Ga naar inhoud
0

Reviews

Dromenwinkel heeft vele tevreden klanten, hieronder leest u een greep uit onze referenties.

Indien u alle reviews wilt lezen klik dan hier om naar Feedback Company te gaan of in het witte vak rechts met de Google sterren, het aantal ontvangen reviews en onze score.

Ik was eerlijk gezegd nogal sceptisch. Maar toch geprobeerd en wat een wondermiddel! Ik slaap heerlijk en word uitgerust wakker.
NHCK, 05-05-2022
Na jaren eindelijk hele nachten door kunnen slapen zonder bijwerkingen de volgende dag. Voel mezelf uitgerust, echt een aanrader!
Sylvia Schopmeijer, 19-08-2022
Fantastisch product! Ik slaap er zo goed op, veel dieper en rustiger. Ik word ‘s nachts niet wakker en ‘s ochtends voel ik me veel uitgeruster. Ik kan dit product aan iedereen aanraden die licht slaapt, vaak ‘s nachts wakker wordt, moeilijk in slaap komt!
Sonja, 21-08-2022
Heel goede ervaring. Ik schafte het sap aan op advies van onze dokterassistente om doorslapen / weer inslapen te bevorderen en het werkt goed!
Susanne Gelissen, 28-08-2022
Droomsap is echt een aanrader! Het werkt altijd en ik slaap de hele nacht door.
Anita Klaassen, 23-08-2022
Ik val makkelijker in slaap! Word nog wel een paar keer per nacht wakker maar dan val ik ook weer snel in slaap. Ik heb jarenlang heel slecht geslapen. Nu niet meer dankzij droomsap. Heb overdag geen last van sufheid! Voor mij de perfecte oplossing!
Pien, 10-07-2022
Sinds mijn man en ik Droomsap gebruiken slapen wij goed door, worden veel minder wakker om te plassen en worden uitgerust wakker. Sinds lange tijd weer een goede nachtrust. Wij zijn er erg blij me!
Petra Schouwenaar-Leen, 01-05-2022
Ik heb hele goede ervaringen. Ik neem een kleine hoeveelheid droomsap vlak voor het slapen gaan en merk dat ik dan rustig in slaap val. Zonder de droomsap heb ik hier meestal veel meer moeite mee.
Kelly Boland, 22-08-2022
Ons dochtertje van 3 heeft een tijdje gebruik gemaakt van Droomsap Kids. Ze sliep slecht, werd vaak wakker en was onrustig. In eerste instantie vond ze het niet lekker, maar toen ze gewend was, vroeg ze er zelf 's avonds om. Ik merkte al vrij snel dat ze rustiger sliep. Ze werd nog wel eens wakker, maar lang niet zo vaak als daarvoor! Inmiddels zijn we ermee gestopt want het gaat nu zonder droomsap goed. We zijn blij dat het destijds de scherpe kanten van het slechte slapen af heeft gehaald!
Lianne van Toor, 17-05-2022
Ik slaap zo lekker rustig en als ik eruit moet slaap ik daarna ook weer gelijk in. Het is Geweldig!
Welten, 05-05-2022

Heeft u vragen? Neem contact op! (bij vragen over uw order, stuur ons uw ordernummer)