Telefoonnummer: +32 2808 2967

 • Stimuleert
  natuurlijke slaap
 • Basis van
  honing en kruiden
 • Uitgerust
  wakker worden

Slaapdrankje

Een slaapdrankje van Dromenwinkel kan wonderen doen. Sleep juice Droomsap kopen is daarom helemaal zo gek nog niet. Dit slaapdrankje kan een goede nachtrust stimuleren en is te bestellen in 3 verschillende formaten. Wilt u meer informatie voordat u over gaat op het kopen van de sleep juice Droomsap? Neem contact op via de chat of bel ons!

Hét slaapdrankje wat kan bijdragen aan een goede nachtrust

Op een natuurlijke wijze uw slaapklachten tegengaan. Wie wil dat nu niet? Droomsap van Dromenwinkel bestaat uit de combinatie van 7 kruiden, honing en een kleine dosering doxylamine. Dit kan rustgevend werken op lichaam en geest. Wilt u ook weer heerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Dan raden wij u aan om sleep juice Droomsap te kopen. Een slaapdrankje kan worden gebruikt in de volgende gevallen:

 • Het proces van in slaap vallen stimuleren.
 • Het slapen gedurende de nacht stimuleren.
 • Slaap stimuleren in geval van emotionele problemen, menopauze of darmklachten.

Let op: het slaapdrankje is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, baby’s, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Bent u diabeet? Dan is het belangrijk om te weten dat Droomsap honing en suiker bevat.

De juiste dosering

Wanneer u sleep juice Droomsap gaat kopen is het belangrijk dat u de juiste dosering aanhoudt. Dat betekent: neem het slaapdrankje alleen in het voor het slapen gaan, ongeveer een half uur tot een uur voordat u naar bed gaat. Zorg ervoor dat u 7 tot 8 uur kunt blijven slapen na inname.

Uw bestelling snel in huis

De levertijd van de producten is werkdagen voor 19:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Houd er wel rekening mee dat wanneer u een bestelling plaatst tijdens feestdagen, uw bestelling wat vertraging op kan lopen. Heeft u vragen of twijfelt u? Neem contact met ons op door te bellen naar +32 2808 2967. Wij voorzien u graag van eerlijke informatie over de producten. 

Interessant

fytotherapie producten | Snel in slaap vallen | Groene thee kopen

Nieuwe producten