Ga naar inhoud
0

Hoe kruiden kunnen helpen bij een goede nachtrust!

Natuurlijke kruiden voor een goede nachtrust

Slapen is één van onze basisbehoeften. Het is erg vervelend wanneer u niet in slaap kan komen. Geen goede nachtrust en daardoor niet uitgeslapen wakker worden kan worden veroorzaakt door meerdere factoren. U kunt hierbij denken aan overgewicht, alcohol, ziekte en hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap en de menopauze. Veel vrouwen kunnen tijdens deze hormonale veranderingen met slaapproblemen te maken krijgen. Maar ook stress kan een reden zijn waardoor u niet kunt slapen. Gelukkig kunt u bij Dromenwinkel terecht voor natuurlijke kruiden die kunnen bijdragen aan een goede nachtrust en uitgeslapen wakker worden, waaronder:

  • Haver: kan een herstellend effect hebben op uw zenuwsysteem.
  • Hop: kan een ontspannend effect geven.
  • Maretak: kan ondersteunend werken voor de bloeddruk.
  • Meidoorn: kan het hart ondersteunen en kan voor het behoud van een gezonde bloeddruk werken.
  • Paardenkastanje: kan de innerlijke rust stimuleren.
  • Passiflora: kan de slaapbereidheid stimuleren.
  • Slaapmutsje: kan helpen om de balans te vinden en kan een angstremmende eigenschap hebben.

Wilt u ook de nacht weer door kunnen slapen en uitgeslapen wakker worden? Probeer dan DroomSap van Dromenwinkel eens. In onze Droomsappen worden bovenstaande biologisch geteelde kruiden gebruikt in combinatie met natuurzuivere honing en een hele lage dosis doxylamine (0,326%). Dit is een klassiek antihistaminicum dat in DroomSap ingezet wordt om het in slaap blijven te bevorderen. Let wel op: het is belangrijk om uw eigen dag- en nachtritme terug te winnen. Wij adviseren u om stapsgewijs de inname van Droomsap te verminderen.

  • Stimuleert natuurlijke slaap
  • Op basis van honing en kruiden
  • Uitgerust wakker worden

Uitgebreid assortiment producten op basis van natuurlijke kruiden

Naast het kopen van een natuurlijk slaapmiddel kunt u bij Dromenwinkel ook terecht voor groene thee , DroomCaps met 3mg melatonine, 5 kruiden en magnesium of de volledig natuurlijke No-Stress druppels.  Voor vragen belt u naar +32 2808 2967. Wij zien u graag terug bij Dromenwinkel. 

No-Stress
14,95

Dromenwinkel No-Stress is een uniek 100% natuurlijk product gemaakt met een basis van plantaardige biologische Madal Bal Ahornsiroop en extracten van 8 biologisch geteelde rustgevende kruiden. 

Bekijk product

Meer inspiratie

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.