Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Hoe kruiden kunnen helpen bij een goede nachtrust!

Natuurlijke kruiden voor een goede nachtrust

Slapen is één van onze basisbehoeften. Het is erg vervelend wanneer u niet in slaap kan komen. Geen goede nachtrust en daardoor niet uitgeslapen wakker worden kan worden veroorzaakt door meerdere factoren. U kunt hierbij denken aan overgewicht, alcohol, ziekte en hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap en de menopauze. Veel vrouwen kunnen tijdens deze hormonale veranderingen met slaapproblemen te maken krijgen. Maar ook stress kan een reden zijn waardoor u niet kunt slapen. Gelukkig kunt u bij Dromenwinkel terecht voor natuurlijke kruiden die kunnen bijdragen aan een goede nachtrust en uitgeslapen wakker worden, waaronder:

 • Haver: kan een herstellend effect hebben op uw zenuwsysteem.
 • Hop: kan een ontspannend effect geven.
 • Maretak: kan ondersteunend werken voor de bloeddruk.
 • Meidoorn: kan het hart ondersteunen en kan voor het behoud van een gezonde bloeddruk werken.
 • Paardenkastanje: kan de innerlijke rust stimuleren.
 • Passiflora: kan de slaapbereidheid stimuleren.
 • Slaapmutsje: kan helpen om de balans te vinden en kan een angstremmende eigenschap hebben.

Wilt u ook de nacht weer door kunnen slapen en uitgeslapen wakker worden? Probeer dan DroomSap van Dromenwinkel eens. In onze Droomsappen worden bovenstaande biologisch geteelde kruiden gebruikt in combinatie met natuurzuivere honing en een hele lage dosis doxylamine (0,326%). Dit is een klassiek antihistaminicum dat in DroomSap ingezet wordt om het in slaap blijven te bevorderen. Let wel op: het is belangrijk om uw eigen dag- en nachtritme terug te winnen. Wij adviseren u om stapsgewijs de inname van Droomsap te verminderen.

 • Stimuleert natuurlijke slaap
 • Op basis van honing en kruiden
 • Uitgerust wakker worden

Uitgebreid assortiment producten op basis van natuurlijke kruiden

Naast het kopen van een natuurlijk slaapmiddel kunt u bij Dromenwinkel ook terecht voor DroomCaps met 3mg melatonine, 5 kruiden en magnesium of de volledig natuurlijke No-Stress druppels. Voor vragen belt u naar +32 2808 2967. Wij zien u graag terug bij Dromenwinkel. 

No-Stress met nieuw, verbeterd recept
16,95

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige biologische Madal Bal Ahornsiroop en tincturen van 10 medicinale biologisch geteelde kruiden. 

Bekijk product

Meer inspiratie

Maak van uw slaapkamer geen werkkamer
Bent u ’s avonds nog mailtjes aan het beantwoorden met uw laptop op schoot in bed? Dan bent u lang niet de enige. Maar wist u dat dit helemaal geen goed idee is? Lees hier waarom!
De beste tips om een jetlag te verminderen

Wanneer u tussen verschillende tijdzones reist, kunt u last van een jetlag krijgen. Dit heeft vaak slapeloosheid en gebroken nachten tot gevolg. Lees meer!

Met deze tips slaat u zich door de wintertijd heen!
Op de laatste zondag van oktober is het altijd zover: de wintertijd gaat in. Veel mensen ervaren na het verzetten van de klok een verstoring in hun nachtrust. Wij leggen uit hoe dat komt en geven u tips in dit blog.
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
 • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
 • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
 • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
 • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken