Ga naar inhoud

Reviews

Dromenwinkel heeft vele tevreden klanten, hieronder leest u een greep uit onze referenties.

Indien u alle reviews wilt lezen klik dan hier om naar Feedback Company te gaan of in het witte vak rechts met de Google sterren, het aantal ontvangen reviews en onze score.

Heerlijk spul. Smaakt lekker en je merkt na een half uur al dat het wat gaat werken. Je slaapt dieper en langer. Aanrader.
Chantal Lucas, 18-09-2021
Ik gebruik al jaren droomsap, en heb er veel mensen op geattendeerd, top product! En nu heb nu no stress besteld en geprobeerd. Ook over dit product ben ik zeer tevreden. Het zorgt echt voor meer rust!
Nienke, 26-04-2021
Sinds ik dit gebruik slaap ik beter. Minder stress gevoel
Jenny van Ewijk, 30-05-2021
Eindelijk iets wat mij helpt om beter te slapen, via via de tip gekregen om droomsap te proberen. Dit werkt echt!
Jhakira Kalse, 15-09-2021
Ik was aangenaam verrast. Na een aantal weken niet kunnen doorslapen (inslapen is geen probleem) nu al een week heerlijk geslapen. Overdag veel fitter en uitgerust, waardoor ik op het werk en daarbuiten beter kan functioneren. Nu ben ik gestopt om even te zien hoe het gaat zonder droomsap. Maar bestel wel een nieuw flesje voor het geval dat..
Marjolein de Ruijter, 14-05-2021
Na een proefpakket besteld te hebben heb ik al snel een fles Droomsap besteld en ook gelijk de anti stress druppels besteld. Levering is snel, bestellen gaat makkelijk. Ik ben zeer tevreden. Ook over DroomSap zelf. Ik val heerlijk in slaap.
Bianca Dekker, 06-09-2021
Top ! Snelle levering ! En het werkt ! Serieus goed kwaliteit !
Evelien van Diermen, 17-07-2021
Droomsap slaap ik heerlijk op al jaren. Niet wakker blijven liggen maar weer inslapen als ik naar toilet ben geweest. Mijn puberzoon valt soms moeilijk in slaap, heel klein beetje door zijn drinken en zijn slaapritme past weer beter bij de schooltijden.
Irma Berendsen, 02-06-2021
Ik kan nu weer een nacht doorslapen zodat ik overdag ook fitter ben. Ik ben zo blij met dit Droomsap.
Giel Geraedts, 21-08-2021
Snelle bezorging. Vriendelijke mensen. Mooie overzichtelijke site. Goede producten!
Irene Westerduin, 09-05-2021
Droomsap is de uitvinding van de eeuw! Wat een genot, heerlijk in slaap vallen, doorslapen en fit wakker worden. Nooit meer zonder! Al veel vriendinnen de tip gedaan en ook zij zijn super happy!
Andrea Nolles, 05-05-2021
Werkt perfect!!! Kan eindelijk sinds tijden weer door slapen. Ongekend. Gebruik het niet elke avond maar wanneer ik weer even moet bij tanken. Met dank aan mijn vriendin die mij er op attendeerde.
Christie Horsting, 16-04-21
Super goed spul, ik slaap er uitstekend op!! En ik heb echt alles al geprobeerd. Droomsap krijgt een 10 van mij . Ik had ook een keer de bestelling niet ontvangen en kreeg als service een flesje Droomsap . Echt heel goede service en website, ik raad het ook iedereen aan. No stress moet je gewoon nemen als je je druk voelt en te gespannen, helpt echt heel goed, ik wordt er heel relaxed van. Mijn complimenten hoor Dromenwinkel!!!
De Dijkkapper Conny, 20-04-2021
Ik weet niet beter dan dat ik elke nacht na 5 uur slapen wakker word en lang wakker blijf, om dan vervolgens weer de slaap te hervatten na ruim een half uur. Onlangs een probeerverpakking droomsap gekocht, omdat ik benieuwd was. Inmiddels mijn eerste fles aangeschaft en nu een dag of 8 bezig. Ik slaap zo lekker! Word nog wel wakker, maar ben zo weer weg. Geen gedraai meer midden in de nacht, heerlijk gewoon. Ik zeg doen, in ieder geval een probeerverpakking om zelf te kunnen ervaren en oordelen.
Sylvia D, 16-05-2021
Na mijn herseninfarct 7 jaar geleden, sliep ik vreselijk slecht. Op aanraden van mijn bedrijfsarts(had deze tip van een andere cliënt) dit product gaan gebruiken, met gelijk prima resultaat, sliep weer als een roosje. Nu gebruik ik het af en toe, als ik niet kan slapen. Beb dit product al aan vele vrienden, familie en kennissen aangeraden, en vele zeer tevreden hierover. TOPPRODUCT!!!!!
Marjon Smeets, 12-07-2021

Heeft u vragen?