Telefoonnummer: +32 2808 2967

  • Stimuleert
    natuurlijke slaap
  • Basis van
    honing en kruiden
  • Uitgerust
    wakker worden

Groene thee kopen

Groene thee kopen? Ontdek de frisse en delicate smaak van Chinese Tze Tji Chun groene thee: met de hand geplukte thee van hele bladeren uit Taiwan. Bestel gemakkelijk en veilig online bij Dromenwinkel. Op werkdagen voor 19.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

Frisse groene thee uit Taiwan kopen? Kies voor Tze Tji Chun

Een frisse groene thee met een verfijnd aroma. Dat is wat de Tze Tji Chun Chinese groene thee garandeert. U ervaart een bijzonder aangename groene thee ervaring en de thee is slechts licht gefermenteerd. Groene thee kent veel goede eigenschappen. Het is een geheel natuurlijk product zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Groene thee bevat haast geen calorieën. Voor het op peil houden van een aantal facetten van het metabolisme en diverse lichaamsfuncties speelt groene thee ook een belangrijke rol. U bestelt de Chinese groene thee Tze Tji Chun per 150 en 300 gram. Deze is vacuüm verpakt zodat behoudt van smaak en geur goed behouden blijft.

Bijpassende theebeker

Wanneer u groene thee gaat kopen is een bijpassende theebeker met filter ook handig. Kies voor een theebeker set van Dromenwinkel. U plaatst de filter in de theebeker en u doet 2 theelepeltjes thee in de filter. Vervolgens vult u de theebeker met kokend water en laat u de thee 1 minuut trekken. Zo geniet u snel van een heerlijk tasje thee. Wist u dat dezelfde theebladeren daarna nog 5 keer bruikbaar zijn en u maar 2 theelepeltjes per dag nodig heeft?

Plaats uw bestelling online

Chinese Tze Tji Chun groene thee kopen? U plaatst uw bestelling gemakkelijk online. U profiteert bij Dromenwinkel regelmatig van aantrekkelijke acties. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 2808 2967. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Interessant

fytotherapie producten | Snel in slaap vallen | Goede nachtrust

Nieuwe producten