Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Slaapsap: een uitkomst bij slaapproblemen

DroomSap probeerverpakking
1,95

1 sachet om DroomSap eens zelf te proberen. De probeerverpakkingen bevatten elk 8 ml wat genoeg is voor ± 3 nachten “proefslapen” per sachet.

Bekijk product

Slaapsap: een uitkomst bij slaapproblemen

Heeft u last van slaapproblemen? Zoals moeilijk in slaap komen of slecht kunnen doorslapen. Slaapproblemen kunnen er voor iedereen verschillend uit zien. In elke situatie zijn slaapproblemen vervelend. Slaap is namelijk één van onze basisbehoeften. Niet is vervelender dan vermoeid wakker worden, omdat u de hele nacht heeft lopen woelen. In dit artikel leest u hoe slaapsap een uitkomst kan bieden bij die problemen.

Slaapproblemen signaleren

Wanneer u last heeft van slaapproblemen, kunt u de volgende dag last hebben van de volgende klachten, zoals: 

 • Vermoeidheid 
 • Hoofdpijn 
 • Geheugenproblemen 
 • Concentratieproblemen 
 • Lusteloosheid 
 • Prikkelbaarheid
 • Suffigheid 
 • Stemmingswisselingen 

Wanneer deze klachten langer dan drie maanden aanhouden, kan er sprake zijn van chronische slaapproblemen. Uiteraard kan het ook zijn dat u andere klachten dan het bovengenoemde ervaart. De kans is groot dat u baat heeft bij DroomSap. 

Oorzaken van slaapproblemen

Slaapproblemen verslechteren vaak ook in tijden van spanning. Slapeloosheid kan gepaard gaan met stress, daarom is het belangrijk dat u gedurende dag pauzes neemt. Zorg dat u af en toe ontspant. Doe leuke dingen en zorg dat u niet alleen maar aan het werk bent.

Wat kunt u eraan doen? 

De oorzaken zijn vaak verschillend, maar wat kunt u doen om het op te lossen? Er bestaan veel producten om de nachtrust te bevorderen. Wij van Dromenwinkel geloven dat het beter is om te voorkomen, dan te genezen. Dit is de reden dat wij diverse oplossingen aanbieden om slaapproblemen te kunnen voorkomen, waaronder DroomSap.

Nachtrust verbeteren met slaapsap

Om te zorgen dat u uw nachtrust kunt verbeteren geven we een paar tips. Om te beginnen zijn vitamine B1 en B6 voor veel mensen een oplossing. Daarnaast kunt u melatonine proberen. Heeft u dit al eens geprobeerd, maar zonder succes? Dan biedt DroomSap mogelijk een uitkomst.

Voordelen slaapsap

Het gebruik van een slaapsap helpt om uw nachtrust te verbeteren. Hierdoor ervaart u de volgende voordelen:

 • Het werkt zowel als “inslaper” en als “doorslaper”.
 • Na inname 7-8 uur slaap
 • Vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij
 • Gemaakt op basis van puur natuurlijke kruidenextracten en natuurzuivere honing

Unieke samenstelling 

Dromenwinkel heeft speciaal voor mensen met slapeloosheid DroomSap ontwikkeld. Het is een slaapsap met een unieke samenstelling. Wat is DroomSap? Het is een drank op honing en kruidenbasis waardoor u mogelijk beter kunt slapen.

Moeder Natuur 
Wij geloven dat Moeder Natuur een kan handje helpen bij slaapproblemen. Er zijn diverse kruiden die bekend staan om hun rustgevende effecten. Een aantal van deze kruiden zijn verwerkt in onze rustgevende slaapsap.

De unieke DroomSap receptuur bevat een mix van zeven biologisch geteelde kruiden. Het unieke mix bevat tincturen van: 

 • Haver 
 • Hop 
 • Maretak 
 • Meidoorn 
 • Paardenkastanje 
 • Passiebloem 
 • Slaapmutsje

DroomSap

In DroomSap gebruiken wij deze kruiden in combinatie met honing en een hele lage dosis van het antihistaminicum doxylamine (3,26 mg/ml). DroomSap kan het proces van in slaap vallen stimuleren. Maar het kan ook tijdens de nacht de slaap bevorderen, zodat u uitgerust en vitaal wakker wordt. 

Dosering 
Het is mogelijk om DroomSap in verschillende flesgrootte te bestellen. Dromenwinkel heeft flessen met een inhoud van:

*DroomSap 30ml is een speciale reisverpakking. Deze handige reisverpakking neem je mee op een korte trip, zakenreis of vakantie!

Gebruik 
Let bij het gebruik van DroomSap erop dat u rekening houdt dat u 7 tot 8 uur na inname kunt blijven slapen. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat u het altijd buiten het bereik van jonge kinderen bewaart.  

Over ons 

Wij vinden een goede nachtrust voor u belangrijk. Goed slapen is noodzakelijk voor lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als dat niet lukt, zijn wij er voor iedereen naar een oplossing zoekt of hier meer over wil weten. Bent u op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Dan zijn onze blogs wellicht wat voor u. 

Probeerverpakking slaapsap 

Velen gingen u voor, met gewenst resultaat. Bent u nieuwsgierig naar DroomSap? Dan kunt u een probeerverpakking aanvragen. U kunt dan vrijblijvend het product testen om te kijken of het wat voor u is.

Contact 
Heeft u vragen? Stuur ons dan een chatbericht of neem contact met ons op via info@dromenwinkel.nl.  Dromenwinkel probeert u binnen 1 werkdag antwoord te geven. Heeft u vraag die niet op zich laat wachten? Dan kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. 

DroomSap probeerverpakking
1,95

1 sachet om DroomSap eens zelf te proberen. De probeerverpakkingen bevatten elk 8 ml wat genoeg is voor ± 3 nachten “proefslapen” per sachet.

Bekijk product
“Geweldig! Ik slaap er als een baby op zonder versuft wakker te worden. In tegendeel, sta juist fit en uitgeslapen op.”
Ysolda Roeters, 12-02-2024
13.022 klanten geven ons een 9.0
bij Feedback Company
“Super blij mee! Gebruik het niet te vaak, maar als ik weer rommelig slaap neem ik het Droomsap en het werkt echt top.”
17-01-2024 Michelle Koot
“Na jaren slecht geslapen te hebben moet ik nu de wekker zetten anders verslaap ik mij. Werkt echt !😕”
Cees, 11-02-2024
“Na een zeer lange periode van slecht slapen nu 2 nachten eindelijk door kunnen slapen. Bijkomend voordeel is dat mijn altijd drukke hoofd heel rustig werd. Mijn vriend heeft het nu voor mij besteld en zal dit in nemen zonodig. Maar ik kan nu zeggen" ik heb goed geslapen ". En dit is voor mij heel wat waard.”
Carola Bakker, 17-03-2024
“Ik gebruik dit middel nu een jaar met af en toe wat tussenpozen van een paar dagen. Bij mij werkt het uitstekend en heb geen enkele bijwerking. Ook geen sufheid. Ik heb jaren slecht geslapen ( hoe suf wordt je daar wel niet van??) en ben erg blij met dit middel. Alle simpele middelen hielpen nooit en aan slaappillen waag ik me niet ( is huisarts ook geen fan van.) De service is ook uitstekend dus ik blijf dit gebruiken.”
Yvonne, 01-03-2024
“k was nogal sceptisch nadat mijn nogal nuchtere moeder hiermee aan kwam zetten. Die ook op haar beurt erg sceptisch was toen een vriendin van haar ermee kwam. Maar uiteindelijk als zeer positief ervaren en inmiddels al velen gedroomsapfluenced. Voor het eerst in meerdere bestellingen ook eens wat mis gegaan met de levering. Maar hierop perfect correct gehandeld en direct een nieuwe ontvangen. Dus een positief reviewtje op z’n plek”
Joren, 30-03-2024
“Geweldig! Ik gebruik het alleen als ik het nodig heb. Voor mij is een kleine dosering al genoeg. De volgende ochtend geen enkel probleem bij het opstaan. Ook in tijden van spanning en onrust voor voor slapen gaan werkt het goed. Chapeau!”
Linda Kreike, 12-05-2024
“Ik ben SUPER blij met dit product. Ondanks m'n benauwdheid kan ik toch HEERLIJK slapen. Wat een uitvinding. Ik vertel het tegen iedereen.”
Ineke Lankhaar, 16-06-2024
“Heel blij mee! Voorheen jaren slecht geslapen, nu slaap ik elke nacht en wordt ik uitgerust en fit wakker”
Antoinette van Tilburg, 15-06-2024
“Wat een fantastisch spul is dit zeg! Ik heb al veel geprobeerd en was daarom erg sceptisch. Nou boven verwachting. Ik slaap eindelijk de hele dag diep. Ik heb me nog nooit zo uitgerust en fit gevoeld. Echt een aanrader!”
Sharissa Mallens, 24-02-2024
“Sinds ik Droomsap neem heb ik weer ongebroken nachten, zonder dat het mij na het opstaan nog duf houdt.”
Lucia Hubregtse, 18-02-2024
“Super spul om te ontspannen èn door te kunnen slapen. Niet verslavend. De eerste jaren na de overgang gebruikte ik meer en nu minder en regelmatig helemaal niet.”
Monique Gort, 18-02-2024
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
 • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
 • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
 • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
 • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken