Ga naar inhoud
0

Melatonine

Ligt u ’s nachts, voordat u gaat slapen eerst uren naar het plafond te staren? Heeft u moeite met het in slaapvallen? Bij sommige mensen duurt dit soms wel drie uur… Dit kan verschillende oorzaken hebben, onder andere een verstoorde biologische klok. Tips die u kunnen helpen zijn: zorg voor voldoende lichamelijke inspanning, gebruik kruidenpreparaten, vermijd koffie (in de avond) en doe ontspanningsoefeningen. Een ander middel dat veelvoudig wordt gebruikt voor inslaapproblemen is melatonine. Wat is dat precies? En hoe werkt het innemen van melatonine? Daar leest u hier meer over. 

Wat is melatonine?  

Melatonine is een hormoon die we in ons lichaam aanmaken. Het hormoon wordt aangemaakt in de hersenen. De productie van melatonine is gekoppeld aan de blootstelling van licht. De hoeveelheid melatonine stijgt in ons lichaam naarmate het donkerder wordt. Als gevolg daarvan gaan we ons slaperig voelen. In de loop van de ochtend neemt de productie sterk af. Als het licht wordt stopt de productie geheel en wordt u wakker. Het komt voor dat mensen moeite hebben met inslapen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, onder ander een verstoord dag- en nachtritme. Om inslaapproblemen te verhelpen wordt het hormoon melatonine ook wel verwerkt in een pil. Deze pil stimuleert de aanmaak van melatonine. Bij het innemen hiervan wordt er in ons lichaam voldoende van dit hormoon aangemaakt. Daardoor wordt het lichaam vermoeider en valt u sneller in slaap.

Voor wie is melatonine geschikt?  

Het gebruik van melatonine is nuttig als een verstoord dag- en nachtritme (biologische klok) de oorzaak van het slaapprobleem is. De ontregelde biologische klok kan bijvoorbeeld komen door een jetlag of nachtdiensten. Een jetlag ontstaat als u een of meerdere tijdzones overbrugt tijdens een vliegreis. Melatonine helpt het lichaam wennen aan dit nieuwe ritme.  Kortom, melatonine is geschikt voor mensen met klachten van een jetlag, slaapproblemen door onregelmatige werktijden, die vertraagd in slaap kunnen vallen en kinderen met slaapproblemen. 

Melatonine bestellen 

U kunt ook de natuurlijke slaapmiddelen van Dromenwinkel proberen. De producten zijn gebaseerd op kruiden en andere natuurlijke ingrediënten, die de nachtrust stimuleren. 

DroomCaps 

DroomCaps bevatten een unieke combinatie van Melatonine, Magnesium, GABA en vijf rustgevende biologisch geteelde kruiden. Deze unieke combinatie zorgt voor een optimaal resultaat. Echt een uitkomst voor mensen met een inslaapproblemen. De kruiden hebben een rustgevende invloed en dragen bij aan ontspanning van het lichaam. In combinatie met melatonine helpt dit u bij het sneller in slaap vallen. Hierdoor biedt DroomCaps een uitkomst voor mensen met een onregelmatig dag- en nachtritme. Het helpt bij het omgooien en volhouden van een sterk wisselend ritme.  Ben je benieuwd of DroomCaps iets voor u is
Vraag een probeerverpakking aan.

Optimaal resultaat 

DroomCaps zijn makkelijk in te nemen capsules, die helpen bij het sneller in slaapvallen. Het gunstigse effect wordt gekregen bij de consumptie van 1 mg melatonine. Daarnaast helpt melatonine ook bij het verlichten van een jetlag. Om een jetlag te verlichten, wordt een minimale inname van 0,5 mg geadviseerd. U kunt DroomCaps het beste innemeen is voor het slapengaan op de eerst reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming. 

Interesse? Bestel dan direct de DroomCaps. Bent u op zoek naar een ander hulpmiddel? Voor u zou DroomSap of onze gevriesdroogde verse groene thee uit Taiwan een uitkomst kunnen bieden. DroomSap bevordert de kwaliteit van het uw nachtrust. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een nachtrust zonder onderbrekingen. Daarnaast biedt groene thee uitkomst voor ontspanning overdag. 

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.