Ga naar inhoud
0

Beter slapen met melatonine pillen

Melatonine wordt door het menselijk lichaam aangemaakt. Het is een lichaamseigen stof die de slaap bevordert. Het wordt ook wel het ‘slaaphormoon’ genoemd. Bij mensen die goed slapen verloopt de productie en afgifte van melatonine relatief soepel. Heeft u last van slaapproblemen? Dan kan uw lichaam wellicht een steuntje in de rug gebruiken. Dat kan door uw leefstijl aan te passen. Probeer stress zoveel mogelijk te verminderen en zorg voor een goede slaaphygiëne. Dat betekent dat u niets doet wat uw slaap mogelijk verstoort. De volgende tips kunnen u helpen:

  • Drink zo min mogelijk caffeine
  • Sport overdag in plaats van laat in de avond
  • Leg uw computer of telefoon op tijd weg voor u gaat slapen
  • Bent u aan het piekeren? Bespreek uw zorgen met een naaste of schrijf ze van u af

Daarnaast kunt u uw biologische klok eenvoudig ondersteunen met de melatonine capsules van Dromenwinkel.com

slaap_beter_met_dromenwinkel

Hoe werken melatonine capsules?

Melatonine wordt aangemaakt door een gedeelte in de hersenen dat de epifyse wordt genoemd. Het wordt gemaakt door de pijnappelklier. Hoe donkerder het buiten wordt, hoe sterker de aanmaak wordt. Werkt u vaak bij kunstlicht? Dan zal het lichaam minder melatonine aanmaken. Onder invloed van licht produceert het lichaam namelijk veel minder melatonine. Wordt het langzaam donker? Dan schroeft het lichaam de melatonineproductie op. Mede als gevolg daarvan wordt u slaperig. Valt u moeilijk in slaap of werkt u regelmatig ’s nachts? Dan kan melatonine suppletie helpen.

beter_slapen_met_droomsap

Waarom kiezen voor melatonine van Dromenwinkel.com?

De melatonine capsules van Dromenwinkel bevatten niet alleen melatonine, maar ook andere stoffen die uw slaap ondersteunen. Bijvoorbeeld Magnesium en daarnaast ook nog 5 rustgevende, biologisch geteelde kruiden. Magnesium zorgt voor ontspannen spieren en draagt bij aan een goed humeur. Alle ingrediënten van de melatonine capsules van Dromenwinkel.com worden volledig biologisch gecertificeerd gekweekt en onder GMP-richtlijnen geproduceerd. Bent u op zoek naar een betrouwbaar melatoninepreparaat? Dan zijn de Droomcaps van Dromenwinkel.com de ideale keuze. De Droomcaps zijn verkrijgbaar in een flacon van 60 capsules, die elk 3mg melatonine bevatten, samen met Magnesium en 5 rustgevende kruiden.

Voor een optimaal effect

Wilt u graag beter slapen, of een jetlag tegengaan? Neem voor een betere nachtrust minimaal 1mg melatonine in voor u gaat slapen. U vermindert uw jetlag door 0,5 mg kort voor het slapengaan op de eerste reisdag in te nemen, en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming hiermee door te gaan. De Droomcaps zijn zo gemaakt dat u ze makkelijk in kunt nemen. Er zijn ook middelen verkrijgbaar die minder dan 0,3 mg melatonine bevatten, deze zijn dus niet werkzaam. Let bij aanschaf dus goed op de dosering melatonine, die moet minimaal 1 milligram zijn waarbij 3 mg de optimale dosering is.

Lees meer over DroomCaps en hun werking

Nieuwsgierig? Ervaar de voordelen van DroomCaps en vraag een probeerverpakking aan!

  • Combinatie met 5 kruiden
  • Rustgevend voor lichaam en geest
  • Stimuleert een goede nachtrust
Vraag een probeerverpakking aan!

Word ook Dromer en ontvang direct 100 droompunten!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg elke maand de beste slaaptips, exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes. Meld u af wanneer u wilt.