Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel
droomsap_familie_dromenwinkel_beter_slapen

Vrienden uitnodigen om beter te slapen

Beveel Dromenwinkel aan bij vrienden en ontvang 500 Droompunten per aanbevolen klant.

Vrienden die voor het eerst een aankoop doen bij Dromenwinkel, krijgen als welkomstcadeau 15% korting op hun eerste bestelling. Lees de voorwaarden

 

Nog geen account? Registreren
vermoeidheid_slapen_op_bureau

 

Zo werken aanbevelingen

1. Help een vriend, familielid, buur of collega

U kent vast wel iemand in uw omgeving die last heeft van slaapproblemen. Een vriend of een vriendin, een familielid, de buurman of buurvrouw of een collega. Hij of zij kunt u helpen door Dromenwinkel aan hen aan te bevelen.

beter_slapen_telefoon_wegleggen

2. Deel uw uitnodigingslink met anderen

Wanneer u inlogt in uw account, kunt u vrienden uitnodigen. U heeft een unieke uitnodigingslink tot uw beschikking en deze kunt u ongelimiteerd delen met vrienden. 

Delen is mogelijk via Whatsapp of e-mail. Publiekelijk plaatsen van uw persoonlijke kortingscode op social media of andere websites is uitdrukkelijk niet toegestaan.

Heeft u nog geen account bij Dromenwinkel? Maak dan een account aan, klik op de gele button hieronder.

3. Vertel uw vriend(en) hoe tevreden u bent over Dromenwinkel

In de aanbeveling die u stuurt, staat een link met een kortingscode van 15% korting op hun eerste aankoop bij Dromenwinkel*. Met deze korting kunnen uw vriend(en) voor een gereduceerde prijs hun eerste producten bij Dromenwinkel kopen, om het ook eens te proberen.

*de kortingscode van 15% is geldig voor alle DroomSap verpakkingen, DroomCaps en NoStress met uitzondering van de DroomSap 300 en 500ml fles.

"Als u 2 vrienden aanbeveelt heeft u al genoeg Droompunten verdiend voor een gratis flesje DroomSap 30ml t.w.v. €10,95!"

droompunten_sparen_geld_besparen

4. Verdien Droompunten

Wanneer de vriend(in) aan wie u Dromenwinkel heeft aanbevolen een product bij ons koopt en daarbij uw gestuurde kortingscode van 15% gebruikt, worden er automatisch 500 Droompunten op uw account bijgeschreven!

"Bij 3100 Droompunten krijgt u bijvoorbeeld een fles DroomSap 200ml + gratis verzenden cadeau t.w.v. € 33,95 + € 4,95= € 38,90! "

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op veelgestelde vragen van jullie.

  • Hoeveel vriend(en) kan ik aanbevelen?

U kunt een onbeperkt aantal aanbevelingen sturen naar vrienden. Er is geen limiet op het aantal aanbevelingen die u kunt doen. Help zoveel mogelijk vrienden aan een goede nachtrust dankzij uw aanbeveling!

  • Wanneer krijg ik 500 Droompunten?

Als de vriend(in) aan wie u Dromenwinkel heeft aanbeloven, daadwerkelijk een order doet. Uw vriend(in) klikt op de link die u stuurt en ziet een kortingscode van 15% korting op een eerste aankoop. Wanneer deze kortingscode wordt gebruikt, ontvangt u 500 Droompunten per klant in uw account.

  • Hoe lang is de kortingscode voor mijn vriend(in) geldig?

De kortingscode die u meestuurt bij de aanbeveling via Whatsapp of per e-mail is onbeperkt geldig. Uw vriend(in) kan daarom ook de kortingscode op een ander moment gebruiken. Wel geldt dat er maar één kortingscode per e-mailadres gebruikt kan worden. De Kortingscode is niet te gebruiken bij de 300ml en 500ml fles DroomSap. 

Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken