Ga naar inhoud
0

Reviews

Dromenwinkel heeft vele tevreden klanten, hieronder leest u een greep uit onze referenties.

Indien u alle reviews wilt lezen klik dan hier om naar Feedback Company te gaan of in het witte vak rechts met de Google sterren, het aantal ontvangen reviews en onze score.

Product werkt zoals het moet werken. Als je wakker wordt val je lekker weer in slaap en daar gaat het om. Je komt weer in een ‘normaal’ slaapritme. Gebruik het niet dagelijks alleen nadat ik een periode slecht slaap. Het werkt voor mij fantastisch dus waarom niet ook voor anderen. Ik vertel mensen erover als ik hoor dat ze slecht slapen.
Tine van der Wiel, 25-02-2022
Ik slaap zo lekker rustig en als ik eruit moet slaap ik daarna ook weer gelijk in. Het is Geweldig!
Welten, 05-05-2022
Werkt echt super, je kunt er heerlijk van slapen en bij eventueel wakker worden tussendoor val je meteen weer in slaap
Lianne Totté, 21-03-2022
Product nu 5 dagen in gebruik en zorgt voor een stabielere nachtrust. Gekocht op advies van andere gebruiker met slaapproblemen. Makkelijk te doseren en de smaak is acceptabel.
John Hommersom, 03-03-2022
Na ca 2,5 jaar slechte nachten en vaak wakker, heb ik ca 30 producten geprobeerd van andere drogisten en apothekers, ik heb nu eindelijk iets gevonden waardoor ik de nachten beter doorslaapt. Doordat je suf bent vd sap wordt je dus minder gestrest wakker midden in de nacht, en slaap ik de uren die ik zou willen slapen ook beter door. Ik ben super blij met het 1e product wat bij mij WEL werkt, en raad het iedereen zeker aan om 't te proberen.
T., 17-11-2021
Droomsap helpt niet alleen om in slaap te vallen maar in slaap te blijven. Het geeft rust aan een overactieve brein!
Gisele Blonk, 22-02-2022
Droomsap geeft me meer rust….als ik nu wakker word val ik meestal wel weer in lichte slaap, terwijl ik anders direct klaarwakker ben en begin te malen.
Ineke de Krijger, 04-04-2021
Ik kan eindelijk weer aan 1 stuk 7 a 8 uur doorslapen, dit had ik jaren eerder moeten ontdekken, heb bijna alles al geprobeerd en dit is betaalbaar.
Miriam van Driel, 14-02-2022
Ik had inslaapproblemen, mijn huisarts raadde droomsap aan om te proberen. Vanaf de eerste dag dat ik dit ging gebruiken hielp dit. Fantastisch!!!!
Inge van der Pot, 21-02-2022
Ik was eerlijk gezegd nogal sceptisch. Maar toch geprobeerd en wat een wondermiddel! Ik slaap heerlijk en word uitgerust wakker.
NHCK, 05-05-2022
Ons dochtertje van 3 heeft een tijdje gebruik gemaakt van Droomsap Kids. Ze sliep slecht, werd vaak wakker en was onrustig. In eerste instantie vond ze het niet lekker, maar toen ze gewend was, vroeg ze er zelf 's avonds om. Ik merkte al vrij snel dat ze rustiger sliep. Ze werd nog wel eens wakker, maar lang niet zo vaak als daarvoor! Inmiddels zijn we ermee gestopt want het gaat nu zonder droomsap goed. We zijn blij dat het destijds de scherpe kanten van het slechte slapen af heeft gehaald!
Lianne van Toor, 17-05-2022
Ik heb van de huisarts de zwaarste slaap medicatie geprobeerd maar niets wilde echt goed werken. Nu gebruik ik per nacht 4ml droomsap en ik maak eindelijk weer goede nachten. Ik slaap diep en wordt uitgerust wakker. Zelfs mijn partner zegt dat ik in de nachten vele malen rustiger ben. Na jaren hopeloos slaap tekort kan ik het leven weer toelachen!
Ernst Cozijnsen, 13-02-2022
Ontdekt via mijn overgangs consulente, werkt geweldig! Ga rond half 11 naar bed, en word rond 5 uur ‘s morgens wakker, waarna ik snel weer inslaap tot mijn wekker gaat. Ik word elke dag uitgerust wakker!
Marijke, 24-12-2021
Sinds ik Droomsap gebruik slaap ik de hele nacht zonder problemen en het voordeel is dat ik er geen bijwerkingen van ondervind.
Dj Bolta, 21-03-2022
Sinds mijn man en ik Droomsap gebruiken slapen wij goed door, worden veel minder wakker om te plassen en worden uitgerust wakker. Sinds lange tijd weer een goede nachtrust. Wij zijn er erg blij me!
Petra Schouwenaar-Leen, 01-05-2022

Heeft u vragen?