Ga naar inhoud
0
probeerverpakking_droomcaps

DroomCaps probeerverpakking

9.1 door 8560 reviews

Een handig doosje om DroomCaps eens zelf te proberen.

De probeerverpakking bevat 3 capsules, wat genoeg is voor 3 nachten. De DroomCaps worden door ons in een blanco witte envelop verstuurd via de reguliere post.

Bij de aanvraag ontvangt u na enkele dagen een e-mail van Dromenwinkel waarin we u een unieke persoonlijke kortingscode van 15% aanbieden voor uw eerste aankoop. Let daarvoor ook op uw spam- of reclame folder van uw mail.

Combinatie met 5 kruiden
Lichaam en geest hebben rust nodig
Nachtrust is belangrijk voor welbevinden

DroomCaps is een product dat een positieve invloed heeft op het slaap-waak ritme.

DroomCaps kunnen dus vooral helpen bij onregelmatige dag-nacht ritmes, bijvoorbeeld voor mensen die onregelmatige werktijden hebben, heel jonge kinderen hebben, of door tijdsverschillen (zogenaamde “jet-lag”) bij lange vliegreizen. Het helpt om het lichaam voor te bereiden op de nacht en helpt om makkelijker in slaap te vallen in de genoemde omstandigheden.

Met deze probeerverpakking van 3 capsules kunt u dus 3 maal "proefslapen"

Wij hopen dat u door onze unieke DroomCaps weer kunt genieten van een gezonde nachtrust! 

DroomCaps bevatten 3 mg melatonine per capsule, een mix van 5 kruiden en magnesium

Melatonine is een hormoon dat bij mensen in de epifyse geproduceerd wordt uit serotonine en beïnvloedt het dag-nacht ritme. In Nederland mag melatonine in lage doseringen zoals 3mg zonder recept worden verkocht.:

Een extract van 5 biologisch geteelde kruiden:

  1. Citroenmelisse: Zowel in thee als in tinctuur-vorm heeft Citroenmelisse een anti-stress en anti-slapeloosheid effect.
  2. Hop heeft een ontspannend effect. Hop bevat daarnaast fenolen, die lijken op het vrouwelijk hormoon oestrogeen, waardoor hop kan helpen bij overgangsverschijnselen. De overgang zorgt soms voor slaapproblemen. Hop werkt voor een goede gemoedsrust en stimuleert de slaapbereidheid.
  3. Kamille is een rustgevend kruid. Het kan onder andere rustgevend werken tegen heftige emoties en het weert angsten. Daarnaast is het slaapopwekkend en zenuwversterkend.
  4. Passiebloem (Passiflora) kan rustgevend en ontspannend werken bij innerlijke onrust en stimuleert de slaapbereidheid.
  5. Valeriaanwortel staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen. Het kruid bevordert de nachtrust. Valeriaan brengt het centrale zenuwstelsel tot bedaren. Het wordt vaak toegepast in tijden van spanning. Het kruid is een populair natuurlijk slaapmiddel omdat het niet de verslavingsgevoeligheid kent die bij synthetische producten kunnen voorkomen

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen en van belang voor het goed functioneren van spieren, zoals de hartspier. Magnesium is nodig voor een goede werking van een groot aantal enzymen in de lichaamscellen en heeft een belangrijke rol in het metabolisme en enzymreacties.

GABA  (Gamma Amino Boterzuur) is een lichaamseigen stof die helpt tot rust te komen en te kunnen ontspannen. 

DroomCaps is een voedingssupplement met melatonine, kruiden en magnesium. 
Voedingsssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een goede en gevarieerde voeding.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de achterkant van de verpakking of de volledige productinformatie op de website (zie tabblad hiernaast)

Bij vragen raadpleeg uw arts of neem gerust contact met ons op via de chat (onderaan deze pagina) of bel of mail ons, wij helpen u graag!

Melatonine

Melatonine helpt bij het sneller in slaap vallen* en bij het verlichten van de ervaringen van jetlag**.

* Bij inname van 1mg kort voor het slapengaan.

** Bij minimale inname van 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming.

Kruiden en Magnesium

De kruiden in DroomCaps hebben elk hun eigen rustgevende invloed en dragen bij aan de ontspanning van het lichaam. Kijk voor meer info over de kruiden op onze website www.dromenwinkel.com.

Magnesium ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Dosering

1 capsule innemen, ongeveer 1 uur voor het slapen gaan. Bij voorkeur innemen met een glas water.

Deze aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten per capsule

Melatonine 3mg, 5-kruidenextract 290mg: Valeriaan extract (wortel) 75mg, Kamille extract 75mg, Passiebloem extract 50mg Citroenmelisse extract 50mg en Hop extract 50mg, GABA (Gamma-Amino-Boterzuur) 50mg, Magnesium (als aspartaat) 5mg, Dicalciumfosfaat-dihydraat 3,7mg (antiklontermiddel). Capsule: cellulose.

DroomCaps is glutenvrij en lactosevrij.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Op kamertemperatuur, droog, afgesloten en buiten bereik van kinderen.

Waarschuwing

DroomCaps is een voedingssupplement met melatonine en kruidenextracten. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een goede en gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn van belang voor een goede gezondheid. Niet langer dan 3 weken achter elkaar gebruiken. Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar en tijdens zwangerschap en borstvoeding. Er is een risico op verstoring van het bioritme, verandert uw bioritme stop dan met gebruik. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen voor het centraal zenuwstelsel zoals antidepressiva en kalmerende middelen. Bij twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker voor u DroomCaps gaat gebruiken, of neem contact met ons op.