Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Dromenwinkel VIP klantenpanel

Bij Dromenwinkel waarderen we de mening en inzichten van onze trouwen klanten. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan ons VIP klantenprogramma. Dit programma is speciaal ontworpen voor klanten die actief willen bijdragen aan de groei en innovatie van Dromenwinkel. 

Voordelen voor u: 

Uw deelname stelt niet alleen u in staat om actief invloed uit te oefenen op onze toekomst, maar verzekert u ook van verschillende voordelen die speciaal voor onze meest gewaardeerde klanten zijn gereserveerd. Dit kunt u verwachten als VIP lid van Dromenwinkel:

Actief meedenken

Als VIP klant krijgt u de unieke kans om mee te denken over toekomstige acties, boodschappen, productontwikkelingen en serviceverbeteringen. Uw feedback is van cruciaal belang voor ons succes.

Exclusieve updates

U wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en productlanceringen.

Speciale beloningen

Geniet van exclusieve voordelen zoals gratis droompunten, gratis verzending en als eerste toegang tot nieuwe producten. Daarnaast ontvangt u speciale cadeaus als blijk van waardering voor uw inzet en feedback.

Wat kunt u verwachten?

Als VIP klant levert u een aantal keer per jaar een bijdrage: 

Engagement

Een paar keer per jaar zullen we u uitnodigen om uw mening te geven via enquêtes. De lengte en frequentie van deze enquêtes kunnen variëren, afhankelijk van het onderwerp.

Directe impact

Uw feedback helpt ons om de ervaringen van al onze klanten te verbeteren. Door deel te nemen, hebt u een directe invloed op onze producten en diensten.

VIP-panellid worden?

Wilt u onderdeel zijn van het exclusieve Dromenwinkel klantenpanel en profiteren van de voordelen? Laat uw mailadres hier heel makkelijk achter. 

VIP dromer
Als VIP klant krijgt u de unieke kans om mee te denken over toekomstige acties, boodschappen, productontwikkelingen en serviceverbeteringen. Uw feedback is van cruciaal belang voor ons succes.
Exclusieve voordelen
- Ontvang gratis Droompunten - Gratis verzending - Als eerste toegang tot nieuwe producten - Ontvang speciale cadeaus
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken