Ga naar inhoud
0

Sap om beter te slapen

Slaapsap: een uitkomst bij slaapproblemen

Heeft u last van slaapproblemen? Zoals moeilijk in slaap komen of slecht kunnen doorslapen. Slaapproblemen kunnen er voor iedereen verschillend uit zien. In elke situatie zijn slaapproblemen vervelend. Slaap is namelijk één van onze basisbehoeften. Niets is vervelender dan vermoeid wakker worden, omdat je de hele nacht hebt lopen woelen. In dit artikel leest u hoe slaapsap een uitkomst kan bieden bij die problemen.

Slaapproblemen signaleren

Wanneer u last heeft van slaapproblemen, kun je de volgende dag last hebben van de volgende klachten, zoals: 

 • Vermoeidheid 
 • Hoofdpijn 
 • Geheugenproblemen 
 • Concentratieproblemen 
 • Lusteloosheid 
 • Prikkelbaarheid
 • Suffigheid 
 • Stemmingswisselingen 

Wanneer deze klachten langer dan drie maanden aanhouden, is er sprake van chronische slaapproblemen. In dit geval adviseren wij om uw huisarts te raadplegen. Uiteraard kan het ook zijn dat u andere klachten dan het bovengenoemde ervaart.

Oorzaken 

Slaapproblemen verslechten vaak ook in tijden van spanning. Slapeloosheid kan gepaard gaan met stress, daarom is het belangrijk dat u gedurende dag pauzes neemt. Zorg dat u af en toe ontspant. Doe leuke dingen en zorg dat u niet alleen maar aan het werk bent. In deze blog leest u nog veel meer over mogelijke oorzaken van slapeloosheid.

Wat kunt u eraan doen? 

De oorzaken zijn dus vaak verschillend, maar wat kunt u doen om het op te lossen? Er bestaan veel producten om de nachtrust te bevorderen. Wij van Dromenwinkel geloven dat het beter is om te voorkomen, dan te genezen. Dit is de reden dat wij diverse oplossingen aanbieden om slaapproblemen te voorkomen. 

Nachtrust verbeteren met slaapsap

Om te zorgen dat u uw nachtrust kunt verbeteren geven we een paar tips. Om te beginnen zijn vitamine b1 en vitamine b6 voor veel mensen een oplossing. Daarnaast kunt u melatonine proberen. Heeft u dit al eens geprobeerd, maar zonder succes? Dan biedt DroomSap een oplossing. 

Unieke samenstelling 

Dromenwinkel heeft speciaal voor mensen met slapeloosheid DroomSap ontwikkeld. Het is een slaapsap met een unieke samenstelling. Wat is slaapsap? Het is een organische drank waardoor u mogelijk beter kunt slapen.

Moeder natuur
Wij geloven dat Moeder Natuur een handje kan helpen bij slaapproblemen. Er zijn diverse kruiden die bekend staan om hun rustgevende effecten. Een aantal van deze kruiden zijn verwerkt in onze rustgevende slaapsap.

De unieke DroomSap textuur bevat een mix van zeven biologisch geteelde kruiden. Het bevat onder andere: 

 • Haver 
 • Hop 
 • Maretak 
 • Meidoorn 
 • Paardenkastanje 
 • Passiebloem 
 • Slaapmutsje

DroomSap

In DroomSap gebruiken wij deze kruiden in combinatie met honing en het antihistaminicum doxylamine (0,326%). DroomSap kan het proces van in slaap vallen stimuleren. Maar het kan ook tijdens de nacht de slaap bevorderen, zodat u uitgerust en vitaal wakker wordt. 

Dosering 
Het is mogelijk om DroomSap in verschillende doseringen te bestellen. Dromenwinkel heeft een dosering van:

*DroomSap 30ml is een speciale reisverpakking. Deze handige reisverpakking neem je mee op een korte trip, zakenreis of vakantie!

Gebruik 
Let bij het gebruik van DroomSap erop dat u rekening houdt dat u 7 tot 8 uur na inname kunt blijven slapen. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat u het altijd buiten het bereik van jonge kinderen bewaart.  

Ervaringen slaapsap 

“Ik wou dat ik het eerder had ontdekt! Ik heb al een aantal jaren een doorslaapstoornis. Sinds een paar dagen gebruik ik DroomSap (2ml) en slaap nu gemiddeld 7 uurtjes aan 1 stuk. Kortom, ik ben zeer tevreden.” Willy 20-03-2021

“Sinds ik dit gebruik slaap ik beter. Minder stress gevoel” Jenny van Ewijk 30-05-2021 

Over ons 

Wij vinden een goede nachtrust voor u belangrijk. Goed slapen is noodzakelijk voor uw lichamelijk en geestelijke gezondheid. Als dat niet lukt, zijn wij er voor iedereen die naar een oplossing zoekt of hier meer over wilt weten. Bent u op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Dan zijn onze blogs wellicht wat voor u. 

Probeerverpakking slaapsap 

Velen gingen u voor, met gewenst resultaat. Bent u nieuwsgierig naar onze slaapsap? Dan kunt u een gratis probeerverpakking aanvragen. U kunt dan vrijblijvend het product testen om te kijken of het wat voor u is.

Contact 
Heeft u vragen? Stuur ons dan een chatbericht of neem contact met ons op via info@dromenwinkel.nl. Dan heeft u binnen 1 werkdag antwoord. Heeft u vraag die niet op zich laat wachten? Dan kunt U ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. 

Droomsap 100ml
DroomSap 100ml
16,95

Ideaal om DroomSap eens uit te proberen of mee te nemen op reis.

Bekijk product

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.