Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

De invloed van de consumentenbond en reviews op webshops

Reviews zijn onmisbaar voor webshops en websites. Hoe meer (hoge) reviews, hoe betrouwbaarder de producten. Bij Dromenwinkel scoren we inmiddels een 9/10, uit duizenden reviews. Maar reviews alleen zeggen niet alles, zo zijn er ook verenigingen die producten testen en onderzoeken. De consumentenbond is één van deze verenigingen, en misschien wel de bekendste.

De consumentenbond

De consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel gefinancierd wordt met contributies van leden en gebruikers. De consumentenbond onderzoekt 2000 producten en diensten per jaar. De consumentenbond onderzoekt producten en diensten die interessant zijn voor een grote groep mensen, en die vaak moeilijk zelf te testen zijn. Ook selecteert de consumentenbond producten die een groot marktaandeel hebben en die de interesse hebben gewerkt bij kleden van de consumentenbond.

Stichting Reclame Code (SRC)

Naast de consumentenbond bestaat er ook de Stichting Reclame Code (SRC). De SRC bevordert verantwoord reclame maken met als doel de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van reclame te waarborgen. Wanneer er bij de SRC veel claims binnenkomen over een bepaalde organisatie of product, is dit een teken voor de consumentenbond om onderzoek uit te voeren. De consumentenbond onderzoekt namelijk ook producten en diensten die misleidend zijn, of waar misleidende beloftes over wordt gedaan.

Alle test- en aankoopinformatie wordt gebundeld in een zogenoemde consumentengids. Kritische consumenten kunnen hier informatie vinden over uitgevoerde tests en onderzoeken.

VIP-dromerspanel

Bij Dromenwinkel zijn we bezig met het opzetten van een consumentenpanel. Onze klanten zijn tevreden over de service en producten van Dromenwinkel! Uit de inmiddels ruim 12.800 beoordelingen scoren wij een 9/10! Bij Dromenwinkel zetten we de klanten op één en waarderen we meningen en inzichten van onze klanten, zo kunnen wij de beste service bieden en de juiste producten aanbieden.

Wilt u bijdragen aan de groei en innovatie van Dromenwinkel? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan ons VIP Dromers panel. Wat de voordelen zijn en wat u kunt verwachten leest u op de pagina over VIP-Dromers. 

Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken