Telefoonnummer: +32 2808 2967

Droomsap

Als u niet goed kunt slapen zijn er verschillende manieren die u hierbij kunnen helpen, waaronder Droomsap. Raakt u moeilijk in slaap? Of wordt u wakker in het midden van de nacht? U kunt hier uw Droomsap bestellen. Er is keuze uit 3 verschillende formaten. Selecteer hieronder uw formaat en vind tevens meer informatie over het product. De verzendkosten van een bestelling zijn €3,95 naar België en Nederland. Boven de €100,00 is verzending gratis.

Droomsap voor als u niet goed kunt slapen

Het is begrijpelijk dat u niet direct naar de dokter gaat wanneer u niet goed kunt slapen. Kruidenpreparaten kunnen bijdrage aan een gezonde nachtrust, ze kunnen natuurlijke slaap stimuleren op basis van honing en kruiden. Als u niet goed kunt slapen kan Moeder Natuur u in vele gevallen helpen met een aantal rustgevende kruiden. Maar wat zijn de effecten van deze kruiden?

 1. Hop: bevat phyto-oestrogeen en kan daardoor helpen bij klachten van de menopauze.
 2. Haver: het kan het zenuwsysteem versterken, voeden en revitaliseren.
 3. Maretak: kan krampopheffend en kalmeren werken.
 4. Meidoorn: kan het hart ondersteunen en kan voor het behoud van een gezonde bloeddruk zorgen
 5. Passiflora: kan rustgevend en ontspannend werken bij innerlijke onrust.
 6. Paardenkastanje: kan helpen om wat afstand te nemen van gedachten en zorgen.
 7. Slaapmutsje: kan worden ingezet bij nervositeit, zenuwpijnen en prikkelbaarheid.
In onze Droomsappen worden bovenstaande kruiden gebruikt in combinatie met honing Doxylamine Succinaat (0,326%). Dit is een klassiek antihistamine die in Droomsap ingezet wordt om het in slaap blijven te bevorderen. Heeft u meer vragen of twijfelt u? Neem contact met ons op, bijvoorbeeld via de chat rechtsonder op de pagina, of bel ons op+32 2808 2967.

Bestel gemakkelijk en snel online

Mededeling over bezorgen: PostNL kampt momenteel weer met problemen en veel pakketjes worden later dan gebruikelijk uitgeleverd. 
Wij kunnen hier helaas geen enkele invloed op uitoefenen, bij ons werkt alles zoals we beloven: alle bestellingen tot 19:00 worden door ons nog op dezelfde werkdag verzonden.

Houdt uw PostNL Track & Trace code in de gaten voor de status van bezorging. 
Onze excuses voor de vertraging.

 • Droomsap 100 ml

  € 15,95
 • Droomsap 200ml

  € 25,95
 • Droomsap 500 ml

  € 46,95
 • Droomsap 300ml

  € 34,75