Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

'S nachts wakker

Midden in de nacht op uw telefoon, omdat u niet kunt slapen?

Ligt u voor de zoveelste keer deze week 's nachts wakker? Het kan dan zijn dat u last heeft van doorslaapproblemen. Op uw mobiel aan het zoeken naar dé oplossing om wél hele nachten door te slapen? Zoek dan niet verder! Die oplossing hebben wij namelijk voor u.

Het belang van een goede nachtrust

Wij hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk een goede nachtrust is. U merkt dat de daaropvolgende dag waarschijnlijk zelf ook wel. U kunt last hebben van; verminderde concentratie, negatieve gedachtes, lusteloosheid waardoor u nergens zin in heeft, vermoeidheid of u kunt prikkelbaar zijn. Om deze redenen kunnen doorslaapproblemen erg storend zijn. En vaak ontstaan doorslaapproblemen onopgemerkt. Over het algemeen kan dit komen door:

 • Stress
 • Piekeren en zorgen maken
 • Vaak moeten plassen
 • Wisselend slaapritme (slaap-waak ritme)
 • Omgevingsgeluiden
 • Temperatuur (te warm of te koud)
 • Jonge kinderen 
 • Uw slaappartner die snurkt
 • Dromen 

Niet doorslapen kan ook een steeds groter probleem als u er te veel op gaat letten. Misschien gaat u juist heel erg uw best om in slaap te vallen. Probeer hier dan juist niet te veel aan te denken. Laat deze gedachte los en focus op dat waar u wel invloed op heeft. Het is aan te raden om geestelijke en lichamelijke inspanning te vermijden één of twee uur voordat u gaat slapen. Heeft u een drukke dag? Neem dan minimaal drie keer een pauze van vijf tot vijftien minuten. Dit kan bijdragen aan de rust in uw lichaam. Wat ten goede komt van uw nachtrust. 

wakker_liggen_blauw_licht_telefoon_dromenwinkel

Natuurlijke middelen om in de nacht door te kunnen slapen

In bed liggen, maar niet door kunnen slapen is ontzettend vervelend. Gelukkig hebben wij van Dromenwinkel daar een oplossing voor. Wij hebben natuurlijke slaapmiddelen ontwikkeld om uw nachtrust te bevorderen. DroomSap is speciaal gericht op het helpen realiseren van een betere nachtrust en zijn 100% op biologische basis, waardoor het een gezond en doeltreffend middel kan zijn. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan onderstaand middel de uitkomst bieden van uw doorslaapproblemen.

 • DroomSap is de beste keuze als u slecht in slaap valt of gedurende de nacht (vaak) langdurig wakker wordt. Of u wordt heel vroeg wakker en heeft daarna moeite om weer in slaap te vallen. Het werkt dus zowel als “inslaper” en als “doorslaper”. Dit zijn de meest voorkomende slaapproblemen en veel mensen hebben al baat gehad van het gebruik van DroomSap.

Probeer DroomSap!

Om in het vervolg door te kunnen slapen kunt u DroomSap proberen! DroomSap is een combinatie van zeven biologisch geteelde kruiden, natuurzuivere bijenhoning en een lage dosering doxylamine. U kunt bij Dromenwinkel slaappillen zonder recept kopen, die u zonder gevaar kunt gebruiken. Elke pil bevat de juiste samenstelling werkzame stoffen, zodat u niet het risico loopt teveel van een stof binnen te krijgen. 

Natuurlijke slaapmiddelen waardoor u voortaan weer als een roos ligt te slapen. Ervaar zelf de kracht van DroomSap. Probeer een proefverpakking DroomSap voor slechts €1,95!

DroomSap probeerverpakking
1,95

1 sachet om DroomSap eens zelf te proberen. De probeerverpakkingen bevatten elk 8 ml wat genoeg is voor ± 3 nachten “proefslapen” per sachet.

Bekijk product
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
 • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
 • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
 • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
 • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken