Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Reviews

Dromenwinkel heeft vele tevreden klanten, hieronder leest u een greep uit onze referenties.

Indien u alle reviews wilt lezen klik dan hier om naar Feedback Company te gaan of in het witte vak rechts met de Google sterren, het aantal ontvangen reviews en onze score.

Wat een fantastisch spul is dit zeg! Ik heb al veel geprobeerd en was daarom erg sceptisch. Nou boven verwachting. Ik slaap eindelijk de hele dag diep. Ik heb me nog nooit zo uitgerust en fit gevoeld. Echt een aanrader!
Sharissa Mallens, 24-02-2024
Na een zeer lange periode van slecht slapen nu 2 nachten eindelijk door kunnen slapen. Bijkomend voordeel is dat mijn altijd drukke hoofd heel rustig werd. Mijn vriend heeft het nu voor mij besteld en zal dit in nemen zonodig. Maar ik kan nu zeggen" ik heb goed geslapen ". En dit is voor mij heel wat waard.
Carola Bakker, 17-03-2024
Geweldig! Neem maar 1 ml en slaap de hele nacht lekker door. Niet vervelend in de morgen.
C. Vermeer, 24-03-2024
Sinds ik Droomsap neem heb ik weer ongebroken nachten, zonder dat het mij na het opstaan nog duf houdt.
Lucia Hubregtse, 18-02-2024
Super blij mee! Gebruik het niet te vaak, maar als ik weer rommelig slaap neem ik het Droomsap en het werkt echt top.
17-01-2024 Michelle Koot
k was nogal sceptisch nadat mijn nogal nuchtere moeder hiermee aan kwam zetten. Die ook op haar beurt erg sceptisch was toen een vriendin van haar ermee kwam. Maar uiteindelijk als zeer positief ervaren en inmiddels al velen gedroomsapfluenced. Voor het eerst in meerdere bestellingen ook eens wat mis gegaan met de levering. Maar hierop perfect correct gehandeld en direct een nieuwe ontvangen. Dus een positief reviewtje op z’n plek
Joren, 30-03-2024
Super spul om te ontspannen èn door te kunnen slapen. Niet verslavend. De eerste jaren na de overgang gebruikte ik meer en nu minder en regelmatig helemaal niet.
Monique Gort, 18-02-2024
Geweldig! Ik slaap er als een baby op zonder versuft wakker te worden. In tegendeel, sta juist fit en uitgeslapen op.
Ysolda Roeters, 12-02-2024
Ik zweer bij Droomsap, als ik nu wakker word draai ik me om en val ik weer in slaap, waar ik eerder ging woelen en piekeren. Ook voor nachtdiensten heb ik er veel baad bij.
Ellen Kleijer-Hval, 21-12-23
45 jaar in de zorg gewerkt met onregelmatige diensten, weinig slaap. Nu dankzij droomsap eindelijk een goede nachtrust. Vanavond bij het programma Meldpunt een tenenkrommend item over het nadeel van gebruik droomsap. Notabene een apotheker die de meest verslavende slaaptroep geeft aan patienten. Wat een hypocrisie....
S. Schaap, 01-03-2024
Het was al lang geleden dat ik een nacht door sliep, was altijd stipt 3 uur wakker en als kleine ondernemer een hoofd vol, dus veel te veel om niet meer in slaap te vallen. Nu met droomsap slaap ik een hele nacht door tot de wekker. Word weer uitgerust wakker. Heb het al aan veel mensen aanbevolen.
Anita Schellingerhoudt, 18-11-2023
Na jaren slecht geslapen te hebben moet ik nu de wekker zetten anders verslaap ik mij. Werkt echt !😕
Cees, 11-02-2024
Ik ben heel erg tevreden over Droomsap. Ik slaap nu eindelijk weer eens hele nachten door. En als ik even naar de toilet moet dan lig ik daarna geen uren meer wakker.
L.V. 19-02-2024
Droomsap werkt geweldig. Normaliter werd ik tussen 2 en 4 uur 's nachts wakker en kon dan niet meer slapen. Ik ging dan maar mijn bed uit. Met droomsap word ik soms even wakker en kan gewoon weer doorslapen. Heb met droomsap veel minder last van RLS (Restless Legs Syndrome)! Mooie bijvangst.
Jan Visser/ Psychotherapiepraktijk Bergermeer, 19-11-2023
Ik gebruik dit middel nu een jaar met af en toe wat tussenpozen van een paar dagen. Bij mij werkt het uitstekend en heb geen enkele bijwerking. Ook geen sufheid. Ik heb jaren slecht geslapen ( hoe suf wordt je daar wel niet van??) en ben erg blij met dit middel. Alle simpele middelen hielpen nooit en aan slaappillen waag ik me niet ( is huisarts ook geen fan van.) De service is ook uitstekend dus ik blijf dit gebruiken.
Yvonne, 01-03-2024
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken