Ga naar inhoud
0

Een natuurlijk slaapdrankje om beter te slapen

Slaapt u slecht en lukt het niet meer uit uzelf om ongestoord de nacht door te brengen? Dan bent u vast op zoek naar een slaapdrankje die u erdoorheen helpt. Een slaapdrankje neemt u een uur voor het slapen gaan in, zodat u slaperig wordt en heerlijk kunt slapen. U kunt via Dromenwinkel een slaapdrankje bestellen onder de naam DroomSap. Lees hier alles over ons natuurlijk samengestelde slaapdrankje.

Tips om beter te kunnen slapen

Problemen met slapen kunnen erg vervelend zijn. U ligt maar te malen en het lukt niet om in slaap te vallen. Of u wordt telkens wakker. Te weinig slaap heeft diverse consequenties voor zowel uw lichaam als uw geest. U bent overdag minder alert en u kunt prikkelbaarder zijn. Daarnaast neemt uw weerstand af bij langdurig slaaptekort. Het is daarom van belang om voldoende te slapen.

Wanneer de klachten aanhouden zijn er diverse manieren om uw slaap te bevorderen. Dit kan met een aantal tips al snel voor verbetering zorgen. Denk aan het vermijden van elektronisch licht van een telefoon of een televisie. Neem in plaats van cafeïne zoals koffie, een kopje kruidenthee voor het slapen gaan. Of houdt een vast slaapritme aan waarop u elke dag rond dezelfde tijd gaat slapen en opstaat. Mochten deze tips niet voor u werken dan kunt u kijken of een slaapdrankje voor u werkt.

De tekst gaat verder onder de foto

Gebruik van een slaapdrankje

U kunt een slaapdrankje innemen om het proces van in slaap vallen te stimuleren. Door de ontspannende werking van het drankje wordt u sneller slaperig. U kunt ook een slaapdrankje nemen om het doorslapen gedurende de nacht te stimuleren. Het zorgt ervoor dat er op natuurlijke wijze slaaphormoon wordt aangemaakt waardoor u niet telkens wakker wordt. Zowel op het lichaam als op de geest heeft een slaapdrankje een rustgevende werking. Zo stimuleert een slaapdrankje ook de slaap bij emotionele problemen, menopauze, lichamelijke klachten zoals darmklachten, pijn, jeuk of door onregelmatige werktijden.

Bevorder uw slaap met DroomSap

 

Lees meer over DroomSap
DroomSap probeerverpakking
1,95

Een sachet om DroomSap eens zelf te proberen. De probeerverpakking bevat 8 ml wat genoeg is voor ± 3 nachten "proefslapen".

Bekijk product

“Vaak word ik midden in de nacht wakker en kan dan niet verder slapen, pieker de pieker. Na een slokje droomsap in de nacht slaap ik weer heerlijk verder. Dus voor mij is het een super product, dank je wel.” 

Rini, 10-03-2020

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.