DroomCaps nadeloos aansluiten bij hun slaaproblemen en deze oplossen.

Werking van onze producten

Onze producten zijn zo samengesteld dat deze alleen bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en honing. De ingrediënten kunnen op organische wijze de nachtrust positief beïnvloeden waardoor u gemakkelijker in slaap kan vallen en beter door kunt slapen, zonder telkens wakker te worden.

Eén van deze producten kunt u als nieuwe klant met de 15% kortingscode kopen

Handige reisverpakking
DroomSap 30ml Reisverpakking

Een korte trip, zakenreis of vakantie? Neem deze reisverpakking mee.

10,95
Ongeveer € 0,67 per nacht.
Maximale waarde overschreden
Nieuwe voorraad !
DroomSap 100ml

Ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

19,95
Ongeveer € 0,40 per nacht.
Maximale waarde overschreden
DroomSap 200ml

Zo nu en dan eens DroomSap nodig? Dan is de 200ml een goede keuze.

33,95
Ongeveer € 0,34 per nacht.
Maximale waarde overschreden
DroomSap 300ml

Handige fles voor de regelmatige DroomSap gebruiker. 

43,95
Ongeveer € 0,29 per nacht.
Maximale waarde overschreden
DroomCaps
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
21,95
Ongeveer € 0,37 per nacht.
Maximale waarde overschreden
Nu tijdelijk 25% introductiekorting
No-Stress met nieuw, verbeterd recept

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige biologische Madal Bal Ahornsiroop en tincturen van 10 medicinale biologisch geteelde kruiden. 

16,95
12,71
Maximale waarde overschreden

Droompunten sparen

Om onze trouwe te belonen voor hun loyaliteit hebben wij een spaarprogramma geïntroduceerd. Met dit spaarprogramma kunnen trouwe dromers Droompunten sparen in hun account. Ze ontvangen Droompunten als ze Dromenwinkel aanbevelen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief, op hun verjaardag of wanneer zij een bestelling doen. Deze punten kunnen ingewisseld worden voor unieke kortingen en leuke cadeaus.
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken