Ga naar inhoud
0

Kom tot rust met Tze Tji Chun groene thee!

Een kop verwarmende thee doet wonderen voor lichaam en geest. Voelt u zich opgejaagd en bent u toe aan een rustmoment? Adem dan eens diep in en zet een kop heerlijke Tze Tji Chun groene thee. Deze groene thee wordt geoogst op Taiwan. Alleen de jongste blaadjes van de theeplant worden verwerkt in deze theesoort. Het resultaat: een caloriearme, frisse groene thee. Heerlijk om uw dorst mee te lessen en even tot rust te komen tijdens uw drukke dag. Met de speciale theebeker creëert u bovendien uw eigen theeritueel, gewoon thuis.

Gezond met groene thee

Groene thee is heel goed voor uw gezondheid. Het bevat van nature antioxidanten, die verouderingsprocessen in uw lichaam tegengaan. Daarnaast zorgt een kop groene thee voor een goede vochtbalans in uw lichaam. Bovendien is het niet vocht afdrijvend, zoals koffie. U kunt daarom beter kiezen voor een kop Tze Tji Chun groene thee in plaats van koffie. De verfrissende smaak van deze warme drank verkwikt u net zo goed als koffie. Met twee tot drie koppen groene thee per dag geeft u een boost aan uw gezondheid. Als u frisdrank of fruitsap vervangt door groene thee, behaalt u nog meer gezondheidswinst. U krijgt dan veel minder suikers binnen, waardoor u uw energieniveau op peil houdt. Het voordeel van Tze Tji Chun groene thee is dat u de thee tot wel vijf keer opnieuw kunt opgieten. Dat betekent dat u slechts twee theelepeltjes thee per dag nodig heeft.

Beter slapen met meer rustmomenten

Wist u dat u de kwaliteit van uw slaap kunt verbeteren door overdag regelmatig gas terug te nemen? Dat kunt u doen door af en toe een ademhalingsoefening te doen. Vindt u het lastig om deze momenten in te bouwen? Laat Tze Tji Chun groene thee u dan helpen. Door af en toe een kopje thee te zetten creëert u als het ware als vanzelf een rustmoment.

Beter slapen met Dromenwinkel

Als u zich in een extra stressvolle periode bevindt kunnen de producten van Dromenwinkel.nl u helpen. Tze Tju Chun groene thee is een goed begin en kan u al goed helpen om in slaap te komen. Daarnaast kunt u uw stress verlagen door No Stress druppels te gebruiken. Ook ondersteunt u uw slaap met deze natuurlijke producten:

Voor kinderen bestaat er DroomSap Kids, met een aangepaste dosering en samenstelling. Bij Dromenwinkel.com vindt u dus altijd een natuurlijke oplossing voor slaapproblemen en stressvolle tijden.

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.