Ga naar inhoud

Reviews

Dromenwinkel heeft vele tevreden klanten, hieronder leest u een greep uit onze referenties.

Indien u alle reviews wilt lezen klik dan hier om naar Feedback Company te gaan of in het witte vak rechts met de Google sterren, het aantal ontvangen reviews en onze score.

Heb veel last van de overgang waardoor ik heel slecht slaap. Al vanaf de eerste keer dat ik Droomsap gebruikte slaap ik veel beter. Word uitgerust wakker en daardoor veel fitter.
Karin van Wijnen, 15-06-2021
Super goed spul, ik slaap er uitstekend op!! En ik heb echt alles al geprobeerd. Droomsap krijgt een 10 van mij . Ik had ook een keer de bestelling niet ontvangen en kreeg als service een flesje Droomsap . Echt heel goede service en website, ik raad het ook iedereen aan. No stress moet je gewoon nemen als je je druk voelt en te gespannen, helpt echt heel goed, ik wordt er heel relaxed van. Mijn complimenten hoor Dromenwinkel!!!
De Dijkkapper Conny, 20-04-2021
Mijn man en ik zijn er tegelijkertijd mee begonnen zodat we onze ervaringen konden delen. Beide slapen nu de hele nacht. Soms met een sanitaire onderbreking om daarna weer direct in te slapen. Tijdens het inslapen voel ik mijn lichaam op een prettige manier “ zwaar” worden en zak in slaap zonder malende gedachten.
Annemieke Suijker, 29-03-2021
Ik heb droomsap nu drie keer gebruikt en alleen op het moment dat mijn hoofd te wakker was om nog in slaap te vallen. Dus niet preventief. Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat. Binnen een uur werd ik slaperig en had ik uiteindelijk een goede nachtrust.
Manon, 02-09-2019
Werk super goed voor mij. Ik slaap sinds 20 jaar weer nachten door. Heerlijk.
Lucy Silverenberg, 07-06-2021
Werkt perfect!!! Kan eindelijk sinds tijden weer door slapen. Ongekend. Gebruik het niet elke avond maar wanneer ik weer even moet bij tanken. Met dank aan mijn vriendin die mij er op attendeerde.
Christie Horsting, 16-04-21
Was erg verrast. Na echt veel producten zowel uit Nederland als in het buitenland geprobeerd te hebben was dit gelijk bij het 1e gebruik bingo. Erg blij mee,zoals u kunt begrijpen
Carla de Bruin, 21-03-2021
Droomsap is de uitvinding van de eeuw! Wat een genot, heerlijk in slaap vallen, doorslapen en fit wakker worden. Nooit meer zonder! Al veel vriendinnen de tip gedaan en ook zij zijn super happy!
Andrea Nolles, 05-05-2021
Droomsap slaap ik heerlijk op al jaren. Niet wakker blijven liggen maar weer inslapen als ik naar toilet ben geweest. Mijn puberzoon valt soms moeilijk in slaap, heel klein beetje door zijn drinken en zijn slaapritme past weer beter bij de schooltijden.
Irma Berendsen, 02-06-2021
Snelle bezorging. Vriendelijke mensen. Mooie overzichtelijke site. Goede producten!
Irene Westerduin, 09-05-2021
Voor mij zorgt het ervoor dat ik rustiger slaap. En als ik even wakker ben dat ik daarna gewoon lekker weer door wil slapen i.p.v. dan niet meer kunnen slapen.
Karin Wijnberg, 19-04-2021
Fijne en duidelijke site, snelle levering en leuk dat je punten kunt sparen. Het helpt! Ik slaap goed en rustig!
Noor van Gulik, 28-03-2021
Sinds ik dit gebruik slaap ik beter. Minder stress gevoel
Jenny van Ewijk, 30-05-2021
Ik was aangenaam verrast. Na een aantal weken niet kunnen doorslapen (inslapen is geen probleem) nu al een week heerlijk geslapen. Overdag veel fitter en uitgerust, waardoor ik op het werk en daarbuiten beter kan functioneren. Nu ben ik gestopt om even te zien hoe het gaat zonder droomsap. Maar bestel wel een nieuw flesje voor het geval dat..
Marjolein de Ruijter, 14-05-2021
Ik weet niet beter dan dat ik elke nacht na 5 uur slapen wakker word en lang wakker blijf, om dan vervolgens weer de slaap te hervatten na ruim een half uur. Onlangs een probeerverpakking droomsap gekocht, omdat ik benieuwd was. Inmiddels mijn eerste fles aangeschaft en nu een dag of 8 bezig. Ik slaap zo lekker! Word nog wel wakker, maar ben zo weer weg. Geen gedraai meer midden in de nacht, heerlijk gewoon. Ik zeg doen, in ieder geval een probeerverpakking om zelf te kunnen ervaren en oordelen.
Sylvia D, 16-05-2021

Heeft u vragen?