Ga naar inhoud
nl
Dromenwinkel

Aanbevelen - Tell a Friend

Hoeveel vrienden kan ik aanbevelen?
U kunt een onbeperkt aantal aanbevelingen sturen naar vrienden. Er is geen limiet op het aantal aanbevelingen die u kunt doen. Help zoveel mogelijk vrienden aan een goede nachtrust dankzij uw aanbeveling!
Wanneer krijg ik 500 Droompunten?

Als de vriend(in) aan wie u Dromenwinkel heeft aanbevolen, daadwerkelijk een order doet. Uw vriend(in) klikt op de link die u stuurt en ziet een kortingscode van 15% korting op een eerste aankoop. Wanneer deze kortingscode wordt gebruikt, ontvangt u 500 Droompunten per klant in uw account.

U krijgt de 500 Droompunten nadat de door u aanbevolen vriend(in) een fles DroomSap heeft besteld van 30ml, 100ml, 200ml, of een flacon DroomCaps. De DroomSap 300ml en 500ml fles zijn uitgezonderd voor de Tell a Friend kortingscode.

Uw vriend(in) mag indien dat de voorkeur heeft eerst een probeerverpakking bestellen. Dan worden de Droompunten ook aan u uitgekeerd als dank voor uw aanbeveling. Uw vriend(in) krijgt dan 15% korting op de probeerverpakking, en na het bestellen van de probeerverpakking zal hij/zij wederom een kortingscode van 15% toegestuurd krijgen voor de eerste bestelling van een fles DroomSap.

Hoe lang is de kortingscode voor mijn vriend(in) geldig?
De kortingscode die u meestuurt bij de aanbeveling via Whatsapp of per e-mail is onbeperkt geldig. Uw vriend(in) kan daarom ook de kortingscode op een ander moment gebruiken. Wel geldt dat er maar één kortingscode per e-mailadres gebruikt kan worden.
Inloggen
Vul hieronder uw e-mail en wachtwoord in om in te loggen.
Account aanmaken
  • Sneller bestellen; uw gegevens worden automatisch ingevuld
  • Inzicht in alle eerdere bestellingen en facturen
  • Automatisch op de hoogte van alle acties, nieuws en tips
  • Spaar automatisch Droompunten voor interessante kortingen en unieke cadeaus
Account aanmaken