Ga naar inhoud
0

Wat is het effect van slaaptabletten zonder recept en werken ze net zo goed?

Veel mensen rusten ’s nachts niet genoeg uit doordat ze moeilijk in slaap komen of vaak wakker worden. Dit heeft zijn effect op het functioneren gedurende de dag. U bent vaak moe, kan u moeilijk concentreren en bent prikkelbaar. Ook kan het lichaam minder goed herstellen, gezien dit grotendeels tijdens de diepe slaap gebeurt. Gelukkig zijn er allerlei middelen op de markt die u kunnen helpen beter te slapen. Slaaptabletten zonder recept hebben bij veel mensen de voorkeur, gezien deze minder tot geen bijwerkingen hebben en gemakkelijk te verkrijgen zijn.  

De nadelen van slaaptabletten op recept

De zogeheten slaappillen die u via de huisarts kunt verkrijgen hebben in feite meer nadelen dan voordelen. Ze helpen u wellicht in eerste instantie beter slapen, maar doordat uw lichaam aan de chemische werking went zwakt deze al binnen enkele dagen af. Bovendien is bewezen dat ze er wellicht voor zorgen dat u inslaapt en langer doorslaapt, maar ze verbeteren niet per se de kwaliteit van de slaap. Met andere woorden: u slaapt er niet per se dieper door. Dit is namelijk een biologisch proces dat met slaappillen op recept maar moeilijk te beïnvloeden is.

Daarnaast kunnen deze slaappillen ook overdag allerlei bijwerkingen veroorzaken. Ze maken dat u zich suf kunt voelen en last kan hebben van concentratieproblemen en vergeetachtigheid. En ook op de lange termijn zijn de bijwerkingen niet mis. Er is steeds meer bekend over de negatieve effecten op het cognitieve geheugen.

Werken slaaptabletten zonder recept net zo goed?

Indien u een slaapmiddel zonder bijwerkingen wilt dat uw lichaam op natuurlijke wijze helpt beter te slapen, is het beter om voor slaaptabletten zonder recept te gaan, zoals DroomCaps. Deze zijn ontwikkeld om het lichaam te ondersteunen op een manier die niet verslavend werkt, zoals bij de eerdergenoemde slaappillen. Dit komt doordat ze enkel natuurlijke ingrediënten bevatten, die het lichaam meteen herkent, zoals magnesium, melatonine en GABA. De combinatie met een zorgvuldig samengestelde kruidenmix maakt dat u voortaan heerlijk slaapt, en dat zonder bijwerkingen.

DroomCaps zijn als slaaptabletten zonder recept aan te raden voor mensen die om wat voor reden dan ook slecht slapen. Denk aan stress, onregelmatige werktijden, kinderen die u ’s nachts wakker houden of een jetlag.

Capsules of sap?

Vind u het lastig om capsules in te nemen? Dan is ons DroomSap aan te raden. Dit is een vloeibare variant van onze slaaptabletten zonder recept, met een iets andere samenstelling. Ook deze zijn volledig natuurlijk en helpen uw lichaam beter slapen zonder bijwerkingen.

DroomCaps
19,95
DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, 5 verschillende rustgevende biologische kruiden, Magnesium en GABA die samen zorgen voor een optimaal resultaat.
Bekijk product

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.