Ga naar inhoud

Reviews

Dromenwinkel heeft vele tevreden klanten, hieronder leest u een greep uit onze referenties.

Indien u alle reviews wilt lezen klik dan hier om naar Feedback Company te gaan of in het witte vak rechts met de Google sterren, het aantal ontvangen reviews en onze score.

Zowel de Droomsap als de No-stress voldoen aan de verwachtingen. De No-Stress helpt zeer snel en zorgt voor de rust die je graag in je hoofd wil hebben. De Droomsap zorgt voor een goede nachtrust die ik lang niet heb gehad.
Marion Smits, 2 maart 2021
Ik merk een aanzienlijk verschil! Ik slaap (nog) niet ononderbroken door, maar slaap wel weer in. Hierdoor kom ik aan meer slaap dan de 2 a 2,5 uur slaap die ik eerst gewend was. Gebruik Droomsap nu 1 week en ga merken dat vermoeidheid minder wordt. Hierdoor houd ik het in mijn werk langer vol.
Anita Nuijten, 10-02-2021
Goede service, bij onduidelijkheden lossen ze a la minuut op. Zelf gebruik ik het al jaren en heb het met veel succes al een aantal keren aanbevolen.
Grietje, 27-01-2021
Droomsap is echt al jaren een uitkomst. Slaap ik lekker vast op. De Droomcaps slaap ik niet zo vast op maar zijn wel goed voor sneller inslapen
Paul van der Gaag, 11-02-2021
Voor het eerst sinds hele lange tijd sliep ik wel 9 uur lang aaneen door. Zo geweldig dat ik dit advies voor Droomsap van een vriend heb gekregen. Ik ga 2 ml aan 2 vrienden doorgeven zodat zij het ook kunnen uitproberen.
Ybon van der Doelen, 12-02-2021
Fijne winkel, dromensap is echt een top product. Na maanden slecht slapen nu eindelijk al een paar weken een volle nacht slapen. Wat een heerlijk gevoel en elke ochtend vrolijk uit bed.
Beekie, 29-01-2021
Van een kennis er op attent gemaakt en een proef verpakking aan gevraagd. Na goede resultaten een bestelling geplaats
Jan van Grinsven, 17-02-2021
Werkt als een malle. 1 tot 2ml is voor mij al genoeg. Melatonine werkte niet meer lekker. Ben vaak uit mn ritme door de nachtdienst, dit is een geweldige oplossing.
Laura Huppertz, 29-01-2021
Ik word vriendelijk geholpen en krijg antwoord op vragen in de chat. Ik vind het een goed product. Het helpt mij goed om ontspannen te slapen.
Kitty van der Meer, 13-02-2021
Snelle levering top product na een week heel slecht slapen heeft dit mij goed geholpen ben zeer tevreden
Virgina Scholtes, 26 februari 2021

Heeft u vragen?