Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

LipoMag+ tegen het Restless legs syndroom

Het restless legs syndroom (RLS) is een vervelende aandoening die zowel uw dagelijks leven als uw nachtrust kan verstoren. Mensen die last hebben van dit syndroom, maken vaak onvrijwillige bewegingen met hun benen, waardoor inslapen een lastige opgave wordt. RLS komt bij alle leeftijdsgroepen voor, waaronder bij vrouwen tijdens en na de overgang. Voor hen is LipoMag+ aan te raden, LipoMag+ werkt tegen overgangsverschijnselen zoals vermoeidheid, opvliegers, stemmingswisselingen, slapeloosheid en lusteloosheid, maar ook het restless legs syndroom. We leggen u graag uit hoe dat werkt.

Wat is het restless legs syndroom?

Wat zijn de symptomen van RLS?

Het restless legs syndroom houdt in dat uw benen tijdens het slapen plotseling en onvrijwillig bewegen. Soms kan dit ook overdag voorkomen. RLS kan vooral effect hebben op het inslapen. Doordat uw benen steeds blijven bewegen, kunt u moeilijk ontspannen en niet in slaap vallen.

Wat zijn de oorzaken van RLS?

Zo’n 10 tot 15% van de Nederlandse bevolking heeft last van het restless legs syndroom. Dit zijn vaker vrouwen dan mannen. Bij RLS ervaart men een hinderlijk gevoel in de benen. Dit doet geen pijn, maar is wel erg vervelend. Wanneer de benen bewogen worden, verdwijnt het gevoel, maar zodra u weer stilligt, komt de sensatie terug. Juist daarom ervaren veel mensen de nadelen van RLS wanneer zij in slaap proberen te vallen. Het restless legs syndrome is erfelijk en gaat vaak samen met andere aandoeningen, zoals ijzergebrek, nierziekten en zelfs Parkinson of dementie. Als u twijfelt over andere klachten naast uw RLS, raadpleeg dan een arts. Dat u last heeft van RLS hoeft echter niet altijd op een ernstige ziekte te wijzen.

Hoe kan LipoMag+ helpen bij Restless legs syndroom?

Herkent u de drang om uw benen te bewegen en heeft u hier vooral ’s avonds last van? Dan kan LipoMag+ een oplossing bieden. Dit middel hebben wij speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Dankzij de verschillende bestanddelen zoals magnesium, zink en selenium werkt dit product ook goed tegen RLS.

Wat zijn de voordelen van LipoMag+ voor RLS?

Het belangrijkste bestanddeel van LipoMag+ is magnesium. Dit stofje speelt onder andere een rol in de energiestofwisseling, de botopbouw en de aanmaak van hormonen binnen het lichaam. Naast magnesium bevat LipoMag+ zink, selenium en chroom. Deze bestanddelen zijn onder andere bevorderlijk voor het immuunsysteem, de schildklier, de huid en botten en de bloedsuikerregulatie.

Hoewel het niet mogelijk is om overgangsklachten – inclusief het restless legs syndroom – volledig te voorkomen, werkt LipoMag+ wel om ze te verminderen. Het middel heeft onder andere effect op uw botten, spieren en zenuwstelsel. Hierdoor kunnen ook prikkels vanuit uw hersenen naar uw benen worden onderdrukt, waardoor de klachten van RLS kunnen afnemen.

Hoe gebruik je LipoMag+ voor RLS?

Het grootste voordeel van LipoMag+ is dat het een vloeibaar liposomaal magnesiumsupplement is. Veel magnesiumsupplementen op de markt zijn er in de vorm van pillen of poeders. Bij deze producten lukt het uw lichaam echter maar om 5% tot 20% van de werkzame stoffen op te nemen. Bij LipoMag+ ligt dit percentage een stuk hoger: van een liposomaal supplement neemt uw lichaam tot wel 95% op.

Vrouwen wordt aangeraden om dagelijks zo’n 300 mg magnesium binnen te krijgen. Daarom kunt u twee keer per dag, zowel ’s ochtends als ’s avonds, 5 ml LipoMag+ innemen met een glas water, vruchtensap of smoothie. Let erop dat, wanneer u LipoMag+ door een smoothie mengt, u het middel pas toevoegt nadat u de smoothie gemixt heeft, omdat de werking van LipoMag+ kan afnemen door de blender. Daarnaast kunt u het middel ook niet mengen met een warme drank. Al na een paar dagen zult u het effect van LipoMag+ op uw overgangsklachten en het restless legs syndroom merken. Uw klachten zullen afnemen, waardoor u weer heerlijk en gerust in kunt slapen.

Wat zijn de bijwerkingen van LipoMag+?

Belangrijk om te weten, is dat overmatig gebruik van LipoMag+ een laxerend effect kan hebben. Overschrijd daarom nooit de aanbevolen dosering. Overleg bij twijfel over de combinatie met andere supplementen of medicijnen altijd met uw arts of apotheker. LipoMag+ is bovendien niet geschikt voor kinderen jonger dan tien jaar.

Wat hebben we geleerd over LipoMag+ tegen RLS?

LipoMag+ helpt niet alleen bij overgangsklachten, zoals vermoeidheid, opvliegers en stemmingswisselingen, maar kan ook een grote rol spelen bij het verminderen van restless legs syndroom. Dankzij werkzame bestandsdelen als magnesium, zink en selenium kunt u beter ontspannen en nemen de prikkels vanuit uw hersenen af. Hierdoor kunt u in slaap vallen, ondanks de effecten van RLS. LipoMag+ kan helpen om de klachten van restless legs syndroom te verminderen en u het leef- en slaapritme teruggeven dat u gewend bent. Heeft u vragen over LipoMag+ of een van onze andere producten? Wij staan altijd voor u klaar met uitleg en een passend advies. Zo zorgen we er samen voor dat u binnenkort weer heerlijk slaapt!

Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken