Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Kalmerende middelen tegen stress

Kalmerende middelen tegen stress

Zorgen en piekeren, drukte of gezondheidsklachten leiden vaak tot stress. Stress- en spanningsklachten kunnen uw dagelijks leven behoorlijk verstoren. Heeft u last van spanningsklachten? U bent zeker niet de enige. Veel mensen ervaren dagelijks stressklachten door een te volle agenda of door mentale onrust. Ziekte in de familie, problemen op het werk of in het gezin leiden makkelijk tot een gevoel van aanhoudende stress. Als deze periode kortdurend is, is dat meestal geen groot probleem.

Houden de stressklachten aan? Dan ontstaat er chronische stress die soms leidt tot overspannenheid of een zelfs een burn-out. Het is dus belangrijk stressklachten snel te herkennen, he erkennen en deze te verminderen. Gelukkig zijn er verschillende maatregelen die u kunt nemen. Ga aan de slag met ontspanningsoefeningen en kies ter ondersteuning voor een natuurlijk kalmerend middel, zoals No-Stress.

Waarom een natuurlijk middel zoals No-stress?

De huisarts kan u kalmerende medicatie voorschrijven als u last heeft van slapeloosheid of angstige gevoelens. Deze middelen hebben vaak de nodige vervelende bijwerkingen. Bovendien schrijft een arts deze middelen niet zomaar voor. Als u al enige tijd last heeft van stress kunt u ook kiezen voor een natuurlijk kalmerend middel tegen stress. No-Stress, verkrijgbaar bij Dromenwinkel, bestaat uitsluitend uit natuurlijke en biologische ingrediënten zoals ahornsiroop, passiebloem en zilverlinde. U kunt No-Stress dagelijks gebruiken, gedurende langere periodes van stress. Zo kunt u toch een kalmerend middel gebruiken zonder dat u direct de zware kalmeringsmiddelen moet innemen.

Chronische stress

Wie lange tijd stressklachten heeft kan op den duur meer andere klachten krijgen. Stress kan bijvoorbeeld leiden tot slapeloosheid, concentratieverlies, pijnlijke spieren en hoofdpijn. Door deze klachten verergert de stress vaak nog meer. Als u deze klachten negeert en blijft doorgaan, kunt u last krijgen van chronische stress. Het stresshormoon cortisol is dan blijvend in verhoogde concentratie in uw lichaam aanwezig en neemt alleen af als u tijd en ruimte neemt om te ontspannen. Hoe langer u hiermee doorloopt, hoe lastiger het vaak is om uw dagelijkse bezigheden uit te blijven voeren. Blijf daarom niet rondlopen met stressklachten. Ook bij milde stress zijn ontspanningsoefeningen en een natuurlijk kalmeringsmiddel als No-Stress zeker aan te raden.

De cirkel doorbreken

Spanningsklachten leiden doorgaans tot slechter slapen, slechter eten en een slechter humeur. U kunt dan in een neerwaartse spiraal komen. U gaat steeds slechter slapen, uw concentratievermogen gaat achteruit en u wordt steeds prikkelbaarder. Het is daarom zaak uw klachten zo snel mogelijk te verlichten, zodat u deze spiraal doorbreekt. 

Met No-Stress is het mogelijk om op een laagdrempelige manier uw klachten te verlichten. Door dit natuurlijke kalmeringsmiddel te gebruiken is de kans groot dat u beter slaapt en u zich overdag meer ontspannen voelt. Bestel No-Stress nu bij Dromenwinkel en ervaar wat dit natuurlijke kalmeringsmiddel voor u kan doen.

No-Stress met nieuw, verbeterd recept
16,95
12,71

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige biologische Madal Bal Ahornsiroop en tincturen van 10 medicinale biologisch geteelde kruiden. 

Bekijk product
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken