Ga naar inhoud
0

Reviews

Dromenwinkel heeft vele tevreden klanten, hieronder leest u een greep uit onze referenties.

Indien u alle reviews wilt lezen klik dan hier om naar Feedback Company te gaan of in het witte vak rechts met de Google sterren, het aantal ontvangen reviews en onze score.

Ik was vanaf mijn jeugd af altijd een moeilijke inslaper. Drukke gedachtengang. Na al die jaren eindelijk een middel wat me goed helpt in slaap te vallen.
Wolf, 10-10-2021
Werkt bij mij goed. Lang temazepam gebruikt nu alleen nog droomsap 1 ml, bij 2 ml dan stond ik duf op, ik vind het echt top!
Els van Beek, 22-09-2021
Droomsap is het enige product waar ik goed op slaap. Had al meerdere dingen geprobeerd maar die halen het niet bij Droomsap
Saskia de Liefde, 24-12-2021
Na ca 2,5 jaar slechte nachten en vaak wakker, heb ik ca 30 producten geprobeerd van andere drogisten en apothekers, ik heb nu eindelijk iets gevonden waardoor ik de nachten beter doorslaapt. Doordat je suf bent vd sap wordt je dus minder gestrest wakker midden in de nacht, en slaap ik de uren die ik zou willen slapen ook beter door. Ik ben super blij met het 1e product wat bij mij WEL werkt, en raad het iedereen zeker aan om 't te proberen.
T., 17-11-2021
Na lang temazepam gebruikt te hebben dit geprobeerd en het werkt heel goed! 2 ml half uur voor slapen gaan en na 3 kwartier val ik in slaap. Word nog wel wakker voor toiletbezoek maar val daarna gelijk ik weer in slaap! Geen bijwerkingen tot nu toe na 4 weken gebruik! Heel blij mee! De smaak is niet heel lekker maar gewoon wat water erna drinken! Top product!
Jeanette, 28-11-2021
Ben zeer tevreden, gebruik het al vele jaren in periodes dat goed inslapen of doorslapen lastig is. En droomsap is daar een fantastisch hulpmiddel bij!
Elly van Eijk, 27-09-2021
Eindelijk iets wat mij helpt om beter te slapen, via via de tip gekregen om droomsap te proberen. Dit werkt echt!
Jhakira Kalse, 15-09-2021
Ik slaap al maanden slecht en zelfs diverse “pammen” konden hier geen verandering in brengen. Met droomsap slaap ik binnen een uur in en maak ik sinds lange tijd weer nachten van 8 uur!
Shanna de Boer, 09-11-2021
Ontdekt via mijn overgangs consulente, werkt geweldig! Ga rond half 11 naar bed, en word rond 5 uur ‘s morgens wakker, waarna ik snel weer inslaap tot mijn wekker gaat. Ik word elke dag uitgerust wakker!
Marijke, 24-12-2021

Heeft u vragen?